Kontaktede Jesper via mail, da jeg havde et spÞrgsmÃ¥l ang. knivene og trods dette var om aftenen kom der et langt svar tilbage en time efter. Efter min bestilling blev jeg informeret om varens sta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilte en kniv om fredagen til en fÞdselsdagsgave, som jeg skulle bruge fredagen efter. For at sikre mig at gaven nÃ¥ede frem i tide, skrev jeg til firmaet og spurgte, om de ville vÊre sÞde at priori... ãã£ãšèŠã
Nu er det anden gang, jeg handler med jpknive, og igen er service, levering, varen og pris perfekt.
Jeg bestilte en Kai Shun Premier Santoku hos JPKnive og jeg havde den i hÃ¥nden 2 dage efter. Forsendelsen gik over al forventning og servicen var i top. Jeg fik mulighed for at fÞlge min forsende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fuld telfredshed
Jeg bestilte en Kai Shun PremierâŠ
Jeg bestilte en Kai Shun Premier Santoku hos JPKnive og jeg havde den i hånden 2 dage efter.
Forsendelsen gik over al forventning og servicen var i top. Jeg fik mulighed for at fÞlge min forsendelse hele vejen fra forhandler og til mig.
Selv da jeg bagefter ombestemte mig og returnerede kniven, var servicen i top.
Samme scenarie hele vejen igennem.
Hurtig levering godt med information âŠ
Hurtig levering godt med information under vejs og selvfÞlgelig super lÊkker produkter
Ingen problemer
Alt var som det skulle vÊre. Ingen problemer
Intet mindre end en ualmindelig god service.
Jeg bestilte en vare og modtog den et par dage efter. Dagen efter modtagelsen fandt jeg ud af, at varen kunne fås billigere et andet sted. Jeg gjorde virksomheden opmÊrksom på det, og de refunderede straks differencen. En meget god oplevelse.
Dag til dag levering. 0 problemer.
KÞbte en Yaxell kniv hos Jpknive.dk i august 16.
Den blev sendt samme dag som jeg bestilte og ankom dagen. Produktet kan helt klart anbefales og det samme kan butikken - jeg kunne ikke finde det billigere og andre steder + der var gratis levering.
Hurtig levering og god service. Det viste sig at den ene kniv havde skrammer, men blev prompte ombyttet uden problemer.
Fantastisk service
Bestilte en kniv om fredagen til en fÞdselsdagsgave, som jeg skulle bruge fredagen efter. For at sikre mig at gaven nåede frem i tide, skrev jeg til firmaet og spurgte, om de ville vÊre sÞde at prioritere at afsende den mandag. Allerede lÞrdag aften fik jeg en besked, at de nok skulle sÞrge for at få den afsted allerede mandag. Allerede tirsdag modtog jeg den godt pakket ind. FÞdselaren blev meget glad for kniven. Smukke produkter og rigtig god service.
Fantastisk kniv og endnu bedre service!
Jeg har kun gode ting at sige om JP-knive :) De blev min redning, da jeg en uge fÞr mit bryllup pludselig stod uden morgengave til min mand. Heldet ville det, at den kniv, jeg ellers havde bestilt, var på lager hos JP-knive. Jesper var Sà venlig og professionel, og det har hele vejen igennem vÊret en utrolig behagelig oplevelse at handle her. Jeg vil gerne give mine allervarmeste anbefalinger til alle, som vil kÞbe superlÊkre kvalitetsknive online. 5 store stjerner - jeg ville give flere, hvis jeg kunne!
KÞb af Takayuki kniv. 33 lag.
Det er en fantastisk kniv, som holder skÊret lang tid, jeg havde set den var helsmedet som Kasumi, men blev lidt skuffet, jeg er tilfreds med kniven, og levering var ok, kan klart anbefale den, og JPknive,
Skarpe priser. Hurtigt svar ved e-mail forespÞrgsel og sidst med ikke mindst hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Super kundeservice, god information service, hurtig levering.
Kontaktede Jesper via mail, da jeg havde et spÞrgsmål ang. knivene og trods dette var om aftenen kom der et langt svar tilbage en time efter.
Efter min bestilling blev jeg informeret om varens status via mails - både da den var under forberedelse samt afsending. Jeg modtog efterfÞlgende en besked med den forventede afleveringsdato og da jeg desvÊrre ikke var hjemme på leverings tidspunktet modtog jeg en sms få minutter efter den var blevet forsÞgt leveret med afhentningsted.
Jeg er yderst tilfreds med varen og handler gerne på Tojiro.dk igen.
Nem bestilling og hurtig respons og levering.
Bestilte en Japansk urte kniv.
MÃ¥tte sende en mail fordi der var forkert adresse, dette blev hurtigt rettet af Tojiro.
Modtog varen dagen efter - super fint.
Giver ikke 5 stjerner fordi jeg ikke ved hvordan f.eks. reklamationer fungerer hos firmaet:-) So far - No problem!
Hurtig og problemfri bestilling og levering
Bestilte en kniv, som blev afsendt dagen efter - intet at klage over :-)
Kan klart anbefale Tojiro Knive
Knivene er af topkvalitet og det hele spillede 100% i forhold til kÞbet online og leveringen.
Uovertruffen kundeservice og lÊkre kvalitetsprodukter!!!
Jeg har oplevet en fantastisk service ifbm. kÞb hos Tojiro-knive. Den vare jeg havde bestilt viste sig i fÞrste omgang at vÊre udsolgt. Dette beklagede firmaet og skrev at forventet leveringstid ville vÊre ca 14 dage. Dette var en mandag, og jeg stod og skulle bruge varen til en gave lÞrdag ugen efter! Jeg holdt fast i mit kÞb, og har bestemt ikke fortrudt siden. Firmaet holdt mig underrettet nÊsten på daglig basis via mail, om hvor langt min ordre var i systemet, og på hvilken måde den kom hurtigst og mest sikkert frem til mig. Jeg endte med at modtage varen lÞrdag formiddag kl 10:00, hvor den skulle gives i gave om aftenen.
Fantastisk service. Kan kun anbefale dette firma, de "står på hÊnder" for deres kunder:-)
Vh Line
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹