Jongeneel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Over vestiging Arnhem: altijd behulpzaam en coulant. Heb een paar balken afgehaald (moesten echt recht zijn, samen uitgezocht, een hele uitdaging) en bij thuiskomst bleek er toch één te krom. Teruggeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nieuwe klant bij Jongeneel. Werd al de volgende dag gebeld wat men nog meer voor mij kon betekenen en hoe men mij eventueel verder kon helpen/adviseren. Levering zoals afgesproken en chauffeur hielp n... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Veel moeten rappeleren, bij offerte aanvraag, orderbevestiging en levertijdbevestiging. Vervolgens werd niet gecommuniceerd dat de order klaarstond voor afhalen. Maatafwijkingen van 1 tot 5 mm in zaag... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige bedrijf! Altijd correct en behulpzaam! Grote assortiment, alles wat een ondernemer kan verwachten! Simon, Martijn, heer de Vries en andere vrienden : Sterren Karwei staat om de ho... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 材朚店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Jongeneel, al 220 jaar dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust . 42 vestigingen - 6 dagen per week geopend. Webshop - 24/7 bestellen

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Aantallen verkeerd opgenomen

Aantallen verkeerd opgenomen, beetje secuurder werken

2023幎3月21日

Jongeneel からの回答

Dankjewel voor je reactie en vervelend voor je dat je deze ervaring hebt en die niet was zoals je van ons mag verwachten. We komen graag met je in contact om het te bespreken.

snel en correct geleverd

top gedaan alles klopte aanrader dit bedrijf

2023幎3月10日

Jongeneel からの回答

Bedankt Derick voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben en we hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen bij Jongeneel Tiel.

5぀星のうち5の評䟡

Gemakkelijk en snel hout bestellen bij Jongeneel.

Gemakkelijk besteld via de website. Actief meegedacht om bestelde hout snel te krijgen. Binnen 1 dag geleverd.

2023幎3月1日

Jongeneel からの回答

Dankjewel Engbert voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben. We streven ernaar om iedereen die klust of bouwt van topkwaliteit materiaal te voorzien. We zien je graag weer bij Jongeneel Spankeren.

5぀星のうち1の評䟡

Online offerte aangevraagd - maar wat een slechte service, uiteindelijk wel goed opgelost

Online offerte aangevraagd, niets op gehoord. Gemaild (2×), gebeld (2×) - geen reactie. Uiteindelijk via de klantenservice de vestiging (Tilburg) gemaild: kreeg een onbeschofte reactie terug, vrij vertaald "Ja, doei, voor zo'n kleine bestelling ga ik geen moeite doen."
Klacht ingediend, deze meneer heeft contact gehad met de vestiging, en nu verder.... niks. Wordt niks mee gedaan. Jammer. Mijn geld gaat naar een andere houthandel.

Van de site van Jongeneel:
"Dat vakmanschap en de liefde voor het product zit in ons DNA en willen wij het maximale doen om klanten altijd verder te helpen. Bij Jongeneel staat de klant centraal."

Laatste update:

Uiteindelijk telefonisch gesproken met iemand, er zijn oprechte excuses gemaakt en alles is nu naar mijn volle tevredenheid opgelost.

2023幎3月13日
自発的なレビュヌ

Beste meneer G.
Wij hebben u zojuist om 15.01 weer gebeld maar helaas konden wij u niet bereiken. Kunt u onze mail beantwoorden zodat we een belafspraak kunnen inplannen. We horen graag van u.

Beste meneer G.
We hebben u gebeld maar helaas niet kunnen bereiken. Wel hebben we voor de zekerheid een bericht achtergelaten op uw voicemail.
Ook hebben wij een mail verzonden. Wij proberen het vandaag nogmaals en hopen dat we u dan wel kunnen bereiken.

Beste C.A.G. we proberen met je in contact te komen, maar helaas ontbreekt een emailadres of telefoonnummer. Of kan je een klantnummer geven zodat we contact met je kunnen opnemen? Naar wie of welk emailadres heb je gemaild?

We vinden het heel vervelend voor je dat je deze ervaring hebt en deze niet was zoals je van ons mag verwachten. We komen dan ook graag met je in contact om te bespreken hoe we dit mogelijk kunnen oplossen.

5぀星のうち4の評䟡

Ook al gaat er soms wel eens iets mis, ze pakken het goed op bij Jongeneel

De levering was bij Jongeneel niet verwerkt, terwijl we het bericht hadden gekregen dat de levering op een bepaalde datum zou plaatsvinden. Aaan het einde van die leveringsdag contact gehad over de levering. Het team van Jongeneel heeft het addeqwaat opgepakt en toch gezorgd dat we door konden.

2023幎2月19日

Jongeneel からの回答

Bedankt voor je beoordeling van onze services en we zijn blij om te horen dat je door kon gaan met je werkzaamheden of klus. Tot snel bij Jongeneel!

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen, ophalen, zagen en service was top.

Bestelling ging eenvoudig. Prijs was goed en service op de lokatie Breda was ook top.

2023幎2月15日

Jongeneel からの回答

Bedankt Rob voor je review over onze services van Jongeneel Breda. We vinden het fijn dat onze klanten met een goed advies en service zijn geholpen. We hopen je ook weer snel te mogen verwelkomen bij Houthandel Jongeneel Breda.

Top bedrijf

Top bedrijf, ze zijn snel in reageren en komen afspraken altijd na.

2023幎2月14日

Jongeneel からの回答

Bedankt Albert voor je beoordeling van onze services. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben. We streven om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voor zien. Tot snel bij Jongeneel!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snelle levering

2023幎2月6日

Jongeneel からの回答

Bedankt voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van top bouwmateriaal te voorzien en adviezen. Tot snel weer bij Jongeneel.

Jongeneel からの回答

Bedankt voor je beoordeling van onze services. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent de services die wij als Houthandel Jongeneel geleverd hebben. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voor zien. Tot snel bij Jongeneel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。