Jeg meldt mig hos Jeffâs kÞreskole han er flink og ole er ogsÃ¥ flink. Skulle hvergang kÞre med ulla fandens kan jeg ikke anbefale hende, hun har sjÊldent Þjenkontakt og hendes handlinger og mÃ¥den at s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestod bÃ¥de teori- og kÞreprÞven i fÞrste huk (ligesom resten af holdet.) FuldstÊndig eminent undervisning hele vejen igennem! Det har bÃ¥de vÊret helt vildt underholdende, lÊrerigt, afslappet og trygt... ãã£ãšèŠã
Jeg havde ikke regnet med at det ligefrem skulle blive en sjov og berigende oplevelse at tage Mc kÞrekort, men det blev det! Mage til engageret lÊrer, der servere stoffet som var man til et "Stand up... ãã£ãšèŠã
Jeg vil anbefale jeffs kÞre skole da det er sted som var lige noget for mig og en masse andre! Jeff formÃ¥ede simpelthen og lÊre dig teori pÃ¥ under 8 uger ogsÃ¥ selvom man er en ung mand med krudt i ru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Jeff's KÞreskole Din sikre vej til bÃ¥de bil og motorcykel kÞrekort! Ãstjyllands bedste forhold til MC kÞrekort - egen manÞvrebane. Teori- & kÞreprÞver foregÃ¥r alt sammen fra kÞreskolens adresse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
MC kort
Jeg har vÊret super tilfreds med Jeffs kÞreskole. Det har vÊret rigtig god undervisning både i teori og kÞrsel. Jeff er god til at lÊre fra sig og har samtidig humor. Det gÞr bare at det hele bliver lidt sjovere. Jeg kan varmt anbefale kÞreskolen til andre.
MC KÞrekort
Et super forlÞb, med en kÞrelÊrer der efter min mening er super dygtig, både til at lÊre fra sig i teori samt kÞrsel.
Jeg har kun ros at give.
Eddi Pedersen
Helt fantastisk kÞreskole!
Jeg har vÊret rigtig glad for at jeg valgte tage mit kÞrekort her! Hyggelige og profesionelle kÞretimer. Man får helt klart hvad man betaler for. Kan varmt anbefales!
Helt i top
Jeff er en fremragende lÊrer og man kommer godt forberedt til prÞve i en lÊkker bil!
Fantastisk kÞreskole
God og detaljeret undervisning og kÞretimer der gjorde en perfekt klar til den afgÞrende prÞve. Der var ingen mangler og man var meget godt forberedt
VÊlg Jeff's kÞreskole hvis du Þnsker at rykke dig!
Efter hver kÞretime har man fÞlelsen af, at man har rykket sig en hel del som billist, hvilket er et kÊmpe boost når kÞreprÞven banker på. Hele mit forlÞb hos Jeff har vÊret lige i skabet, både hvad angår professionalisme og gode råd til hvordan bilen og trafikken skal tackles.
Fantastisk kÞreskole
Virkelig god kÞreskole med super undervisning og kÞretimer. En god og engageret kÞrelÊrer, som får en sikkert igennem forlÞbet. Jeg havde selv fået Jeffs KÞreskole anbefalet, og jeg kan kun anbefale ham til alle andre
Super god kÞreskole
God og tålmodig kÞrelÊre, du får hvad du betaler for. Kan klart anbefales.
MC kÞrekort
Jeg har kun vÊret tilfreds med både teori og mc kÞrsel super kÞrelÊrer
Hurtigt og hyggeligt!
Jeff formår at gÞre teori-timerne spÊndende og interessante, hvilket virkelig er med til at fange en. Derudover er forlÞbet super hurtigt, og man kan derfor hurtigt og sikkert få kÞrekortet i hus. Kan kun anbefale Jeff's kÞreskole!
Kort og godt!
Jeg tilmeldte mig udvidelse fra A2 til A hos Jeff efter at have modtaget et meget konkurrencedygtigt tilbud på sådan en omgang og kort efter jeg fik afleveret lÊgeerklÊring fik jeg tildelt en kÞreprÞve samt de nÞdvendige kÞretimer - helt igennem problemfrit og jeg står nu med A-kortet i hånden og kan kun varmt anbefale Jeff for hans humor, viden og ikke mindst gode evne til at formidle fÞrnÊvnte viden - Thumbs up!
Kanon undervisning - Jeff kender systemet og ved hvor der er behov for fokus. Hvis man har individuelle problemer bliver der taget hånd om det. Alle på mit MC hole bestod teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg!
Fremragende undervisning samt godt udstyr
Jeff er en fantastisk underviser. Han er sjov og har styr på tingene. Lige som det skal vÊre 10/10 Would bang again
Fremragende skole lÊrer
Jeg vil anbefale jeffs kÞre skole da det er sted som var lige noget for mig og en masse andre! Jeff formåede simpelthen og lÊre dig teori på under 8 uger også selvom man er en ung mand med krudt i rumpetten ! Hele forlÞbet består af humor men samtidig også det dybt professionelle stykke arbejder de alle sammen levere.
Til drengene rÞvene: i kommer en tur på Jyllands ringen ! Bare glÊd jer ;)
Fremragende og lÊrerigt forlÞb!
Hyggelige og lÊrerige timer! Jeff kan stÊrkt anbefales til alle som overvejer at tage kÞrekort!
Fantastisk forlÞb!
Fremragende forlÞb. Jeff's kÞreskole kan klart anbefales til alle :)
Anmeldelse af kÞrekort til bil
Hej
Jeg synes det var god Banter at kÞre ved Jeffðð» kan anbefales til andre der ogsÃ¥ godt kunne tÊnke sig at fÃ¥ et kÞrekort ð
Fantastisk kÞreskole
Kan helt klart anbefale Jeff's kÞreskole!
Intet at sÊtte en finger på
Hele undervisningen var i top, kan klart anbefales til MC-kÞrekort
Super god kÞreskole
Hele undervisningsforlÞbet hos Jeffs kÞreskole er super godt, og kan klart anbefales til alle :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ