JEMTEX.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at kÞbe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt bÃ¥de ift. besÞg og efterfÞlgende opsÊt... もっず芋る

Hjemmesiden Jemtex.no er lett Ã¥ finne rundt pÃ¥. SprÃ¥ket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstÃ¥lig. Gode produktbeskrivelser og utfÞrlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... もっず芋る

Etter Ã¥ ha satt inn en dÃ¥rlig anmeldelse her etter Ã¥ ha klagd pÃ¥ lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... もっず芋る

Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besÞg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rÃ¥dgivning til valg af den rette gardin lÞsning. Der er et bre... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン販売店
  2. カヌテン補造販売業

圓該䌁業による蚘述

Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.

5 års garanti på gardiner

- VÊrŽ sikker på et godt produkt

- VÊrŽ sikker på et godt produkt
Vi giver 5 års garanti på alle vores gardiner. Garantien dÊkker alle bevÊgelige og slid dele. Sikre dig et godt produkt med en sikkerhed om funktionaliteten altid er til stede.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

327件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtigere og bedre bliver det ikke!

Bestilte varer torsdag eftermiddag og fredag formiddag var de hos mig. Fantastisk. Varen var perfekt og godt emballeret. Sådan skal det gÞres. Sender mine anbefalinger videre til dem jeg kender og alle Jer andre.

2015幎2月7日
自発的なレビュヌ

God service men levering halter

Bestilte et velux mÞrklÊgningsgardin om mandagen. Fik besked onsdag at nu var det undervejs og ville blive leveret fredag af DHL - uden nogen track&trace nummer. Nåja hvis pakken blev levet ville det jo nok ikke vÊre noget problem tÊnkte jeg.
Fredag kom og gik uden nogen pakke. Fredag aften skriver jeg til Jemtex og spÞrger efter et pakke nummer for at finde ud af hvor pakken var. Mandag kommer der svar at GLS havde afleveret den til en pakkeshop, mystisk tÊnker jeg for de skrev det skulle leveres med DHL og nu kommer den med GLS, samt det pakkenummer der blev oplyst kunne ikke spores på GLS's hjemmeside. Jeg skriver til firmaet mandag eftermiddag, og siger jeg ikke kan finde pakken. Tirsdag ringer Jemtex så til mig, og forklarer at Velux midt i det hele har skiftet forsendelses leverandÞr og det nummer jeg var oplyst var med checkciffer, jeg skulle undlade når jeg sÞgte. Jeg har stadig ikke fundet nogen advisering i min postkasse på, at GLS har forsÞgt at levere pakken, men jemtex oplyste hvor pakken var, samt det pakke nummer jeg skulle oplyse for at få pakken. Nu er den afhentet og monteret.

Alt i alt en middel oplevelse, deres oplysninger om forsendelse herunder pakkenummer halter noget.

2015幎1月28日

Alt i orden

Bestilte 5 standard Fakrogardiner og fik dem 9 dage senere, hvilket var indenfor den annoncerede leveringstid på 5-15 dage, på det produkt, jeg havde valgt. Alt i orden. Trak fÞrst pengene 2 dage fÞr levering.

2015幎1月20日
自発的なレビュヌ

Tvivler på det kan gÞres bedre!

KÞbte for 18 måneder siden 4 gardiner, og dem har vi vÊret rigtig glade for. De mÞrklÊgger totalt og isolerer fantastisk - ikke mere trÊk fra vinduerne :-)
Nå, men for nogle dage siden, så gik en af snorene i stykker, så jeg ringende til salgschef Henrik og forklarede om oplevelsen. Den klarer de bare! Eneste jeg skulle gÞre var pakke gardinerne ned, så bliver de afhentet, repareret og leveret tilbage igen uden beregning og indenfor 3 dage!
WOW!!!! Sådan kÞrer man en forretning!! Jeg er dybt imponeret over deres serviceniveua!

2014幎12月9日

UdmÊrket

Bestilte mandag og havde varerne i min postkasse tirsdag.
Hele processen fra bestilling til levering fungerede perfekt.
God kvalitet af varerne, bedre end tilsvarende produkter kÞbt andetsteds tidligere.
Eneste negativ kommentar må vÊre, at posen som varerne blev leveret i var gået i stykker ved levering - men dette kan med stor sandsynlighed skyldes PostDKs behandling af posen.

2014幎10月15日

Alt for tidskrÊvende - suk

Det har vÊret et overordentligt anstrengende forlÞb. Jeg bestilte professionel opmÃ¥ling, men det endte med, at montÞren/underleverandÞren fra Nordens Markiser i HillerÞd, som selv havde foretaget mÃ¥l, mÃ¥tte komme ikke mindre end 5 gange i alt. 1 gang for at mÃ¥le op (forkert). 1 gang for at sÊtte op, og 3 gange for at rette fejl. Blandt andet havde han overset, at den ene dÞr gik indad, sÃ¥ den kunne ikke Ã¥bnes, da gardinet var sat op. Hver gang mÃ¥tte jeg tage fri. Jeg var helt udmattet til sidst. Øv. Der gik 5œ uge fra de fÞrste gang satte gardiner op, til det hele var afsluttet.

2014幎9月15日

Virkelig fremragende kundeservice!

I 2008 bestilte vi trÊpersienner fra Jemtex. Nu, 6 år senere, kunne snoretrÊkket til nogle af de tungeste/bredeste persienner ikke lÊngere.
Vi skrev til Jemtex og blev enige om, at de i fÞrste omgang ville sende os nye snore, som vi så selv skal prÞve at udskifte.
Der har vÊret virkelig god kundeservice og venlige emails fra start til slut.
Snorene er jo blot "en lille ting", men for os betyder det meget at blive mÞdt med venlighed.
Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge Jemtex igen, nÊste gang vi skal have nye gardiner eller persienner!

2014幎5月6日

Grimme bagpå

Vi bestilte et foldegardin, som kom til tiden. På hjemmesiden står man får en mail, når gardinet sendes, men den fik vi aldrig. Materialet er god kvalitet, men vi vidste ikke at det kun vil vÊre pÊnt på forsiden. På bagsiden af gardinet er der tydelige, hvide lÞftesnore, som vi nu kigger på hver dag, når vi går ind ad hoveddÞren. Vinduet er lige ved siden af vores hoveddÞr. Det ÞdelÊgger glÊden ved, hvor flot gardinet ser ud indvendigt.

2013幎9月17日
自発的なレビュヌ

God pris og god kvalitet

God pris og kvalitet

2013幎6月26日
JEMTEX.dk ロゎ

JEMTEX.dk からの回答

Hej Kristin,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi syntes at den er lidt hård, da ordren er forlÞbet således:
Ordre modtaget 17/6 kl. 11.13
Ordre behandlet 17/6 kl. 12.26
Informationsmail vedr. leveringen sendt til dig 19/6 kl. 8.29
Varen afsendt fra VELUX 19/6 kl. 14.00
Varen er leveret med DHL 20/6 kl. 15.12

Jeg ved at du skulle rejse torsdag, hvor varen kom til dig.
Du havde også oplyst i telefonen om mandagen, at torsdag var sidste deadline for dig. Jeg oplyste at vi vil afsende varen tirsdag eller senest onsdag, som vi også har overholdt. Vi blev ikke oplyst at kl. 12.00 var deadline for dig om torsdagen.

Jeg kan godt forstå dig, men på den anden side syntes jeg også at vi har gjort det rigtig godt med hurtig levering, så jeg kan ikke forstå denne anmeldelse og at den skulle vÊre langsom....?

Det kan vist ikke gÞres meget hurtigere på produktionsvarer.

Håber du bliver rigtig glad og tilfreds med gardinet, når du får det i hånden efter rejsen.

Henrik Andersen
JEMTEX.dk

UdemÊrket

Udvalget var rimeligt stort og de leverede det de lovede, og til den lovede tid.

Et track-and-trace nummer ville have vÊret rart, og leveringstider på en uge er også set bedre.

Overordnet var det dog en udemÊrket oplevelse.

2013幎4月29日