virkelig en fantastisk kÞreskoleð€ de sÞdeste kÞrelÊrer der gÞr det at tage kÞrekort til bÃ¥de en hyggelig, sjov, spÊndende og lÊrerig oplevelse altsammen pÃ¥ samme tid. de er der altid til at hjÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedste kÞreskole! 𥹠BÃ¥de Glenn og Allan er virkelig sÞde, tÃ¥lmodige og gode til at forklare tingene pÃ¥ en rolig mÃ¥de. Man fÞler sig tryg fra starten, og undervisningen er bÃ¥de hyggelig og lÊrerig.... ãã£ãšèŠã
Du bliver oplÊrt af en af de mest venlige kÞrelÊrere og mennesker i branchen. Der er aldrig stress, og du vil aldrig opleve at blive rÃ¥bt ad. Desuden er bÃ¥de dine kÞretimer og teoritimer fyldt med lat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SÞger du en kÞreskole i Grindsted, Billund eller Skjern, sÃ¥ vÊlg Junkers kÞreskole. En tryg start nÃ¥r du skal til at vÊre bilist. Mange Ã¥rs erfaring og hundredevis af glade bilister. Skal du vÊre den nÊste? KÞreskole med hÞj bestÃ¥else, masser af humor og underholdende tavleundervisning. Psst... ogsÃ¥ kÞrer vi altsÃ¥ i lÊkre biler ð
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
fantastisk
virkelig en fantastisk kÞreskoleð€
de sÞdeste kÞrelÊrer der gÞr det at tage kÞrekort til både en hyggelig, sjov, spÊndende og lÊrerig oplevelse altsammen på samme tid.
de er der altid til at hjÊlpe, og stÞtter en maks igennem hele forlÞbet hvilket gÞr oplevelsen super tryg og langt mindre stressfri.
Anbefales stort herfra!
Jeg vil gerne anbefale JunkersâŠ
Jeg vil gerne anbefale Junkers KÞreskole. Jeg kÞrte mest med Glenn, og han var super sÞd, meget tålmodig og virkelig sjov at kÞre med. Der var altid god stemning i bilen. Allan var også rigtig rar og hjÊlpsom. En rigtig god oplevelse alt i alt. Vil 100% anbefalde til andre
Perfekt oplevelse
Bedste kÞreskole! ð¥¹
Både Glenn og Allan er virkelig sÞde, tålmodige og gode til at forklare tingene på en rolig måde. Man fÞler sig tryg fra starten, og undervisningen er både hyggelig og lÊrerig.
De hjÊlper virkelig en med at slappe af og ikke stresse over tingene - Kan klart anbefales til alle, der skal tage kÞrekort!
Strongly recommend!
After over a year of trying to get my licence at a different driving school in Aarhus, Glenn at Junkers helped me get my licence in just a few weeks. Each drive with him was hyggeligt and calming and a really good experience even when I made mistakes. I strongly recommend Junkers and Glenn!
Den bedste kÞreskole
Uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget!
KÞrelÊrerne er ekstremt sÞde, sjove og forstående. Man fÞler sig tryk og rolig med det samme man mÞder dem. De gÞr det klart og tydeligt, at man er der for at lÊre. At fejl og skader på bilen ikke gÞr noget, så lÊnge man er uskadt.
Dermed er det billigt, nemt og hurtigt. Der er styr på tingene, og det kan mÊrkes.
Der er mega lÊkker kakao, og dejlige sÊdder at side i. De teori timer flyver afsted. Dermed er det meget centralt, og derfor nemt at komme til.
Savner det allerede, isÊr de sjove kÞretimer med Glen.
Jeg havde en fantastisk oplevelse medâŠ
Jeg havde en fantastisk oplevelse med KÞrekort. KÞrelÊrene var tålmodige og hjÊlpsomme, og jeg fÞlte mig godt forberedt til min prÞve. Jeg kan varmt anbefale dem
Kan klart anbefales
Et virkelig godt forlÞb fra start til slut. Undervisningen var professionel og man fÞlte sig godt guidet hele vejen. Der var altid godt humÞr. En meget positiv oplevelse i Ribe â kan klart anbefales.
Fantastisk undervisning
Fantastisk undervisning, dygtig kÞrelÊrere. Har styr på tingen.
Perfekt kÞreskole til at lÊre, samtidig nyde oplevelsen
Masser af lÊring på en sjov måde.
De tager personlig hensyn til det hele. Fx. med kÞretider osv.
du får hjÊlp til at bearbejde det, som kan vÊre en udfordring, og ender med at kunne det hele perfekt

Junkers kÞreskole ããã®åç
Jeg har haft et helt fantastiskâŠ
Jeg har haft et helt fantastisk kÞrekort forlÞb, og det har bare vÊret en vildt god oplevelse. Junkers kÞreskole har nogle virkelig dygtige kÞrelÊrer som bare kan det de laver!

Allan er en top chef
Allan er en top chef, mega lÊrerigt og fed kÞreskole!

Junkers kÞreskole ããã®åç
Der er sku ikke andet at sige end detâŠ
Der er sku ikke andet at sige end det nok er en af de bedste kÞreskoler i dk. Det har vÊret et fantastisk forlÞb med en masse hygge, men også god lÊring fra kÞrelÊrerne. Kan klart anbefale dem.

Junkers kÞreskole ããã®åç
Et fantastisk forlÞb er nu afsluttet
Et fantastisk forlÞb er nu afsluttet med Glenn som kÞrelÊrer.
Junkers kÞreskole kan klart anbefales.
- De tager godt imod dig uanset hvor man er fraâðœ

Junkers kÞreskole ããã®åç
Det var en fornÞjelse at tage kÞrekortâŠ
Det var en fornÞjelse at tage kÞrekort ved Junckers kÞreskole jeg har hygget mig og fÞlt mig tryg igennem det hele det var bare en fantastisk oplevelse tak for en masse gode kÞretimer Allan

Det Kan anbefales
Det Kan virkelig anbefales de er mega sÞde kÞrelÊreren og god humÞr jeg savner det allerede â¹ïž

Junkers kÞreskole ããã®åç
dejligt forlÞb med en masse hygge ogâŠ
dejligt forlÞb med en masse hygge og god lÊring og super sÞde kÞrelÊre

Verdens bedste kÞreskole!
Jeg kan på det varmeste anbefale Junkers kÞreskole. Man fÞler sig tryg fra fÞrste dag, og der bliver hurtigt skabt et godt bånd mellem elev og kÞrelÊrer. Undervisningen er virkelig i top. Alt bliver forklaret grundigt og på en måde, så man rent faktisk forstår det.
Der er tålmodighed, ro og plads til spÞrgsmål, og man fÞler sig aldrig dum for ikke at kunne det hele med det samme. Hele forlÞbet har vÊret fantastisk fra start til slut, og man går derfra med både selvtillid og kÞrekortet i hånden.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger!

ingen service
ingen service, ingen kontakt.. så Žjeg blev bedt om og skride et andet sted hen..
Virkelig god kÞreskole
Tog det i Ribe. En masse hyggelige timer og nogle rigtige sÞde kÞrelÊrere!

Junkers kÞreskole ããã®åç
Mega god og lÊrerig kÞreskole
Mega god og lÊrerig kÞreskole, morten har lÊrt mig SÃ¥ meget, og det er kun dejligtðð» det er super lÊrerigt, og rummeligt hvor man ved at det ogsÃ¥ er okay at lave fejl, og han er meget tÃ¥lmodig og trovÊrdig.
5/5 stjerner herfra!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹