Jachtkleding Online レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Enkele weken geleden was ik op zoek naar een goede winterjas. Daarvoor eerst (weer) eens langs bij deze fijne zaak. Eerdere aankopen bevallen nog steeds uitstekend!!! Deze man kent zijn producten; stu... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb Aigle Parcours regenlaarzen besteld nadat ik eerst naar dit bedrijf heb gebeld. Ik kreeg hele goede, eerlijke raad en diegene die ik aan de lijn had was zeer deskundig. Op zijn aanraden heb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een hele fijne winkelervaring, je vergeet bijna dat je online een aankoop gedaan hebt. Ik kocht een jas en maakte zelf een foutje in de order. Dit werd met 1 mailtje aan de klantenservice rechtgetrokk... もっと見る

企業情報

1. 狩猟店
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Passie voor jacht & buitenleven – kwaliteit die u kunt vertrouwen. Bij Jachtkleding-Online.nl geloven we dat buiten zijn een manier van leven is. Vanuit onze eigen passie voor jacht, natuur en traditie zijn wij gestart met het aanbieden van kleding die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het plezier van het buitenleven. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben – kleding die beschermt tegen weer en wind, comfortabel zit én lang meegaat. Daarom selecteren we zorgvuldig onze collectie met merken zoals Barbour, Fjällräven en andere kwaliteitslabels die bekendstaan om hun vakmanschap en duurzaamheid. Of u nu gaat jagen, wandelen met de hond, op reis gaat of gewoon geniet van een frisse dag in de natuur – wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte outfit. Wat maakt ons uniek? • Een passie voor buitenleven: wij begrijpen uw behoeften omdat wij zelf liefhebbers zijn. • Eerlijk en persoonlijk advies: wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. • Een zorgvuldig samengesteld assortiment van topmerken en seizoenscollecties. • Snelle levering en veilige service, zodat u zorgeloos kunt shoppen. Bij Jachtkleding-Online.nl bent u niet zomaar een klant – u maakt deel uit van een gemeenschap van mensen die net zo genieten van natuur, traditie en kwaliteit als wij. Samen zorgen we ervoor dat u ieder seizoen voorbereid en stijlvol de natuur in kunt.

連絡先

2024年4月12日
Jachtkleding Online ロゴ

Jachtkleding Online からの回答

Beste Robin de La Roij,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring bij jachtkleding-online.nl! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over de heldere omschrijving van de productkwaliteit op www.jachtkleding-online.nl. Wij streven er altijd naar om een heldere omschrijving op onze website te bieden, dus het doet ons goed te horen dat dit goed is bevallen. Bovendien zijn we blij dat het product aan je verwachtingen voldeed!

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Harrie Briels - Jachtkleding-online.nl
Winkel: Senza Dubbio Steenweg 34 te Sittard
#: 046-4528744
@: info@senzadubbio.nl

Makkelijke online shopping

Makkelijke online shopping, snelle levering. Navigeren op de website was goed. Product is perfect!

2024年3月28日
Jachtkleding Online ロゴ

Jachtkleding Online からの回答

Beste Pierre,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring bij jachtkleding-online.nl! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over het gemak van online winkelen en de snelle levering bij www.jachtkleding-online.nl. Wij streven er altijd naar om een naadloze navigatie-ervaring op onze website te bieden, dus het doet ons goed te horen dat dit goed is bevallen. Bovendien zijn we blij dat het product perfect aan je verwachtingen voldeed!

Harrie Briels - Jachtkleding-online.nl
Winkel: Senza Dubbio Steenweg 34 te Sittard
#: 046-4528744
@: info@senzadubbio.nl

Een grote pluim!

Na mijn bestelling geplaatst te hebben ontving ik bericht wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen. Omdat de eigenaar op dat moment op een beurs stond en daardoor mijn bestelling niet volgens de beloofde termijn kon versturen, werd ik keurig daarover gebeld en werd ik op de hoogte gebracht over de stand van zaken. Daarna heb ik mijn bestelling heel vlot thuisbezorgd gekregen, alles mooi verpakt. Deze mensen begrijpen wat klantvriendelijkheid is en verdienen een dikke pluim!

2024年2月28日
5つ星のうち5の評価

wat een top service bied deze shop

wat een top service bied deze shop. een lamp besteld deze bleek na een maand kapot te zijn, deze mochten we terug sturen op de kosten van de shop en bleek achter een fout van ons te zijn. ook werd hij kosteloos terug gestuurd. top service dus! bedankt! mochten wij weer iets nodig hebben komen we zeker bij jullie terug.

2024年1月10日
自発的なレビュー

Aigle parcours 2 vario gekocht

Aigle parcours 2 vario gekocht. Bijzonder fijne laars. Heb er in korte tijd al heel wat kilometers op gelopen, 2 tot 3 uur achter elkaar. Zitten heerlijk. Erg blij mee. Levering was ook uitstekend. Besteld en de volgende dag in huis.

2023年11月21日

Het adres voor Swipol!

Supersnelle verzending en goed geprijsd! Ik heb Swipol voor Aigle laarzen gekocht en dit was de enige aanbieder die geen verzendkosten rekende. Dank!

2023年11月19日

Trustpilot エクスペリエンス