Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at kÞbe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt bÃ¥de ift. besÞg og efterfÞlgende opsÊt... ãã£ãšèŠã
Hjemmesiden Jemtex.no er lett Ã¥ finne rundt pÃ¥. SprÃ¥ket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstÃ¥lig. Gode produktbeskrivelser og utfÞrlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... ãã£ãšèŠã
Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besÞg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rÃ¥dgivning til valg af den rette gardin lÞsning. Der er et bre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.
5 års garanti på gardiner
- VÊrŽ sikker på et godt produkt

Ulstrupvej 12, ValsgÃ¥rd, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
- info@jemtex.dk
- www.jemtex.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Supergod service
Supergod service! Min brev-forsendelse (162,-) dukkede aldrig op (opslugt af PostNord), men jemtex.dk sendte mig bare en ny og den kom frem. Meget tilfreds.
Flotte gardiner, der var klar til opsÊtning på kun en uge
Så flotte gardiner. God råd og vejledning. Mine gardiner var allerede klar til opsÊtning på kun en uge.
Varen endnu ikke pakket ud
Varen endnu ikke pakket ud, fordi den er bestemt som gave. MEN leveringstiden !!! Varen - et Fakro rullegardin med standardmål og lagervare -bestilt 28.03.2020, betaling hÊvet på min konto 30.03.2020, varen modtaget 06.05.2020. Jeg synes ikke det er i orden, at betaling hÊves så lang tid fÞr levering. Leveringstiden er ekstrem lang. Jeg kan godt se på jeres hjemmeside, at leveringstiden er 10-22 hverdage, men alligevel ekstrem lang tid.
Modtog herefter straks opringning fra Henrik, der beklagede min oplevelse. Vi kom frem til en yderst tilfredsstillende lÞsning. Super god kundebetjening. Derfor 5 stjerner!
KÞbte tre rullegardiner hvoraf et af dem var forkert stÞrrelse. Da jeg skrev til dem fik jeg hurtigt svar og lovning om snarest muligt at få et nyt uden nogen problemer. Virkelig god service. Rullegardinerne er i rigtig god kvalitet, vil bestemt kÞbe mine gardiner i Jemtex igen en anden gang.
Super super super!
Super oplevelse med jemtex! Bestille vare omkring kl 11 og allerede dagen efter lå gardinerne i carporten. Super service!
Gardinerne var super nemme og sÊtte op men en simpel brugsanvisning!
Top service!
Henrik leverede og opsatte en persienne med specialmål til rimelig tid og ikke mindst rimelig pris! Kan det fås bedre? Jeg tvivler. Godt arbejde!
Super service
...fra Henrik og god vejledning på plissegardiner og originale FAKRO rullegardiner til vores altanvinduer.
Kan klart anbefales!
Super service
Super service. Og altid klar på at hjÊlpe selv når det er noget der er lidt besvÊrligt.
Super flot velux gardin
Super flot velux gardin. Leveret til tiden og til ok pris.
God service, hurtig levering. Nemme at snakke med - jeg mistede en skrue, og mailede til dem, hurtig svar, og de sendte mig straks en ny. Kan varmt anbefale!
Hjalp mig med min reklamation
Jeg er meget tilfreds med Jemtex. Jeg havde en reklamation på en persienne 4 år efter kÞb, men indenfor garantien på 5 år.
Jemtex var hjÊlpsomme og nu har jeg en fuld funktionel persienne igen.
God service.
JEMTEX.dk sine 5 stjerner vÊrd!
JEMTEX.dk er et fantastisk sted at handle online. De har et kÊmpe udvalg, og de helt rigtige mÊrker. Udover det så kommer en varer ret hurtigt, og jeg har endnu ikke oplevet at der har fejl i deres forsendelser.
De får Thumps up fra mig!
Junckers parkergulv
Havde bestilt Junckers parkergulv, der blev leveret til tiden. Det viste sig at jeg ved en fejl havde bestilt en forkert lakering. Jemtex sÞrgede for at jeg hos Junkers kunne få byttet gulvet til den rigtige lakering uden omkostninger.
Fin service.
Henning
Super god kundeservice og hurtigâŠ
Super god kundeservice og hurtig levering på lagervarer
Mine gardiner er nu undervejs
Jeg Êndrer i min anmeldelse, da firmaet har levet op til en flot kundeservicebehandling efter nogle fejl fra deres side. I min optik skal man absolut også veje firmaet efter, hvordan de håndterer sådanne sager, og der må jeg give dem 5 stjerner.
Super god service! Perfekte gardiner til min lejlighed!!
Fik i juni leveret gardiner til hele min lejlighed og de er simpelthen så flotte og funktionelle!!
Super god service! Der kom en gardinmontÞr fra Jemtex og satte dem alle op! Heldigvis, for med de vÊgge og lofter, der er i min lejlighed, havde jeg aldrig selv kunnet klare det!
StÞrrelser og mål passer! De sidder perfekt og fungerer som de skal og de klÊr' virkelig min lejlighed.
Jemtex kan klart anbefales!!
Super god service
Super god service og rigtig flotte gardiner. Meget tilfreds med Jemtex.dk og helt sikkert ikke sidste gang vi handler her.
SeriÞst firmaðveldig fornÞydðanbefales ð
Etter Ã¥ ha satt inn en dÃ¥rlig anmeldelse her etter Ã¥ ha klagd pÃ¥ lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte det ikke ville ta sÃ¥ lang tid fÞr produktet kommer. Derfor mÃ¥ jeg endre anmeldelsen fra en ener til en sekser da jeg nÃ¥ er veldig fornÞyd med de og de viser de er seriÞseð
Lidt lang leveringstid, men fin reaktion på fÞrste anmeldelse
***Opdateret***
Henrik fra Jemtex har efterfÞlgende ringet til mig og beklaget min dårlige oplevelse. På den baggrund retter jeg selvfÞgelig min anmelde fra tre til fire stjerne. Jeg synes, det er en helt korrekt og rigtig god indstilling, at Jemtex gÞr og tÞr kontakte utilfredse kunder, for at blive bedre til det de gÞr. Det har jeg dyb respekt for!
Det Êndrer dog ikke på, at jeg måtte vente to uger (mod forventet en) på mit gardin, hvorfor det ikke kan blive til fem stjerner.
Den oprindelige anmeldelse:
"Bestilte Velux mÞrklÊgning.
Efter en uges venten måtte jeg selv fÞlge op. Fik derved info om afsendelse ugen efter.
Da den uge var gået bad jeg (selv) igen om status. Fik at vide at varen var på vej og ville blive leveret efter et par dage, hvilken den blev.
Der må kunne gÞres noget ved både informationsniveauet og leverinstiderne her???"