Zamowilam perfumy okazaly sie nawet nie ze perfidna podroba ale kolorowana woda. Na szczescie zwrocono mi za nie pieniadze ale za przesylke jednak musialam zaplacic i tego juz nie zwrocono.Mial to byc... ãã£ãšèŠã
OkoÅo 3 tyg.temu zakupiÅem wodÄ toaletowÄ Dawidof Adwenture. Zapach nie trwaÅy, praktycznie po 30 minutach nie czuÄ go, caÅkowicie odbiega temu co moÅŒna sprawdziÄ w perfumeriach, nawet podróbki trzy... ãã£ãšèŠã
CzÄsto kupowaÅem tu perfumy ale ostatnio siÄ zawiodÅem kupiÅem kolejny raz montblanc legend ale tym razem wziÄ Åem najwiÄkszÄ butelkÄ i jestem rozczarowany,ma on strasznie sÅaby zapach,a utrzymuje siÄ... ãã£ãšèŠã
Chodzi mi o wode perfumowana Kevina Kleinao nazwie Eternity Moment Od 5 lat nie jest produkowana nie moÅŒna jej kupiÄ w stanach bo produkcja zostaÅa wstrzymana ale w Polsce wciÄ ÅŒ moÅŒna je kupiÄ na al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Oryginalne perfumy, wody toaletowe, promocje,ekspresowa dostawa, odbiór osobisty i upominki. DoÅÄ cz do milionów zadowolonych klientów.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Wszystko OK!
Firma solidna, szybki czas realizacji. POLECAM!!!!!!!!
PERFUMY
PERFUMY MERCEDES BENZ ,PIÄKNE ZMYSÅOWY ZAPACH,POLECAM
Diesel Fuel For Life for Men
Perfumy byly oryginalnie zapakowane, zapach tez mialy prawidlowy. Polecam :)
Kolejna udana szybka i uczciwa transakcja, polecam.
Åwietna organizacja szybka transakcja, polecam.
zadowolenie
moim zdaniem iperfumy to najlepszy sprzedawca internetowy :szybko skutecznie i profesjonalnie
Szczerze polecam
Polecam serdecznie zakupy na iperfumy.pl. WysyÅka szybka, bez ÅŒadnych, ale to ÅŒadnych problemów. JeÅli ktoÅ siÄ jeszcze waha to niech przestanie i kupuje bez obaw.
SUPER !!
Rewelacyjny kontakt i szybka przesyÅka , towar jak najbardziej godny polecenia.
Udane zakupy !
Zakupy udane,bardzo szybko zrealizowane,nie mam ÅŒadnych zastrzeÅŒeÅ.Polecam !!!!
godne polecenia
Szybki transport.Fachowa obsluga juz ponad 5 lat zamawiam i nigdy problemu.
Cena olejku
Super wszystko - asortyment, przesyÅka sprawna, tylko ... ZamówiÅam olejek do ciaÅa dove z drobinkami - rozÅwietlajÄ cy goodness derma spa za 40 zÅ a dziÅ co widzÄ? W caerfour za 17!!!!! Skandal. DaÅam sie zrobic w banbuko
wszystko ok polecam
Super sprzedawca
Produkt 100 procent zgodny z opisem. Krótki czas realizacji.