Taget big time i måsen for 250 kr
Taget big time i måsen for 250 kr. Ligsom alle andre der har kÞbt den fup kalender
Fup og fidus. Under nÊsten hver låge, er der ekstra udgifter såsom porto eller transport til andre dele af landet. Det har ikke noget med oplevelser/ hygge i nÊrheden af Kalundborg. Som det var annonceret. Fredagsslik på Bornholm, friluftsbad i SorÞ kommune, travebane ved KÞbenhavn, indkÞb i Odsherred og en enkelt billet til Bonbonland til oktober
StÞre svindel nummer skal man lede lÊnge efter. Der var lÃ¥ger der ikke kunne indlÞses uden mere kÞb eller betale fragt eller kÞre langt for at indlÞses. Der manglede koder til indlÞsning af lÃ¥ger. Alt i alt fyldt med fejl og mangler. KÞber aldrig nog der fra igen ð¡
Elendig, skuffende og total ubrugelig.
Den er end ikke de 250 kr vÊrd som kalenderen kostede, til trods for at den skulle ha en vÊrdi for over 3000 kr.
Lokal er den heller ikke. Der var kun 2 ud af 24 som var reelt lokale.
Flere koster penge at indlÞse.. f.eks. fragt.
KÞber den ALDRIG igen og kan ikke anbefale andre at gÞre det.
Fup og svindel. Stakkels firmaer der også rÞg i fÊlden og fik sit navn svinet til.
Julekalenderen Kalenderlyset, som blev solgt som en lokal julekalender for en by eller kommune 15 forskellige steder i Danmark.
I markedsfÞringen af Kalenderlyset alle 15 steder, stod der intet navn eller web adresse på Firmaet Nord, som står bag kalenderlyset, hvilket havde vÊret meget vigtig, da på kalenderlyset web side, stod der mange nyttige oplysninger omkring låge indholdet, som havde vÊret vigtig viden inden man kÞbte Kalenderlyset.
Der stod ej heller, der var flere online firmaer med, hvor man skulle kÞbe for en del ekstra for at undgå fragt til mere end gavens vÊrdi. Eller at man skulle kÞre rigtig langt for at indlÞse kalenderlågen.
Ved henvendelse til Firmaet Nord, som står bag kalenderlyset, omkring ovenstående ting, skrev de bare, det kunne man se bag på Kalenderlyset, hvem som deltog, men der var kun 24 forskellige logoer.
Et logo siger ikke altid hvor firmaet ligger, eller om der var forbundet et mere udgift.
Kalenderlyset var fyldt med fejl og mangler i form af koder, datoer m.m., hvilket Brian Nordahl som er en af bagmÊndene bag Kalenderlyset og med ejer af Nord, havde meget svÊrt ved at accepter og nÊgtede at returnene pengene for Kalenderlyset, på trods af, min henvendelse allerede var d. 3. december.
Så kÞb aldrig en form for produkt ved firmaet Nord, da de ikke vil erkende og accepter deres fejl og rode bod på det, var at tilbage betale for produktet, som ikke efterlevede det lovede og det synlige markedsfÞring.
det har ingen vÊrdi, fup, nogle har helt almindelige rabat kampangner ligesom fra Loop som kÞrer med det hele året, andre har alt for korte tidsrum at indlÞse låget eller ligger alt for langt vÊk. eller skal der betales dyrt fragt for lille gratis nips ting.
aldrig mere
Ikke lokalt, ikke trovÊrdige rabatter. Ikke vÊrdi af 3000 kr som lovet.
Svar fra "biksen" selv.
"Vi ville meget gerne have haft udelukkende lokale aktÞrer med, men det har desvÊrre ikke vÊret muligt at udfylde alle 24 lÃ¥ger pÃ¥ den mÃ¥de. Derfor har vi ogsÃ¥ samarbejdet med eksterne partnere. Alle medvirkende virksomheder â lokale og eksterne â fremgÃ¥r tydeligt af kalenderens bagside, sÃ¥ man inden kÞb kan se, hvem der er med, og dermed ogsÃ¥ at enkelte lÃ¥ger ikke er lokale."
En aarhus kalender med webshops ved kolding/Esbjerg... jo jo.
Flere låger var til net handel hvor jeg sku betale fragt på 39/49 kr for at få min gave som var en lille sÞlle ting. Eller jeg fik som gave en rabatkode så jeg altså sku bruge penge for at opnå en brug af lågen. De påstår der er gevinst for mindst 3000 kr det er simpelthen fusk. Har klaget til firmaet som påstår jeg selv sku have tjekket firmaerne som stod bag på kalenderen. Men gider da ik åbne glÊderne på forhånd. Og de reklamerede med det var fra Kalundborg så jeg troede jeg stÞttede lokalt og ville opdage måske nye steder/butikker. Aldrig kÞbe igen
Total svindel. KÞb aldrig noget fra dem.
Bondefangeri!!!
Gevinsterne er ikke lokale, og har slet ikke den vÊrdi på 3000 kr, som det står oplyst.
KÞb den ikke til jul
StÞrste FUP NUMMER.. kÞb aldrig denne kalender igen.
Der er INTET AF VÃRDI I den. Enten skal du betale mere porto for at fÃ¥ gaven end gavens vÊrdi eller ogsÃ¥ skal du kÞbe for mange penge for at kunne indlÞse en rabatkode. SVINDEL
Det stÞrste svindel nummer. FÞler mig godt og grundigt snydt, der er jo intet af vÊrdi, og det der er, skal sendes med fragt der koster mere, end gevinsten er vÊrd.. Hop aldrig på denne kalender.......
Ingen tvivl om dette firma har leveret julens stÞrste âsvindelnummerâ. 0 brugbare ting som faktisk kan indlÞses i butikkerne i Kalundborg.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã