Vandaag, 19 juni 2023 is er een tafel van Studio Henk opgehaald, ivm houtworm. Het nieuwe blad werd direct geleverd. Een half uur voor de aflevering werd ik gebeld en binnen de tijd waren 2 be... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Twee fauteuiltjes werden prima op tijd geleverd , uitgepakt en neergezet . Tevens werd de verpakking meegenomen. Vriendelijke en nette leveranciers . Echt top ð
Vriendelijke jongens, die alles netjes gemonteerd hebben. Ook dingen toegelicht, en al het plastic en karton meegenomen hebben. Dus daar had ik geen omkijken na! Super service ik ben dik tevreden!
Waardeloos bedrijf! Incomplete levering, deel van ons al betaalde bankstel is kwijt. De bezorg medewerker tekent zelf af voor complete levering nadat wij weigerde te tekenen voor ontvangst. We zijn al... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ontzettend tevreden met de levering
Ontzettend tevreden met de levering
- Belden van te voren dat ze er aan kwamen
- Kwamen op tijd
- Zetten het bed snel in elkaar
- Waren vriendelijk en netjes
- Namen gebruikt karton mee
Helemaal top!
's Avonds laat werd de levering die deâŠ
's Avonds laat werd de levering die de dag nadien moest komen, waarvoor ik speciaal verlof nam, afgelast. De levering was al 2 weken voordien geplaatst. Dit werd me meegedeeld met een Whatsappbericht. Professionaliteit 0,00.
We canât give a 0 but it deserves it
We canât give a 0 but it deserves it! The shipper never cames and we had no news about the reason.
Today after calling the society they said us that the package was delivered. But we have proof thatâs not true. (No signature and a camera in front of our door).
Shameful!
Waardeloos!
Emma boxspring gekocht. Levering via JP Haarlem. Boxspring zou niet later dan 10 augustus geleverd moeten worden. Via een link kon ik een afspraak maken: 17 en 27 september!!!
Meerdere keren gebeld en uren in de wacht gestaan: niemand neemt op. Met 4 man met 4 telefoons tegelijk gebeld: we kregen allemaal tegelijk te horen dat de "2de wachtende" waren?! Dat weet je hoe laat het is. Waardeloos! Ik ga mijn bestelling afzeggen: geen goed gevoel en geen zin in gezeik en gedoe.
geen visitekaartje voor je bedrijf.
We waren altijd heel tevreden met de dienstverlening, maar helaas is dit enorm achteruit gegaan. Miscommunicatie na miscommunicatie, meubels kwijt, schade. En dit is helaas ook niet chic afgehandeld. Dus de leus "het visitekaartje voor je bedrijf" klopt het helaas niet meer. Super jammer!
Slechte communicatie; bezorging uiteindelijk prima.
In eerste instantie een zeer slechte ervaring. Een uur van te voren een mail gehad dat ze niet komen. Voor de tweede keer in één week de bezorgafspraak op het laatste moment geannuleerd. Vervolgens onbereikbaar. Geen reactie op mail. Uiteindelijk via Facebook contact met ze gekregen en is er een afspraak gemaakt voor 6 dagen later. De bezorging was nu wel optijd en verliep netjes. Aardige mannen. Ze hebben het bed netjes gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal weer meegenomen.
Over de daadwerkelijke bezorging wel tevreden. Echter de communicatie bij aanvang had veel beter gekund. Denk dat ze de planning niet op orde hadden, wat ons twee vrije dagen kostte.
Wat een goed begin van de dag!
Wat een goed begin van de dag! De service van deze JP Haarlem bezorgers is echt super. Meubel uitgepakt, netjes en snel in elkaar gezet. Nog geen 10 minuten later klaar en de rommel keurig meegenomen. Wat wil je nog meer. Heel blij mee!
Waardeloos
Waardeloos
Afspraak werd avond van te voren verzet. Slot van twee uur weergegeven. Ruimschoots niet gehaald, geen berichtje ontvangen. Via telefoon wordt je verzocht met whatsapp contact op te nemen, wordt niet op gereageerd. Na weer te bellen wordt verteld dat ze niet weten wanneer de bezorging plaats vindt.
Vier maanden voor een complete kast
Half september een inloopkast besteld bij Leen Bakker. Op de site stond levertjes twee weken. Na betalen werd het ivm Corona al vier weken. Op bewuste dag ( of dag daarvoor) van levering geen mail bevestiging van tijdvak gehad. Maar ff bellen met klantenservice. Resultaat was dat er niets bekend was voor een levering. Spoed order gemaakt door LB. Weer twee weken verder. Spullen geleverd, maar verkeerde lades geleverd. Weer klantenservice gebeld en het werd opgelost. Nu net bericht gehad dat JP eindelijk gaat leveren. En ja dat word dus 31 december. Ze hebben er geen jaartal achter gezet maar ga er toch wel vanuit dat het 2020 is.
JPHAARLEM iov Leenbakker
9JPHAARLEM is voor leenbakker een kast komen leveren. Tijdens het binnenbrengen van de dozen is er een lamp kapot gestoten, dat kan gebeuren. De chauffeurs verzekerde mij dat dit zou worden opgelost door het hoofdkantoor, maar ruim 2 maanden na het voorval hebben nog steeds geen vergoeding mogen ontvangen, na de laatste app en mail is er zelfs helemaal geen reactie meer geweest. Hiervoor is er ook al 3 maal telefonisch contact geweest. Update: 2 dagen na het plaatsen van deze review is alles toch nog goedgekomen.
Alles correct en netjes afgeleverd.
Bed besteld bij loods 5
Bed besteld bij loods 5. Ze zouden dit komen leveren, alleen het ledikant stond op een andere lokatie dan de lattenbodems en nachtkastjes, dus dat konden ze niet leveren. Een week later een nieuwe afspraak. Wederom geen ledikant bij zich! Ik wacht nu hun vervolgplan nog af... slaap al 8 weken op de vloer ð€
Ze komen het niet naar je deur brengen...
Bezorgdienst JP Haarlem Delivery kwam mijn sauna "afleveren". (Ik heb rugproblemen en woon op de 12e verdieping) Gelukkig zijn er twee grote liften naar mijn voordeur. Je mag toch aannemen dat ze iets bij je huis, bij je deur afleveren... Nou dat deden ze mooi niet! De jongen zette alles buiten op straat neer tegen mijn gebouw en is weggereden. Ik heb de halve dag mensen moeten optrommelen om mij te helpen het naar mijn voordeur te krijgen. "Nee, dat deden ze niet." Wat een shit service... Mag toch verwachten dat ze iets afleveren bij je huis en niet in de buurt van...
Top service!
Top service, snel in elkaar gezet, afval mee terug genomen en netjes op tijd zoals afspraak!
Kast besteld bij Ikea ik betaal extraâŠ
Kast besteld bij Ikea ik betaal extra voor levering ze zou geleverd en geplaatst worden door JP Delvery Haarlem we maken een afspraak voor woensdag krijg ik dinsdag telefoon dat de levering niet kan doorgaan er wordt een nieuwe afspraak gemaak maandag eerstvolgend zou normaal zondagavond een mail krijgen ter bevestiging niets gehad bel terug naar de firma blijkt dat ik niet op de lijst sta heel vervelend moet tekens parkeerplaats reserveren in een straat waar al te weinig plaats is conclusie Ikea nooit meer
vakkundig
Op zaterdag 14/4 gebben Luke en Jasper onze nieuwe bank van Pronto afgeleverd exact binnen de marge van de 2 uur die gepland stond.
Zeer vakkundig en snel hebben zij de nieuwe bank naar boven gebracht en in elkaar gezet. Al het matetiaal(plastic en papier) werd keurig opgeruimd en afgevoerd.
Hartelijk dank voor de goede en vakkundig service en wij zijn heel blij met de nieuwe bank!
Groet, Angela Lemnens
4 fauteuils zouden op vrijdag 12 mei âŠ
4 fauteuils zouden op vrijdag 12 mei worden bezorgd door JP Haarlem Delivery , via mail bevestigt.
Maar al snel werd er gebeld dat het fout was gegaan en vertelde ons dat het zaterdag zou worden
Ik vertelde dat we zaterdag 13 mei om 12.00 uur weer onze vlucht naar onze vacantie bestemming terug zouden nemen.
Want we waren terug gekomen van onze vacantie, omdat de bezorging op 12 mei zou zijn.
Was geen punt ze zouden zaterdag 13 mei voor 11.00 uur bezorgen en uitpakken en netjes plaatsen .
Zodat we om 12.00 uur de trein naar schiphol niet hoeven te missen .
Helaas loze beloftes, om 11.30 gebeld , ze vroegen welke dag ze nu zouden kunnen bezorgen en sorry maar ze waren ons vergeten.
Wij herinnerde ze aan de beloftes die waren beloofd.
Het zou zaterdag 13 mei om 17.30 worden, bezorgers wilden niets uitpakken , want ik moest wel weten dat het eigenlijk hun vrije dag was. zetten mij voor leugenaar ,omdat er volgens de bezorgers niemand ons beloofd zou hebben om alles uit te pakken.
Het papier en carton wat wij inmiddels hadden verwijderd van de fauteuils namen ze niet mee .
En dankzij JP Haarlem Delivery is onze vlucht terug naar onze vacantie bestemming ook in duigen gevallen .
Dat noemen ze nu service.
En Dhr die die zijn beloftes niet na is gekomen .
Heeft niets meer van zich laten horen .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã