レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik kreeg de infrarood warmte borstel en K18 heatbounch product binnen. Super tevreden over! Snel geleverd en de producten doen precies wat ze moeten doen. Mooie krullen kunnen maken en K18 heatbounch... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb de infrarood borstel nu een aantal dagen in huis, en wat een uitvinding!! In no time ben ik klaar, volume in mijn haar, mooi gestyled, en zelfs met droog haar! Daarbij blijft t echt lang mooi e... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

Isayé is een innovatief haarstylingmerk dat luxe tools combineert met gebruiksgemak. Onze styling brushes zijn ontworpen om het haar te beschermen, glans te geven en salonresultaten thuis te creëren. Wij geloven dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd mag voelen met gezond, stralend haar als basis.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Mega fijne borstel!

Mega fijne borstel!! Wordt met handschoentje tegen de hitte geleverd, super handig. Kan er makkelijk mee overweg, dus ook een tip voor als je wat minder handig met haren bent ☺

2026幎6月9日
5぀星のうち5の評䟡

De infrarood haarborstel van Isaye is

De infrarood haarborstel van Isaye is echt een gamechanger! 💖 Mijn haar voelt zachter en glanzender, pluist minder én ik kan er super eenvoudig mooie krullen mee maken. 😍💆‍♀
Bovendien ontspant mijn hoofdhuid – een mini‑spa momentje thuis! 💫💅
Een echte aanrader voor gezond, glanzend én stijlvol haar!

2026幎5月12日
5぀星のうち5の評䟡

Blow-out look met mooie glans!

Ik ben super tevreden over de infrarood brush en de borstels! Je creëert er heel snel een mooie blow-out look mee en je haar blijft de hele dag perfect in model. Zelf heb ik erg dik en lang haar, maar zelfs bij mijn haartype blijft het resultaat goed zitten. Echt een aanrader!

2026幎3月16日
5぀星のうち5の評䟡

Infrarood borstel is een aanrader

Ik gebruik de infrarood borstel nu een tijdje en ben er heel tevreden over. Het is makkelijk in gebruik na even oefenen en mijn pluizige haar ziet er na gebruik glanzend en verzorgd uit met meer volume. Je kan 'm ook makkelijk meenemen op reis.

2026幎2月11日

Kussensloop en borstel

Heb nu de kussensloop en infraroodborstel. Heb echt het idee dat mijn haar een stuk minder snel beschadigd. Alle 2 heel blij mee. Enige minpunt is dat mijn vriend nu steeds mijn kussen pakt omdat de kussensloop ook verkoelend is. Misschien toch maar een 2e aanschaffen.

2026幎1月15日

Heel erg blij mee

Supermakkelijk hoe ik met de Isaye infraroodtang mijn haar kan stijlen!
Ik ben niet erg handig en met normale krultang kost het heel erg veel tijd. Als ik ‘s avonds voor een etentje even mijn haar wil stijlen, dan kan ik dit gewoon op droog haar doen en in 10 min klaar.
Ik gebruik het bijna dagelijks, superblij mee!

2025幎12月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス