JEMTEX.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at kÞbe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt bÃ¥de ift. besÞg og efterfÞlgende opsÊt... もっず芋る

Hjemmesiden Jemtex.no er lett Ã¥ finne rundt pÃ¥. SprÃ¥ket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstÃ¥lig. Gode produktbeskrivelser og utfÞrlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... もっず芋る

Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besÞg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rÃ¥dgivning til valg af den rette gardin lÞsning. Der er et bre... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン販売店
  2. カヌテン補造販売業

圓該䌁業による蚘述

Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.

5 års garanti på gardiner

- VÊrŽ sikker på et godt produkt

- VÊrŽ sikker på et godt produkt
Vi giver 5 års garanti på alle vores gardiner. Garantien dÊkker alle bevÊgelige og slid dele. Sikre dig et godt produkt med en sikkerhed om funktionaliteten altid er til stede.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

327件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Varen endnu ikke pakket ud

Varen endnu ikke pakket ud, fordi den er bestemt som gave. MEN leveringstiden !!! Varen - et Fakro rullegardin med standardmål og lagervare -bestilt 28.03.2020, betaling hÊvet på min konto 30.03.2020, varen modtaget 06.05.2020. Jeg synes ikke det er i orden, at betaling hÊves så lang tid fÞr levering. Leveringstiden er ekstrem lang. Jeg kan godt se på jeres hjemmeside, at leveringstiden er 10-22 hverdage, men alligevel ekstrem lang tid.
Modtog herefter straks opringning fra Henrik, der beklagede min oplevelse. Vi kom frem til en yderst tilfredsstillende lÞsning. Super god kundebetjening. Derfor 5 stjerner!

2020幎5月11日
自発的なレビュヌ

KÞbte tre rullegardiner hvoraf et af dem var forkert stÞrrelse. Da jeg skrev til dem fik jeg hurtigt svar og lovning om snarest muligt at få et nyt uden nogen problemer. Virkelig god service. Rullegardinerne er i rigtig god kvalitet, vil bestemt kÞbe mine gardiner i Jemtex igen en anden gang.

2020幎5月6日
自発的なレビュヌ

God service, hurtig levering. Nemme at snakke med - jeg mistede en skrue, og mailede til dem, hurtig svar, og de sendte mig straks en ny. Kan varmt anbefale!

2019幎1月6日
自発的なレビュヌ

Hjalp mig med min reklamation

Jeg er meget tilfreds med Jemtex. Jeg havde en reklamation på en persienne 4 år efter kÞb, men indenfor garantien på 5 år.
Jemtex var hjÊlpsomme og nu har jeg en fuld funktionel persienne igen.
God service.

2018幎10月13日
自発的なレビュヌ

JEMTEX.dk sine 5 stjerner vÊrd!

JEMTEX.dk er et fantastisk sted at handle online. De har et kÊmpe udvalg, og de helt rigtige mÊrker. Udover det så kommer en varer ret hurtigt, og jeg har endnu ikke oplevet at der har fejl i deres forsendelser.
De får Thumps up fra mig!

2018幎10月5日

Junckers parkergulv

Havde bestilt Junckers parkergulv, der blev leveret til tiden. Det viste sig at jeg ved en fejl havde bestilt en forkert lakering. Jemtex sÞrgede for at jeg hos Junkers kunne få byttet gulvet til den rigtige lakering uden omkostninger.
Fin service.
Henning

2018幎8月15日
自発的なレビュヌ

Mine gardiner er nu undervejs

Jeg Êndrer i min anmeldelse, da firmaet har levet op til en flot kundeservicebehandling efter nogle fejl fra deres side. I min optik skal man absolut også veje firmaet efter, hvordan de håndterer sådanne sager, og der må jeg give dem 5 stjerner.

2017幎11月30日
自発的なレビュヌ

Super god service! Perfekte gardiner til min lejlighed!!

Fik i juni leveret gardiner til hele min lejlighed og de er simpelthen så flotte og funktionelle!!

Super god service! Der kom en gardinmontÞr fra Jemtex og satte dem alle op! Heldigvis, for med de vÊgge og lofter, der er i min lejlighed, havde jeg aldrig selv kunnet klare det!

StÞrrelser og mål passer! De sidder perfekt og fungerer som de skal og de klÊr' virkelig min lejlighed.

Jemtex kan klart anbefales!!

2017幎9月19日

Super god service

Super god service og rigtig flotte gardiner. Meget tilfreds med Jemtex.dk og helt sikkert ikke sidste gang vi handler her.

2017幎9月14日

SeriÞst firma😁veldig fornÞyd😁anbefales 😁

Etter Ã¥ ha satt inn en dÃ¥rlig anmeldelse her etter Ã¥ ha klagd pÃ¥ lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte det ikke ville ta sÃ¥ lang tid fÞr produktet kommer. Derfor mÃ¥ jeg endre anmeldelsen fra en ener til en sekser da jeg nÃ¥ er veldig fornÞyd med de og de viser de er seriÞse😁

2017幎7月12日

Lidt lang leveringstid, men fin reaktion på fÞrste anmeldelse

***Opdateret***

Henrik fra Jemtex har efterfÞlgende ringet til mig og beklaget min dårlige oplevelse. På den baggrund retter jeg selvfÞgelig min anmelde fra tre til fire stjerne. Jeg synes, det er en helt korrekt og rigtig god indstilling, at Jemtex gÞr og tÞr kontakte utilfredse kunder, for at blive bedre til det de gÞr. Det har jeg dyb respekt for!

Det Êndrer dog ikke på, at jeg måtte vente to uger (mod forventet en) på mit gardin, hvorfor det ikke kan blive til fem stjerner.

Den oprindelige anmeldelse:
"Bestilte Velux mÞrklÊgning.
Efter en uges venten måtte jeg selv fÞlge op. Fik derved info om afsendelse ugen efter.

Da den uge var gået bad jeg (selv) igen om status. Fik at vide at varen var på vej og ville blive leveret efter et par dage, hvilken den blev.

Der må kunne gÞres noget ved både informationsniveauet og leverinstiderne her???"

2017幎5月17日