Jordemoder.dk レビュヌ 119

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft flere besÞg hos Malene i Fredericia til bÃ¥de tryghedsscanninger, en kÞnsscanning samt 3D/4D scanning med tilkÞb af 5D – og hver eneste gang har vÊret en rigtig god oplevelse. Vi er... もっず芋る

Vi er meget tilfredse. Billederne er flotte og af hÞj kvalitet, der er et stort nÊrvÊr, og der bliver taget god tid til at få alle detaljer med.

Vi kan pÃ¥ det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har vÊret i Odense❀ Vi venter vores fÞrste barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... もっず芋る

Kan kun anbefales Odense afdelingen, fÞrste gang jeg var der var til en kÞns scanning og medarbejderen var simpelhen sÃ¥ sÞd, snaksaglig og man fÞlte sig i trygge hÊnder. Anden gang vi var der, va... もっず芋る

䌁業情報

1. 助産垫
  2. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemÞdre og sonografer, som står klar til at hjÊlpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle vÊre nÞdvendigt. Vi glÊder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!

4.8

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Helheden

Helheden. Malene kunne til en start ikke finde kÞnnet på vores baby og scannede derfor efter en del andet som vi både fik på billede og video. Hun fortalte gerne undervejs og svarede på spÞrgsmål. Helt igennem god oplevelse!

2025幎6月20日

Jordemoder.dk からの回答

Tak for jeres skÞnne anmeldelse!

Scanning

Oplevelsen i selv var fin, men der er noget grundlÊggende forkert i at scanne en person, hvor man må meddele, at fosteret er gået til grunde og så bede om 600 kr. efterfÞlgende.
Det var en scanning, hvor vedkommende kom 10 minutter for sent og derudover tog scanningen 3 minutter.
Det er meget, meget svÊrt.

2025幎6月25日

KÊre Julie og partner

Som jeg også har kontaktet jer med, så er jeg oprigtig ked af at hÞre at i er utilfredse jeres behandling! Vores kernevÊrdier er, at alle skal fÞle sig i trygge gode hÊnder og have en god oplevelse ved hvert besÞg hos os. Så det er jeg dybt ked af, at i ikke har haft.
Jeg beklager forsinkelsen. Det kan vÊre svÊrt at tidssÊtte en scanning både pga hvordan baby ligger, hvad man finder under scanningen og hvor mange spÞrgsmål der skal besvares, derfor sker det, at vi lige er 10 min forsinket. Men jeg beklager naturligvis i skulle vente, når i forvejen var bekymrede!
De aller fleste Þnsker ikke at blive ved med at kigge sÊrlig lÊnge på et lille foster, hvor hjertet ikke lÊngere slår, beklager igen oprigtigt, hvis i Þnskede at jeg scannede i lÊngere tid!
Jeg ved, at jeg altid informere om det videre forlÞbet, når dette ulykkelige sker som ved jer og at jeg altid spÞrger om i har spÞrgsmål og siger også at I altid er velkomne til at ringe, hvis der senere kommer spÞrgsmål.
Vi oplever desvÊrre af og til i den helt tidligere graviditet at udviklingen er stoppet. Vi krÊver alligevel betaling, da man jo netop betaler for at få denne vished fÞr, end man ellers ville. Ingen andre har fÞr klaget over denne procedure. Men jeg er naturligvis også dybt nedtrykt over at hÞre, at I fÞler jeg stÞd af dette! Og vi tager naturligvis en sådan klage til efterretning!
Jeg har forsÞgt, at tilbyde hvad jeg kunne for at vende jeres oplevelse, men i er desvÊrre aldrig vendt retur. GÞr endelig det hvis i fortryder.

De varmeste tanker
Jordemoder.dk

Dejlig oplevelse hos jordemoder.dk

1000 tak for en dejlig oplevelse til 3D scanning hos jordemoder i frederica. Dejlige tryghed og ro omkring scanning.

Kan varmt anbefale 🥰

2025幎4月5日

Jordemoder.dk からの回答

Tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at i havde en dejlig oplevelse :)

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
De tager sig god tid og forklarer i bÞrnehÞjde. Vi havde 2. gang vores bÞrn med på 4 år. Og der var de også rigtig gode, også til dem.

2025幎3月28日

Jordemoder.dk からの回答

Tak for jeres sÞde anmeldelse! Vi elsker, når der er bÞrn med til scanningerne, så dejligt de havde en god oplevelse.

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse at besÞge jordmoder.dk! Man fÞler sig tryg, set og hÞrt hele vejen. Ville klart anbefale dem til andre! 5 stjerner herfra ⭐

2025幎3月23日

Jordemoder.dk からの回答

Bare TAK! Det er lige netop det vi strÊber efter :)

KÊmpe anbefaling!

Vi har vÊret ved jordemoder.dk af 4 omgange nu, og er blevet mÞdt af det mest professionelle og omsorgsfulde personale hver gang.

Vi har haft fornÞjelsen af Birgit 3 gange, i forbindelse med én tidlig scanning og 2 tryghedsscanninger efter blÞdninger.
Hun mÞder os med åbne arme hver gang, og er ufattelig dejlig positiv og et rart menneske at vÊre i selskab med.
Man kan tydeligt mÊrke hvor meget hun brÊnder for sit fag, og hvor ufattelig dygtig hun er - hun formår virkelig at gÞre os dejlig rolige hver gang.

Vi har mÞdt Marlene én gang, som helt bestemt er mindst ligeså dygtig!
Vi havde til nakkefoldsscanningen på OUH fået et knapt så godt resultat med hjem af double testen, og hun rådgav os telefonisk til at vi kunne få en nifty pro test, da denne var uden fare for abort.
Hun gav os en tid allerede dagen efter, og var meget grundig i sin Ultralyds undersÞgelse af baby.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af jordemoder.dk, jeg er så ufattelig taknemlig for at vi faldt over lige netop denne klinik, da vi fÞrste gang skulle have ro på.

Bedre jordemÞdre findes bare ikke 🫶🏌

KÊmpe stor anbefaling af jordemoder.dk ❀ Tak for jeres dygtige arbejde og store indsats

2025幎2月23日

Tak Kathja!
Vi er blot taknemlige over at have vi har bidraget til ro og tryghed. Det er det vi strÊber efter hver eneste dag.
Tak!

fyldt med omsorg og fantastisk behandling!

Vi har af flere omgange vÊret hos Jordmoder DK. Alle gange har vÊret fyldt med omsorg og fantastisk behandling!
Vi er altid i trygge hÊnder hos jordmoder.dk og fÞler os bÃ¥de set og hÞrt 🙏🏌
IsÊr en kÊmpe stor TAK - efter en fejlvurdering fra sygehuset og gribe os i situationen og hjÊlpe os. Havde det ikke vÊret for jer - havde vi ikke kunne have ro i maven 🫶🏌
Alle er velkomne hos jer og I formår altid at skabe et trygt rum.
TAK ❀🀰🏌👶🏌

KÊmpe anbefaling herfra!!

2024幎9月27日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale jordemoder.dk

Jeg kan varmt anbefale jordemoder.dk både deres scanninger og amme vejleder. De er meget imÞdekommende og meget empatiske. Jeg lider af angst og fÞlte mig 100% tryg hos jordemoder.dk da de lige giver den ekstra indsats for at få en til at fÞle sig set og hÞrt.

2024幎11月29日

Jordemoder.dk からの回答

Hej Trine. Hvor er det godt at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig trods angst-problematikken. Det varmer med sådanne anbefalinger :-) Tak

God og tryg oplevelse

God og tryg oplevelse. Intet spÞrgsmål var for meget og vi fik både billeder og video af scanning. Tog os ind med kort varsel.

2024幎11月29日

Jordemoder.dk からの回答

Vi svarer på alle spÞrgsmål :-)
Selv hvis du skulle side og vÊre i tvivl om, hvad meningen med livet er, eller du bare vil hÞre hvad vejrudsigten siger om imorgen.
SpÞrgsmål er altid velkomne, både fÞr, efter og under vores service. Tak for din fine anbefaling :-)

FÞrste scanning og fÞrste graviditet.

FÞrste scanning og fÞrste graviditet og man kunne ikke ha bedt om en bedre fÞrste gang.
De var flinke, sÞde og mega imÞdekommende.
De sÞrgede for man fÞlte sig tryg inde ved dem.

2024幎11月25日

Jordemoder.dk からの回答

Og vi håber, at vi også bliver dit valg nÊste gang :-) Tak for din fine anbefaling.

Fantastisk service

Vi har vÊret i Odense, og vi har fÃ¥et fantastisk service og rigtig meget for pengene trods en stÊdig dreng, der ikke ville fotograferes 😂
Vil til hver en tid anbefalede jordmoder.dk -Odense.

2024幎11月25日

Jordemoder.dk からの回答

Det er ikke altid bÞrn er lige glade for billeder :-) Vi er glade for din anbefaling

Fantastisk sted

Fantastisk sted, og virkelig sÞd og nÊrvÊrende jordemoder

2024幎10月26日

Jordemoder.dk からの回答

Tak Camilla! Vi sÊtter pris på din ros :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。