JOBI Footright AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

BÀsta skorna snabb leverans . Men önskar betala mot faktura i leveransen eller klarna . Tycker det Àr krÃ¥ngligt att behöva ladda ner Svea app för att bet . Det gör att jag inte bestÀller fler gÃ¥nger v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt likadana sandaler i flera Ã¥r nu och Àr sÃ¥ nöjd. Har anvÀnt dem pÃ¥ förskolan jag arbetat pÃ¥. Har anvÀnt till vandring, promenader i stad o skog. De har fungerat utmÀrkt kan inte tÀnka mig... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Skorna Àr jÀtte sköna, jobbar som undersköterska, pÃ¥ ett korttidsboende det blir mÃ¥nga steg . Hade önskat att man skriver inner mÃ¥tten pÃ¥ skorna nÀr man ska bestÀlla, och om de Àr neutrala eller har... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sandalerna Àr de sköööönaste sandaler som finns. BÀttre Àn Birkenstock och mycket mjukare för hÀlen. Har problem med uttrampad hÀlkudde men dessa Àr perfekta!! Bra pris och snabb leverans!

䌁業情報

1. ブヌツ店
  2. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Allt började 1985 med en idé om att ge svenska fötter bÀttre skor. Sedan dess har JOBI Footright AB levererat sköna, snygga och prisvÀrda dam- och herrskor för bÃ¥de arbete och fritid – alltid med omtanke, kvalitet och funktion som ledord. VÃ¥ra arbetsskor och jobbskor Àr utvecklade för dig som stÃ¥r och gÃ¥r mycket i ditt arbete – inom bland annat vÃ¥rd, skola, omsorg, butik och service. Skorna dÀmpar, avlastar och ger stöd hela vÀgen upp i ryggen, sÃ¥ att du orkar hela arbetsdagen med energi kvar. För fritiden erbjuder vi bekvÀma och hÃ¥llbara skor som hÃ¥ller fötterna torra, lÀtta och bekvÀma – oavsett vÀder. Vi samarbetar direkt med noga utvalda europeiska fabriker, utan mellanhÀnder. Det innebÀr hög kvalitet, rimliga priser och ett ansvarsfullt miljötÀnk. ✔ Sandaler ✔ Tofflor ✔ Sneakers ✔ Arbetsskor ✔ Walkingskor ✔ KÀngor ✔ Skyddsskor ✔ Jodhpurs – alla med samma fokus: komfort, funktion och stil. JOBI möter kunder personligen genom tusentals skovisningar varje Ã¥r runt om i Sverige. DÀr kan du prova, kÀnna och vÀlja skor som passar just dina fötter. Sedan starten har vÃ¥rt motto varit tydligt: Vi bryr oss – om dina fötter, ditt arbete och din vardag. VÀlkommen till JOBI.se eller till din nÀrmaste skovisning! OBS! Ingen försÀljning sker pÃ¥ besöksadressen, endast kontor och lager.

優良

レビュヌを曞く

JÀttesköna skor

JÀttesköna skor, snabb leverans

Hej Anna,
Tack för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att du gillar våra skor och den snabba leveransen. VÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち4の評䟡

LÀtt att hitta det man vill,snabb retur

LÀtt att hitta det man vill,snabb retur nÀr det inte passade mig

2026幎1月28日

Hej Sandra,
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du enkelt hittade det du sökte och att returprocessen fungerade snabbt och smidigt.

Nice!

Jag har varit kund hos Jobi i 5 Ã¥r och Àr mycket nöjd med bÃ¥de snabb leveranser och utmÀrkta produkter. (Är inne pÃ¥ mitt sjunde par). Återkommer med ny bestÀllning framöver. :)

2025幎11月6日

Hej Radhika,
Tack för ditt hÀrliga omdöme och för ditt förtroende genom åren! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar både snabb leverans och kvaliteten på våra skor. Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta bestÀllning!

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bestÀlla och snabb leverans

LÀtt att bestÀlla och snabb leverans. JÀttesköna skor.

2026幎1月23日

Hej Anna-Lena,
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att det var enkelt att bestÀlla och att skorna motsvarade dina förvÀntningar med snabb leverans och hög komfort.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. VÀldigt bra skor. Det var 3:e paret.

Hej Christina,
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du Àr så nöjd med skorna och att detta Àr ditt tredje par. Tack också för att du uppskattar den snabba leveransen.

tyvÀrr slut pÃ¥ den sko

tyvÀrr slut pÃ¥ den sko jag ville ha , men hittade en annan som jag ville ha .

Hej Annika,
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt och Àven om skon du först ville ha var slut så Àr vi glada att du hittade ett annat par som passade dig.

5぀星のうち5の評䟡

Jag har köpt likadana sandaler i flera

Jag har köpt likadana sandaler i flera år nu och Àr så nöjd. Har anvÀnt dem på förskolan jag arbetat på. Har anvÀnt till vandring, promenader i stad o skog. De har fungerat utmÀrkt kan inte tÀnka mig några andra.

2026幎1月27日

Hej Ann,
Tack för ditt fantastiska omdöme! SÃ¥ roligt att höra att sandalerna har varit en favorit i flera Ã¥r och fungerat lika bra pÃ¥ förskolan som pÃ¥ vandringar och promenader i bÃ¥de stad och natur. Det betyder mycket för oss att du trivs sÃ¥ bra i dem – precis sÃ¥ vill vi att JOBI-skor ska kÀnnas.

Bra jobbsandaler!

Bra, sköna skor med bra stöd till jobbet. Funderar på att köpa ett par till att anvÀnda hemma. Snabb leverans.

2026幎1月26日

Hej Paulina,
Tack för ditt omdöme! Så kul att höra att skorna ger bra stöd under arbetsdagen – och att du redan funderar på att utöka skogarderoben med ett par till hemma. Tack också för att du uppskattar den snabba leveransen!

jÀtte skönt och lÀtt sko

jÀtte skönt och lÀtt sko
storleken, passar exakt min storlek 39.

2026幎1月26日

Hej Eva,
Tack för ditt omdöme! Vad glada vi blir att du gillar skon och att den har en perfekt passform.

Bra tofflor

Bra tofflor
Rimligt pris

2026幎1月23日

Hej Uffe,
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du uppskattar våra tofflor och priset!

BÀsta jodphursen

BÀsta jodphursen, synd att de bruna inte Àr kvar, gillade dem men det fick bli svarta igen. Får dock inte i mina special sulor i den smala modellen.

Hej Lotta,
Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar jodphursen, Àven om de bruna saknas. Vi tar till oss din synpunkt kring specialinlÀgg och den smalare modellen.

5぀星のうち3の評䟡

Skorna jag köpte gick inte att reglera

Skorna jag köpte gick inte att reglera sleifen på, det var bara resår och min mamma klarar inte av att tÀnja ut resåren och ta på sig skorna. Personalen på Àldreboendet får hjÀlpa henne.
HÀlsningar Ing-Britt Svensson

Hej Ing-Britt,
Tack för att du delar med dig av er upplevelse. Vi förstår att det kan bli svårt nÀr skon inte går att justera och krÀver hjÀlp vid påtagning. Du får gÀrna höra av dig till oss, så hjÀlper vi gÀrna till med förslag på andra skor som kan fungera bÀttre.

Bra med långsamt

Bra skor, men tog ett bra tag att få hem.

Hej Michael!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med sandalerna från Jobi

Mycket nöjd med sandalerna från Jobi. Levererades på lovad tid.

Hej Mats,
Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att sandalerna motsvarade dina förvÀntningar och att leveransen höll utlovad tid.

Alltid så nöjd

Snabb leverans och utförlig beskrivning av produkten, som stÀmde helt.

Hej Matilda,
Tack för ditt omdöme! Fint att höra att både leveransen och produktbeskrivningen motsvarade dina förvÀntningar.

Bra kvalitet

Bra med tillverkning inom Europa. Roligt med olika fÀrger.

Hej Christine,
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du uppskattar tillverkning inom Europa och möjligheten att vÀlja mellan olika fÀrger – kvalitet och valfrihet Àr viktiga delar för oss pÃ¥ JOBI.

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt nöjd med skorna men lång leveranstid

VÀldigt nöjd med skorna. DÀremot var leveranstiden lång.

JOBI Footright AB からの回答

Hej Karin, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att du Àr nöjd med skorna. Vi beklagar den lÀngre leveranstiden och tackar för ditt tålamod. Under julhelgerna har leveranstiderna varit något lÀngre Àn vanligt. HÀlsningar JOBI

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。