Jachtkleding Online レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Enkele weken geleden was ik op zoek naar een goede winterjas. Daarvoor eerst (weer) eens langs bij deze fijne zaak. Eerdere aankopen bevallen nog steeds uitstekend!!! Deze man kent zijn producten; stu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fjallraven FjÀllrÀven Abisko Lite Fleece Jacket W Dark Navy is snel geleverd & correct. Bezorgdienst PostNL = super goed. Product = uitstekend.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Na mijn bestelling geplaatst te hebben ontving ik bericht wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen. Omdat de eigenaar op dat moment op een beurs stond en daardoor mijn bestelling niet volgens de beloo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb Aigle Parcours regenlaarzen besteld nadat ik eerst naar dit bedrijf heb gebeld. Ik kreeg hele goede, eerlijke raad en diegene die ik aan de lijn had was zeer deskundig. Op zijn aanraden heb... もっず芋る

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Passie voor jacht & buitenleven – kwaliteit die u kunt vertrouwen. Bij Jachtkleding-Online.nl geloven we dat buiten zijn een manier van leven is. Vanuit onze eigen passie voor jacht, natuur en traditie zijn wij gestart met het aanbieden van kleding die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het plezier van het buitenleven. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben – kleding die beschermt tegen weer en wind, comfortabel zit én lang meegaat. Daarom selecteren we zorgvuldig onze collectie met merken zoals Barbour, FjÀllrÀven en andere kwaliteitslabels die bekendstaan om hun vakmanschap en duurzaamheid. Of u nu gaat jagen, wandelen met de hond, op reis gaat of gewoon geniet van een frisse dag in de natuur – wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte outfit. Wat maakt ons uniek? • Een passie voor buitenleven: wij begrijpen uw behoeften omdat wij zelf liefhebbers zijn. • Eerlijk en persoonlijk advies: wij denken graag met u mee bij het maken van de juiste keuze. • Een zorgvuldig samengesteld assortiment van topmerken en seizoenscollecties. • Snelle levering en veilige service, zodat u zorgeloos kunt shoppen. Bij Jachtkleding-Online.nl bent u niet zomaar een klant – u maakt deel uit van een gemeenschap van mensen die net zo genieten van natuur, traditie en kwaliteit als wij. Samen zorgen we ervoor dat u ieder seizoen voorbereid en stijlvol de natuur in kunt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader! Goede levering en een meer dan uitstekende Customer Service!

2026幎7月9日

Beste Stanley,
Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview en voor de moeite die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons.
Wat fijn om te lezen dat u onze levering als goed heeft ervaren en vooral dat onze Customer Service u zo positief is bijgebleven. Persoonlijke aandacht, deskundig advies en een betrouwbare service staan bij ons centraal. Het is dan ook een groot compliment om te horen dat wij hierin aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Dank voor uw vertrouwen en uw mooie aanbeveling. We zijn blij dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Jachtkleding Online en hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen.

Fjallraven FjÀllrÀven Abisko Lite

Bezorgdienst PostNL = super goed.
Product = uitstekend.

2026幎6月17日

Beste Angela,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Dat waarderen wij enorm.
Wat fijn om te lezen dat uw FjÀllrÀven Abisko Lite Fleece Jacket W Dark Navy snel en correct is geleverd en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van het product. Ook uw positieve opmerking over de bezorging via PostNL stellen wij zeer op prijs. Een uitstekende klantbeleving bestaat voor ons niet alleen uit mooie producten, maar ook uit een zorgvuldige en betrouwbare levering.
Wij wensen u veel draagplezier van uw nieuwe FjÀllrÀven fleecejack en bedanken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.
Nogmaals dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen bij Jachtkleding Online.

5぀星のうち5の評䟡

Een adres in Sittard om te onthouden en

Een adres in Sittard om te onthouden en te koesteren. Zeer stipt in de follow-up.
Met dank.

2026幎5月10日

Beste Eliane,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen. Dat waarderen wij enorm.

Wat fijn om te lezen dat u onze follow-up als zeer stipt heeft ervaren. Juist persoonlijke service, duidelijke communicatie en een zorgvuldige opvolging vinden wij bij www.jachtkleding-online.nl ontzettend belangrijk. Uw compliment over onze winkel in Sittard betekent dan ook veel voor ons.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden. We zijn blij dat we u positief hebben mogen helpen en verwelkomen u in de toekomst uiteraard graag weer bij Senza Dubbio / Jachtkleding Online.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goed product.

2026幎4月22日

Beste JCM van der Burg,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en het goede product. Dat zijn precies de punten waar wij elke dag ons best voor doen, dus uw feedback waarderen wij enorm.

We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

5぀星のうち4の評䟡

Eerst was er iets niet in orde met de

Eerst was er iets niet in orde met de kleding die ik aan gekregen had, Dit gemeld zijnde, en gevraagd voor een oplossing. Is die er snel gekomen van de verkoper. Deze was voor mij ok om over te gaan tot een aankoop.

2026幎3月21日

Beste Michel,

Hartelijk dank voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen je openheid enorm.

Het spijt ons te horen dat er in eerste instantie iets niet in orde was met de ontvangen kleding, maar we zijn blij dat je dit bij ons hebt gemeld. Fijn om te horen dat we dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, en dat dit voor jou voldoende vertrouwen gaf om alsnog tot een aankoop over te gaan.

Dank je wel voor je begrip en het vertrouwen in onze service. We zijn blij dat we het goed hebben kunnen rechtzetten en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team jachtkleding-online.nl / Senza Dubbio

Blouse met print

De verkoper was heel behulpzaam.

2026幎3月12日

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om deze met ons te delen.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de blouse met print en dat je onze service als behulpzaam hebt ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te ondersteunen, dus jouw compliment betekent veel voor ons.

We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team jachtkleding-online.nl

5぀星のうち5の評䟡

Tout s’est passé comme prévu

Tout s’est passé comme prévu. Service parfait.

2026幎2月16日

Bonjour,

Nous vous remercions sincÚrement pour votre avis positif et pour le temps que vous avez pris afin de partager votre expérience.

Nous sommes ravis de lire que tout s’est passé comme prévu et que vous avez trouvé notre service parfait. Votre satisfaction est notre priorité, et votre retour confirme que nous sommes sur la bonne voie.

Merci encore pour votre confiance. Nous sommes heureux que votre expérience ait été à la hauteur de vos attentes et espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau trÚs bientÎt.

Cordialement,
L’équipe jachtkleding-online.nl

Prima ervaring.

Goede beschrijving. Snelle levering. En uitstekende kwaliteit.

2025幎10月14日

Beste heer Troost,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke productbeschrijving, de snelle levering en de uitstekende kwaliteit van uw aankoop.

Uw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze service op dit niveau te blijven houden. We hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling en verwelkomen u graag weer bij een volgend bezoek aan onze webshop.

5぀星のうち5の評䟡

Nog geen betere kledingzaak gevonden.

Goede communicatie, via mail, snelle levering en netjes verpakt.
Ben al meer dan dertig jaar klant en ben altijd tevreden geweest, over mijn aankopen.
Alles is van hele hoge kwaliteit en ik voel me altijd goed, bij het dragen van de kleding.

2025幎9月28日

Beste Jack,

Hartelijk dank voor je prachtige review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We voelen ons echt vereerd dat je al meer dan dertig jaar klant bent – wat een mooi compliment en blijk van vertrouwen!

Fijn om te horen dat je onze goede communicatie, snelle levering en zorgvuldige verpakking waardeert. En natuurlijk dat de hoge kwaliteit van de kleding steeds weer aan je verwachtingen voldoet. Het doet ons goed te weten dat je je prettig voelt bij het dragen van onze producten – dat is precies wat we willen bereiken.

Nogmaals dank voor je loyaliteit en warme woorden. We kijken ernaar uit om je ook de komende jaren met veel plezier te blijven verwelkomen.

Team Jachtkleding-online.nl | Tilly&Harrie

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van een goed product

2025幎9月24日

Beste Wenzela,

Hartelijk dank voor je positieve review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het goede product – daar doen we het voor!

We vinden het geweldig dat alles naar wens is verlopen en hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。