Jeg har i mandags vÊret i klinikken for at fÃ¥ lavet et implantat.. jeg var mega nervÞs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har fÃ¥et den helt store tur med tandudtrÊkning og en del og hel protese.. Min tandlÊgeskrÊk er gjort til skamme efter fÞrste behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... ãã£ãšèŠã
SkÞn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente omrÃ¥de. Rent og pÊnt. TandlÊgen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pÊnt pÃ¥. Da jeg havde fÃ¥et undersÞgt tÊnderne og taget rÞntgen fik jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede ind, for at fÃ¥ en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg Þnskede at blive set af tandlÊge Ali, da jeg lider af tandlÊgeskrÊk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at Þge antallet af anmeldelser og forbedre prÊsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi Þnsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den Êgte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at vÊre påvirket af brugen af betalte vÊrktÞjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sÊtter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjÊlper os med lÞbende at forbedre vores service.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ðVenlig modtagelse og rigtig godâŠ
ðVenlig modtagelse og rigtig god forklaring pÃ¥ hvad jeg fik lavet ð
Altid en rigtig god oplevelse at kommeâŠ
Altid en rigtig god oplevelse at komme forbi tandlÊgen i Jels ð
Virkelig god til patienter med tandlÊgeâŠ
Virkelig god til patienter med tandlÊge skrÊk. De bedste anbefalinger herfra
Altid en god oplevelse.
De sÞdeste tandlÊger og personale deâŠ
De sÞdeste tandlÊger og personale de giver tryghed og ro og jeg har meget tandlÊgeskrÊk. Kan kun anbefale dem.
Super sÞd tandplejer og dygtig
Jeg har i mandags vÊret i klinikken forâŠ
Jeg har i mandags vÊret i klinikken for at få lavet et implantat.. jeg var mega nervÞs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er i denne klinik, isÊr Mohmmad,Howraz og Christina som gjorde at hele oplevelsen blev den bedste. Der var musik, sang og beroligende håndtryk under hele behandlingen. Jeg vil klart anbefale at komme der.
Jeg kan desvÊrre kun give 5 stjerner men de fortjener mindst 10.
Mangler du en god tandlÊge, lider du af tandlÊgeskrÊk eller andet. Så kom ud til Mohmmad, så kommer du i de bedste hÊnder.
Tak for jer.
Super Service på en lÞrdag
Super Service på en lÞrdag, meget hjÊlpsom personale
Steen
Det er altid en fornÞjelse at komme tilâŠ
Det er altid en fornÞjelse at komme til tandlÊgen, nÃ¥r det er i Jels ð
Virkeligt sÞdt personale ogâŠ
Virkeligt sÞdt personale og proffessionel behandling. Meget informativ.
Altid god og venlig betjening
ImÞdekommende
Behagelig og rolig atmosfÊre, samt veludfÞrt behandling
God tandlÊge
God energi, super behagelig behandling. TandlÊgen er meget opmÊrksom på at man har tandlÊgeskrÊk. Service er i top. De har hele paletten (tandlÊge, tandtekniker og tandplejer) alt under et tag. De snakker sammen mm. Kan kun anbefale tandlÊgen.
Super
Nok det bedste tandlÊgebehandlingsforlÞb jeg har prÞvet i mit lange liv
Meget imÞdekommende og flinke til atâŠ
Meget imÞdekommende og flinke til at tage imod fÞrste gang man ankommer til tandlÊgen og venlige personer man mÞder og gode til at fortÊlle så man forstår hvad der skal ske
En klasse oplevelse
En super god oplevelse! Howraz er simpelthen en fest og han får min varmeste anbefaling. NÊrvÊrende og virkelig grundig. Og så er det ikke ofte man oplever en tandlÊge der synger med på sangene i hÞjttaleren. Jeg er mega fan. Tak, bare tak for en super god og tryg oplevelse!
FÞrste besÞg ved den syngende tandlÊge
FÞrste besÞg ved den syngende tandlÊge. Mega sjov oplevelse, som lettede nervÞsiteten lidt. God rÃ¥dgivning og fint arbejde.ðð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã