Henrik fra JEMTEX er meget kompetent og engageret og vi fik en super god service i vores proces med at kÞbe gardiner. Det var nemt, meget fleksibelt og hurtigt bÃ¥de ift. besÞg og efterfÞlgende opsÊt... ãã£ãšèŠã
Hjemmesiden Jemtex.no er lett Ã¥ finne rundt pÃ¥. SprÃ¥ket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstÃ¥lig. Gode produktbeskrivelser og utfÞrlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... ãã£ãšèŠã
Etter Ã¥ ha satt inn en dÃ¥rlig anmeldelse her etter Ã¥ ha klagd pÃ¥ lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... ãã£ãšèŠã
Jemtex har leveret gardiner til os til nu 3. bolig. Kan kun anbefale et besÞg herfra, hvor vi har oplevet, der ydes sagligt og kompetent rÃ¥dgivning til valg af den rette gardin lÞsning. Der er et bre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.
5 års garanti på gardiner
- VÊrŽ sikker på et godt produkt

Ulstrupvej 12, ValsgÃ¥rd, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
- info@jemtex.dk
- www.jemtex.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God services og hurtig levering
God vejledning, fremsendelse af vareprÞver og hurtig levering.
Lav en fÊngende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
Super servise hurtig ekspedition altialt bare OK
God og hurtig leverance
Der var leveringsproblem på adressen, men Jemtex var uden skyld i dette. Ellers ok, efter forventning
Super mht. levering og service
Super service
Som skrevet rigtig god sevice, men det gik lidt langsomt med at få ordren sendt af sted. Til gengÊld passede alt perfekt :)
Hurtigt og effektivt
Hurtig, let og effektiv bestilling, opfÞlgning og levering.
Helt perfekt forlÞb og produktet i top
Tak for nogle superflotte plissegardiner. De passede perfekt og farven som jeg var lidt spÊndt på at se var ligesom jeg havde håbet. Kan helt klart anbefale Jemtex . Blev også informeret om hvornår gardinerne var fÊrdige og kunne afsendes. Dette blev overholdt punktligt . SeriÞst firma.
Jemtex holder hvad de lover
God hjemmeside, ment at bestille, varen pakket ordentligt ind, det virker.
Alt var som det skulle vÊre
Prisen OK i forhold til andre sider.
Man kunne vÊlge nÞjaktigt det Velux vinde sommjeg havde, der var andre sider hvor man ikke kunne dette.
Varen kommet til tiden og alle dele var med.
Kan anbefales
Mit veluxgardin blev leveret med det samme og uden problemer. Og oven i kÞbet til en god pris
Meget proffesionelt, rigtig god vejledning og hÞj kvalitet
Jeg var lidt i tvivl om hvilken stÞrrelse mine gardiner skulle vÊre i, men efter en samtale hvor jeg sendte et par billeder af dÞren hvor de skulle side i, fik jeg en rigtig god vejledning i hvordan jeg skulle måle op. Jeg modtog gardinerne prÊcis som aftalt uden forsinkelse. De lever helt klart op til mine forventninger og det er gardiner af meget hÞj kvalitet. Jeg vil uden tvivl bruge jemtex igen.
Altid perfekt handel og levering
Varen skuffe aldrig, man bliver lÞbende informeret under hele leveringsforlÞbet, leveringstiderne bliver overholdt og det er på den go' side.
nye tider i sovevÊrelset
gode priser i jemtex,fik mÞrklÊgningsgardin til fin pris og lynhurtig levering fin fin service.
hurtig og precis levering til aftalt tid.
overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering
Hurtigt, effektivt og ordentligt !
Det er den anden gang jeg handler med JEMTEX og jeg er stadig super tilfreds!
Alt var i orden!
Fra bestilling til modtagelse af vores persienner gik alt som smurt. Den bedste anbefaling til Jemtex.dk