䌁業情報

1. 助産垫
  2. 母芪孊玚
  3. マタニティ ストア

圓該䌁業による蚘述

Randers Jordemoderhus tilbyder trygge og nÊrvÊrende jordemoderkonsultationer, gravidscanninger og behandlinger - fÞr og efter fÞdslen. Vi stÞtter dig igennem graviditeten, forbereder dig til fÞdslen og sÞrger for at du lander sikkert og godt, når du har fÞdt.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

Privat fÞdselsforberedelse kan anbefales

Min mand og jeg har kÞbt privat fÞdselsforberedelse ved Sanne, hvilket vi har vÊret utroligt glade for! FÞdselsforberedelsen har gjort os meget mere trygge ved den forstående fÞdsel. ForlÞbet blev skrÊddersyet til os og de behov vi har nu i graviditeten, samt de behov vi forestiller os at have ved fÞdslen. Det klÊdte os på med viden og konkrete vÊrktÞjet, som vi har stor tiltro til kan hjÊlpe os gennem fÞdslens forlÞb.

2026幎4月29日
自発的なレビュヌ

Tryg ammevejledning i eget hjem efter fÞdsel

Allerede dagen efter fÞdsel, oplevede jeg store problemer med amning og at min sÞn ikke kunne tage ordenligt fast om brystet i forbindendelse med amningen. Jeg kontaktede Sanne, og samme dag kom hun ud til 1:1 ammevejledning i eget hjem. Det var enormt trygt, at Sanne kom ud i hjemmet. IsÊr som nybagt mor til to. Sanne kiggede på ammestillinger, ammeteknikker og gav os forskellige små Þvelser vi skulle lave på lillebror. Dette resulterede i at efter få dage fungerede amningen, og vi undgik et klip af tungebåndet grundet grundige Þvelser. Derudover blev der fulgt op fra Sanne, hvilket også var enormt rart. Stor anbefaling herfra i en sårbar tid som nybagt mor.

2026幎2月11日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun gode ting at sige om

Jeg har kun gode ting at sige om Randers Jordemoderhus, jeg har haft en enkelt scanning derinde, og ellers har jeg deltaget på fÞlgende hold: fÞdselsforberedende yoga, efterfÞdselstrÊning, samt babytummel alt tilknyttet med faglig viden og sparring. Utrolig kompetente mennesker, en skÞn atmosfÊre, små intime hold. De varmeste anbefalinger herfra.

2026幎2月25日

Randers Jordemoderhus holder i hånden

Randers Jordemoderhus har holdt mig i hånden gennem hele min graviditet. Har fået enormt mange scanninger pga. frygt for at miste. De var så gode til at håndtere os og give os tryghed. Vi har også fået 3D scanning. Og bestilt en figur af den gravide mave. Gik til gravid yoga, som virkelig var godt til at give ro på. Da jeg efter fÞdslen havde brug for ekstra hjÊlp til amning, var det naturligt at henvende mig til randers jordemoderhus og fik kyndig hjÊlp til at vi stadigvÊk ammer ved 7 måneder. Vi har ligeledes vÊret på fÞrstehjÊlpslursus til den lille og fÞler os nu hel trygge.
Vi fÞler os altid hjemme når vi kommer og bliver taget godt i mod hver gang.
Al kÊrlighed til Randers Jordemoderhus ❀

2024幎10月22日

Babytummel - et hit!

Min sÞn og jeg er netop igang med vores 2. Omgang af Babytummel i jordmoderhuset og vi er så glade for det! Vi fÞler os trygge i omgivelserne, kyndig vejledninger og i de bevÊgelser som vi tumler med/i.
Når vores nuvÊrende forlÞb afsluttes, vÊlger vi igen at tage et nyt hold som er passende til min sÞns alder.

2025幎8月26日
自発的なレビュヌ

Behageligt miljÞ, godt personale.

Behageligt miljÞ, godt personale. Der er altid god stemning når jeg besÞger Randers Jordemoderhus. Man bliver mÞdt at smil og en god atmosfÊrer. Jeg har både prÞvet Gravid Yoga, Ammeforberedelses kursus, Ultralydsscanning (uge 34) og gravid massage.
Der er altid plads til at stille spÞrgsmål til jordemÞdrene man mÞder og går altid derfra med en god oplevelse.

2025幎5月1日

Tidlig scanning

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Randers jordemoderhus til en tidlig scanning hvor vi blev taget rigtig godt i hånden og blev vejledt godt. En rigtig god oplevelse.
Sanne og hendes ansatte er super imÞdekommende og professionelle. Stor anbefaling herfra.

2025幎2月17日

Scanning og modningskonsultation

En rigtig god oplevelse til både scanning og modningskonsultation. Der er en dejlig atmosfÊre i hele huset og man mÞdes med stor faglighed og nÊrvÊr omkring ens graviditet. Kommer helt sikkert til at benytte mig at de mange muligheder for barselsaktiviteter efter fÞdsel også.

2025幎4月16日
自発的なレビュヌ

God og tryg oplevelse at vÊre til

God og tryg oplevelse at vÊre til scanning. Jeg var til 3D/4D scanning af min kommende baby. Der var bÃ¥de to til at nyde oplevelsen, men ogsÃ¥ plads til at hÞre om, hvad jeg sÃ¥ pÃ¥ skÊrmen. Derudover fik jeg efterfÞlgende sendt en masse fine billeder 😍

2025幎3月1日

De varmeste anbefalinger

Vi har fået Sannes hjÊlp til både efterfÞdselssamtale, fÞdselsforberedelse og ammevejledning og har vÊret overordentligt tilfredse.

Sanne har i alle henseender mÞdt os med stor lydhÞrhed, nysgerrighed og empati og samtidig rådgivet med en stÊrk faglighed og konkrete forslag, der har haft positiv effekt. Altsammen noget, vi savnede i offentligt regi.

Sanne gik meget lÊngere for at hjÊlpe os, end vi med nogen rimelighed kunne forvente. Det er tydeligt at mÊrke, at arbejdet ikke bare er en lÞnseddel for hende.

Vi giver Sanne de varmeste anbefalinger.

2024幎11月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。