Jeg bestilte mine varer om eftermiddagen ved 16-tiden. De var på lager ifølge hjemmesiden. Fik besked om, at varerne var blevet afsendt et par timer senere. Lidt over kl 13 dagen efter, kunne jeg afh... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk god service! Til Black Friday bestilte jeg en julegave hos International Design, som modtageren ønskede byttet til en anden farve. Denne farve var desværre ikke på lager, men I-D fik... もっと見る
企業が回答しました
Købte en hylde hos internationaldesign.dk og modtog den kort efter. Desværre var hylden blevet ødelagt under transport med postnord og jeg skulle have en ny. Her mødte jeg intet andet end fantastisk s... もっと見る
Superhurtig betjening og ligeså levering. Det virker meget personligt, og man får lynhurtige svar på korrespondancen. Alt emmer af høj kvalitet og ansvarsbevidsthed. En sjælden god oplevelse i vores d... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
De brands vi sælger har typisk opnået internationale designnomineringer og priser. Ring til vores kundeservice, hvis du mangler hjælp og vejledning
Transportcenter Alle 35, 7400, Herning, デンマーク
- info@internationaldesign.dk
- www.internationaldesign.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig god service
Virkelig god service. Løbende status på min ordre som de skulle have hjem fra deres leverandør.

Internationaldesign.dk からの回答
Lynhurtig levering og fantastisk kundeservice
Handler ikke så meget online, men det har været min bedste købsoplevelse til dato. Lynhurtig levering og fremragende kundeservice. Vender snart tilbage. Kan anbefales

Internationaldesign.dk からの回答
Varen er nu modtaget. Alt i orden.
Jeg har endnu ikke modtaget den bestilte vare. Kun denne tilfredsheds undersøgelse den 8. November. Men håber da snart at se varen.

Internationaldesign.dk からの回答
Flot design og utrolig hurtig levering

Internationaldesign.dk からの回答
Hurtig levering og alle aftaler…
Hurtig levering og alle aftaler overholdt - kan kun anbefales
Flot strygebrædt til god pris og hurtig…
Flot strygebrædt til god pris og hurtig levering. Det eneste, der kunne være bedre, er lidt mere produktinformation.

Super service.
Super service, fik ekstra 10 % rabat. God kommunikation. Levering til døren uden beregning. (Over 500)
Bedste kundeservice og gode priser
Købte en trappestige, som dels havde længere leveringstid fra producenten end planlagt, og ikke var som forventet. Men internationaldesign holdt mig løbende og proaktivt personligt informeret. Da stigen skulle byttes klarede de også det let og hurtigt. Sidst men ikke mindst havde de nogle rigtig gode priser. Vil helt sikkert handle her igen, og anbefaler klart internationaldesign.

Internationaldesign.dk からの回答
Hurtig og præcis beskrivelse af den…
Hurtig og præcis beskrivelse af den forventede leverance.
Varen kvalitetsprodukt.
Let at finde hvilken vare jeg skulle…
Let at finde hvilken vare jeg skulle have. Hurtig levering og sikker indpakning.
Stillede et spørgsmål om en vare og fik et hurtigt svar. Det fremgik dog ikke af hjemmesiden at en variant var udsolgt. Jeg købte en anden variant og var tilfreds med handlen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。