Jeg har i mandags vÊret i klinikken for at fÃ¥ lavet et implantat.. jeg var mega nervÞs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har fÃ¥et den helt store tur med tandudtrÊkning og en del og hel protese.. Min tandlÊgeskrÊk er gjort til skamme efter fÞrste behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... ãã£ãšèŠã
SkÞn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente omrÃ¥de. Rent og pÊnt. TandlÊgen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pÊnt pÃ¥. Da jeg havde fÃ¥et undersÞgt tÊnderne og taget rÞntgen fik jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede ind, for at fÃ¥ en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg Þnskede at blive set af tandlÊge Ali, da jeg lider af tandlÊgeskrÊk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at Þge antallet af anmeldelser og forbedre prÊsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi Þnsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den Êgte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at vÊre påvirket af brugen af betalte vÊrktÞjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sÊtter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjÊlper os med lÞbende at forbedre vores service.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super tandlÊge
Fik en god og reel snak om hvad der skulle ske og samtidig en god tandbehandling
FÞrste besÞger mig flink ogâŠ
FÞrste besÞger mig flink og professionel rådgivning og tandlÊge med empati for patienten en god oplevelse
Meget professionelt "bro-arbejde".
Meget professionelt "bro-arbejde".
Meget rart med en scanner, i stedet for at få taget aftryk med "modellervoks" inde i munden.
Behandling
Super god behandling hele vejen i gennem jeg blev informeret om alt både under behandling samt efter de svaret på alt hvad jeg havde brug for at vide kan varmt anbefale dem som tandlÊge
Altid god behandling
Altid god behandling. Stille og roligt, nÃ¥r man som jeg lider af tandlÊgeskrÊk. FÞlte mig godt tilpas og er altid glad for at komme hos Jer. ð
Super god behandling og dejligt de harâŠ
Super god behandling og dejligt de har åben 2 lÞrdag i måneden så skal man ikke have fri for at gå til tandlÊge
Alt sÃ¥ fint ð€ en meget behagelig oplevelse / behandling/information
Alt fint ð€ meget venlig og rigtig god information
Venligt og smilende personale
SkÞn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente område. Rent og pÊnt. TandlÊgen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pÊnt på. Da jeg havde fået undersÞgt tÊnderne og taget rÞntgen fik jeg bagefter billederne at se og tandlÊgen viste og fortalte om hva han ville anbefale af behandling. Fik en tid ugen efter til opfÞlgning og hvordan det videre forlÞb blive. Da jeg allerede har gebis hov proteser i undermunden og den skal Êndres fik jeg at vide de klarer det i huset så jeg ikke skal kÞre fra Herodes til Pilatus for at få klaret behandlingen.
Taget rigtig godt imod som ny patientâŠ
Taget rigtig godt imod som ny patient samt en god behandling
Har den vildeste tandlÊgeskrÊk
Har den vildeste tandlÊgeskrÊk, men bÃ¥de tandlÊge og klinikassistent var utrolig sÞde og rolige og ikke mindst forstÃ¥ende overfor min skrÊk. Stor tak til dem for forstÃ¥else og kÊrlig omsorg ððŒððŒ
Virkelig grundig behandling ogâŠ
Virkelig grundig behandling og information. Tommel op på service
God forklaring pÃ¥ hva man skal gÞre forâŠ
God forklaring på hva man skal gÞre for at forbygge og passe sine tÊnder godt.
SÃ¥ rigtig god service
Altid en god oplevelse ð
Altid en god oplevelse ð
Jeg lider desvÊrre af tandlÊgeangst.
Min sÊdvanlige tandplejer var fravÊrende i dag, så jeg kom ind til Howraz.
Han var enormt imÞdekommende og helt nede på jorden.
Musik pÃ¥ og sjove kommentarer; FANTASTISK ð€©
SÃ¥ tager jeg gerne til tandlÊge igen ðð
Man får altid en god behandling
Man fÃ¥r altid en god behandling, og min tandlÊge er altid god til at spÞrge ind til en om alt er okð€
Nogle fantastisk tandlÊger
Nogle fantastisk tandlÊger, lider af tandlÊge skrÊk, men det er de mega gode til at tage hånd om og få en til at fÞlge man er i trygge hÊnder hvilket man er.
Samt der er altid en god atmusfÊre og tiltider masser af latter fra div rum
Super
SÞde, dygtige og billige, bestemt et sted jeg kommer igen
Venlig og hensynsfuld som altid
Venlig og hensynsfuld som altid. God information og spÞrge ind til en. Tak for hjÊlpen
Det er den bedste tandlÊge jeg harâŠ
Det er den bedste tandlÊge jeg har haft. Sabine er virkelig sÞd, rar og behagelig. Hun har lige kuret mig for tandlÊge skrÊk. ððð€
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Fra det Þjeblik jeg kom ind, blev jeg mÞdt af et venligt og professionelt personale, der fik mig til at fÞle mig tryg. TandlÊgen var utrolig dygtig, forklarende og grundig i sit arbejde. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der Þnsker en tandlÊge med både hÞj faglighed og god menneskelig tilgang. Jeg kommer helt klart igen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã