Ik kreeg de infrarood warmte borstel en K18 heatbounch product binnen. Super tevreden over! Snel geleverd en de producten doen precies wat ze moeten doen. Mooie krullen kunnen maken en K18 heatbounch... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik gebruik de infrarood borstel nu een tijdje en ben er heel tevreden over. Het is makkelijk in gebruik na even oefenen en mijn pluizige haar ziet er na gebruik glanzend en verzorgd uit met meer volum... ãã£ãšèŠã
Zo blok ermee. Ik kan Zelfstandig mân haar stylen en het eindresultaat is alsof ik bij de Kapper ben geweest
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Isayé is een innovatief haarstylingmerk dat luxe tools combineert met gebruiksgemak. Onze styling brushes zijn ontworpen om het haar te beschermen, glans te geven en salonresultaten thuis te creëren. Wij geloven dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd mag voelen met gezond, stralend haar als basis.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- www.isaye.nl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kussensloop en infraroodborstelâŠ
Kussensloop en infraroodborstel besteld. Ben super tevreden!
Eigen kapper thuis
Helpt om snel een mooi en verzorgdâŠ
Helpt om snel een mooi en verzorgd kapsel te realiseren.
Top product!ik heb vaak last vanâŠ
Top product!ik heb vaak last van pluizig en droog haar en met de Isaye infrarood kan ik snel de deur uit met gezond glanzend haar!ðecht een aanrader dus!
Krullen blijven lang zitten
Ik heb heel stijl haar en zelfs de dyson krultang werkt niet, maar met deze krultang bleef het twee dagen zitten. Heel erg blij met het resultaat!
infrarood haarborstel
Ik ben sprakeloos van deze fantastische infraroodhaarborstel; hij overtrof al mijn verwachtingen. Ik kan mijn haar stylen en binnen enkele minuten de deur uit. Ik kan dit merk van harte aanbevelen; het biedt uitstekende kwaliteit en resultaten. Nog even ter herinnering: Brazilianen houden van goede dingen, daarom heb ik voor ISAYÃ gekozen.
Snel verzonden heel erg blij mee enâŠ
Snel verzonden heel erg blij mee en werkt super goed. Moest het eerst even door krijgen en nu maak ik binnen 5 minuten een prachtige look!
Mega blij mee, eindelijk iets dat werkt op Aziatisch haar!
Ik heb de infrarood borstel nu een aantal dagen in huis, en wat een uitvinding!! In no time ben ik klaar, volume in mijn haar, mooi gestyled, en zelfs met droog haar! Daarbij blijft t echt lang mooi en goed zitten, en met mijn stijle, gladde, zware Aziatische haar, heb ik daar vaak moeite mee gehad. Alles zakte direct uit, maar met de infrarood borstel van Isaye kan ik snel stylen en blijft het vrijwel de hele dag mooi zitten!!! Ik ben dus oprecht heel blij met deze borstel!
Fan van de infrarood borstel!
Ik heb de infrarood borstel gekocht na enkele keren proberen van een ander. Hij doet wat hij beloofd: geen pluizige haren, niet te veel gedoe en mijn haar glanst mooi. â€ïž Heel blij mee!
Ik was zo verbaast hoe goed dit werkteâŠ
Ik was zo verbaast hoe goed dit werkte op mijn krullen. Haar wordt direct stijl plus een mooie glans en mooie afwerking in de punten. Ik ben verkocht.
Combi-deal
Ik heb de combi deal gekocht en ben er echt super blij mee! Ik had de borstel van Olivia Garden, maar ik vind deze eigenlijk beter!
WOW!!
WOW, echt boven verwachting!
Ik ben zó blij dat ik deze styling brush heb ontdekt! Mijn haar ziet er binnen een paar minuten superglad en glanzend uit, zonder dat ik er tig producten voor hoef te gebruiken. Hij warmt snel op, werkt mega fijn en mijn haar voelt daarna alsof ik net van de kapper kom. Echt⊠dit is zoân tool waarvan je niet wist dat je âm nodig had tot je âm probeert. Absoluut een enorme aanrader!
Echt top!!
Echt top!
Ik heb de Brush nu een week en ik kan er niet meer zonder.
Glad, glanzend en gezond haar in één borstel
Ik ben echt fan van de Infrarood Warmte Brush! Mijn haar is eindelijk pluisvrij en superglad na het gebruik. Het voelt gezonder aan en ziet er mooi glanzend uit ik wil niet meer zonder! ð
Top product
Top product, geen uren meer bezig met stylen. Goede kwaliteit. Aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã