Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at kÞbe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt bÃ¥de ift. besÞg og efterfÞlgende opsÊt... ãã£ãšèŠã
Hjemmesiden Jemtex.no er lett Ã¥ finne rundt pÃ¥. SprÃ¥ket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstÃ¥lig. Gode produktbeskrivelser og utfÞrlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... ãã£ãšèŠã
Etter Ã¥ ha satt inn en dÃ¥rlig anmeldelse her etter Ã¥ ha klagd pÃ¥ lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... ãã£ãšèŠã
Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besÞg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rÃ¥dgivning til valg af den rette gardin lÞsning. Der er et bre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.
5 års garanti på gardiner
- VÊrŽ sikker på et godt produkt

Ulstrupvej 12, ValsgÃ¥rd, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
- info@jemtex.dk
- www.jemtex.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Har fået en fantastisk service
Har fået en fantastisk service - kan kun anbefales.
Plads til forbedringer
Ãndret til 3 fra 1 stjerne, da jeg fÃ¥et mine penge igen.
Tekst fra tidl;
Ventede 3måneder på to gardiner. Skrev til dem at jeg kÞber dem andet sted. Nu er pengene trukket og ingen varer.
Sen levering
Bestilte varer juni 2022, men fikk ikke varene levert. Hadde kontakt med firmaet i august, februar 2023 og til slutt august 2023.
15 måneder etter bestilling, fikk jeg endelig pengene tilbake (og tilsynelatende er gardinene også sendt). Fint at saken lÞste seg, men det burde selvfÞlgelig ikke ta langt over ett år fÞr det skjedde.
Super service og hurtig med leveringen
Super service og hurtig med leveringen. Jeg har fået de flotteste brede trÊ persienner i hele min lejlighed idag, special lavet og i rigtig god kvalitet. Henrik og Gleen er et godt og tillidsfuldt team, som gÞr alt for at opfylde de Þnsker og tanker man har med sine Gardiner/persienner. Absolut en god anbefaling herfra og TUSINDE TAK for de skÞnneste TrÊpersienner!
Superkvalitet (snorfri Plissetgardiner)âŠ
Superkvalitet (snorfri Plissetgardiner) lidt ventetid fra bestilling, men fin opfÞlgning fra Henrik & kollegaerne hos Jemtex. De absolut bedste anbefalinger herfra
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Super service. Man er i trykke rammer hos Glenn. Han kom med gode forslag og det blev lige som det skulle vÊre :)
God service og pÊne gardiner
En rigtig god oplevelse at kÞbeâŠ
En rigtig god oplevelse at kÞbe âgardinerâ, levering og opsÊtning ogsÃ¥ i top.
Super gode Energi gardinet fra Velux
Har bestilt velux energigardiner. Der var desvÊrre lang leveringstid. Men jeg blev holdt super flot underrettet og jeg er utrolig glad for den service jeg har fået.
1000 tak for rigtig god behandling
Fantastisk service og virkelig dygtige
Fantastisk service og virkelig dygtige. Kun ros herfra, fået gardiner i hele huset samt til ovenlys vinduerne.
Kan varmt anbefales!
Mvh. Mads og Freja
Perfekt lÞsning med up down plissé gardiner
Tak til Henrik MÞller Andersen for god rådgivning og perfekt opsÊtning af plissé gardiner i vores stue til en rimelig pris.
Rigtig god service og hurtigt levering
Rigtig god service og hurtigt levering. Kan kun anbefales :-)
Fantastik god service
Fantastik god service. Vores persienner var forsinket så som kompensation kom ejeren og monterede dem gratis.
Priser der er rimelige og godeâŠ
Priser der er rimelige og gode produkter, men meget lang leveringstid
FornÞyd tilslutt! Anbefales!
Jeg hadde i utgangspunktet skrevet en meget misfornÞyd vurdering etter kjÞp uten oppfÞlging hvor jeg stadig ventet på betalte varer. Omsider fikk jeg tak i noen på kundeservice og snakket med en meget hyggelig og hjelpsom mann som ordnet opp på flekken og i tillegg kompenserte for min tid og frustrasjon. Det er menneskelig å feile og det hele beroet seg i en kommunikativ misforståelse - Jeg startet ut som skuffet kunde men er nå meget godt fornÞyd med servicen jeg har fått og vil absolutt anbefale Jemtex til andre basert på min opplevelse!! Holder igjen den siste stjerna i vurderingen mtp overstående, men servicen jeg fikk etter oppklaring var i toppklasse!
Jeg bestilte en Velux persienne hvidâŠ
Jeg bestilte en Velux persienne hvid som viste sig at vÊre en forkert model, den er til et M08 vindue, jeg har bruge for en Velux persienne hvid til et MK08, så jeg kontakter Jemtex kundeservice, taler med en meget venlig person forklarer jeg har fået bestilt en forkert Velux persienne hvid M08, kundeservice medarbejder fortÊller det ikke er noget problem, siger at de med det samme sender mig en Velux persienne hvid MK08, der er da super god service :) jeg får også besked på at jeg vil modtage en mail med en retur label lidt senere, så jeg kan sende den Velux persienne hvid retur.
Taaak for super hurtig og fantastisk service.
Det er et Super firma og trovÊrdig..
Vores kontakt med Henrik MÞller Andersen " Jemtex "
var en anbefaling, fra tidligere kunde og vi må sige det
har vÊret succesfuld, man har levet op til alt hvad man lovede, til punkt og prikke. Vores varmeste anbefalinger til dette firma. mh. K.E. Korsgaard
Hurtig levering og ros til Henrik
Bestilte 2 profiler til dÞren, hvor jeg efterspurgte hvorvidt de kunne tilpasses til individuelle mÃ¥l - fik meget hurtigt svar fra Henrik, og sÃ¥ blev ordren sat i gang. Der stÃ¥r pÃ¥ nettet at leveringen tager ca. 10 dage for det, men jeg fik profilerne allerede efter 3-4 dage. DesvÊrre var en af profilerne ridsede ved levering, hvilket jeg gav jemtex besked om - de Þnskede ikke profilen retur, men gav mig besked om at jeg blot fÃ¥r en ny profil tilsendt i stedet. Det er god behandling og kundeservice som det skal vÊre efter bogen. Jeg kan klart anbefale at handle pÃ¥ siden ððœ
Super service og professionel rådgivning
Henrik har fra start til slut leveret en super god service. Inden kÞb fik vi en grundig og professionel vejledning, så vi fik valgt en lÞsning der dÊkker alle vores behov.
Persiennerne blev leveret og opsat til aftalt tid.
Vi er meget tilfredse med det endelige resultat og kan kun give Henrik og Jemtex de bedste anbefalinger.
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.
Jeg fik rigtig god support via telefon og mine nye gardiner blev leveret to dage senere.
Handler helt sikkert her igen.
Kan varmt anbefales.