Junkers kÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De varmeste anbefalinger til Junkers KÞreskole herfra 🚗👍 [ Billund ] Jeg har vÊret utrolig glad for mit forlÞb og fÞlt mig tryg hele vejen. Der er bÃ¥de god vejledning, hÞj faglighed og plads til... もっず芋る

Junkers kÞreskole har vÊret fantastisk til at hjÊlpe vores 16 Ã¥rige sÞn med at fÃ¥ traktorkÞrekort. Trods svÊre indlÊringsvanskeligheder hos vores sÞn, har Junkers kÞreskole guidet, hjulpet og lyttet,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft et rigtig godt og trygt forlÞb hos Junkers KÞreskole. BÃ¥de Allan og Glenn har vÊret virkelig dygtige og engagerede, og jeg har fÞlt mig godt taget hÃ¥nd om hele vejen igennem. Teo... もっず芋る

䌁業が回答したした

virkelig en fantastisk kÞreskole🀞 de sÞdeste kÞrelÊrer der gÞr det at tage kÞrekort til bÃ¥de en hyggelig, sjov, spÊndende og lÊrerig oplevelse altsammen pÃ¥ samme tid. de er der altid til at hjÊ... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 運転免蚱センタヌ
  3. 運転免蚱詊隓堎
  4. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

SÞger du en kÞreskole i Grindsted, Billund eller Skjern, sÃ¥ vÊlg Junkers kÞreskole. En tryg start nÃ¥r du skal til at vÊre bilist. Mange Ã¥rs erfaring og hundredevis af glade bilister. Skal du vÊre den nÊste? KÞreskole med hÞj bestÃ¥else, masser af humor og underholdende tavleundervisning. Psst... ogsÃ¥ kÞrer vi altsÃ¥ i lÊkre biler 👌

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste kÞreskole man kan vÊlge!

En kÊmpe tak til Morten for nogle rigtige gode kÞretimer, samt en masse gode snakke og et godt grin. Du har troet meget på mig lige fra starten af - også når jeg ikke selv gjorde.
Du er yderst tålmodig og god til at bevare roen.
KÞretimerne var altid noget jeg sÃ¥ frem til!🀩
Derudover kan man vidst roligt sige, at teoritimerne var alt andet end kedelige.

Generelt har det vÊret et rigtigt effektivt og godt forlÞb, med hÞj professionalisme og med lÊkre biler til rådighed!

Jeg er virkelig glad for at have haft dig som kÞrelÊre, og jeg vil aldrig glemme den tid.

En stor tak til bÃ¥de du, og resten af teamet for en fantastisk oplevelse!🀩

KÊmpe anbefaling herfra!

2022幎2月21日

Wow tak Lisa.
Nogen gange er vores vigtigste opgaver bare at give selvtilliden videre til vores elever og du voksede bare hurtigt med opgaven.
Tak for det hyggelige kÞreture 🚗

Jeg tog kÞrekort hos Junkers kÞreskole

Jeg tog kÞrekort hos Junkers kÞreskole og kan bare sige at min forlÞb der var mega godt. KÞrelÊrerne er sÞde, har god humor og vigtigst af alt mega gode til hjÊlpe. Jeg kan kun anbefale det, da det gjorde at jeg faktisk synes det var sjovt at tage kÞrekortet.

2022幎2月16日

Junkers kÞreskole からの回答

Tak for anmeldelsen Gabriel, det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig i mÃ¥l og vi havde jo masser af god snak om race 👌

Jeg tog trailerkort hos Junkers

Jeg tog trailerkort hos Junkers kÞreskole og har kun positivt at sige om det. Professionelt forlÞb og god kÞrelÊrer.

2022幎4月21日

Junkers kÞreskole からの回答

Tak for anmeldelsen 👌 vi gÞr vores bedste hver eneste gang 👍

Dejlig kÞreskole

Dejlig kÞreskole, fede biler, samt behagelig kÞrelÊrer. Morten, virker til at drive en sund forretning. Alt i alt godt sted at tage kÞrekort....c",) Mvh Kim

2023幎1月9日

Tak for anmeldelsen Kim 🎉

Super god kÞreskole

Super god kÞreskole, skulle have kÞrekortet til stor trailer, og der gik ikke mere end 1,5 måned fÞr jeg stod med kortet i hånden, super flinkt personale, og utroligt gode til at lÊre fra sig

2022幎11月6日

Junkers kÞreskole からの回答

Vi er glade for bÃ¥de at have hjulpet med B og BE kortet 👌 og som jeg husker sÃ¥ bestod du begge kategorier uden problemer , nÊste step mÃ¥ vÊre MC 🀞🏌

Mega god kÞreskole

Mega god kÞreskole. Med gode kÞrelÊrer der har styr på det de laver. Kortet får man hurtigt og effektivt. Men ikke på bekostning af det sjove. Gode kÞretimer med musik og gode samtaler. Helt klart en anbefaling.

2023幎1月14日

Junkers kÞreskole からの回答

Det lyder prÊcis som os, kvalitet med humor 🚗💚
Tak for anmeldelsen Freja 🏁

Bedste kÞreskole man kan vÊlge!

Et kÊmpe tak til Morten for nogle rigtige gode kÞretimer, og at tage den helt stille og roligt. Du har troet meget pÃ¥ mig lige fra starten af - ogsÃ¥ nÃ¥r jeg ikke selv har troet sÃ¥ meget pÃ¥ mig selv. Det er rart at du er sÃ¥ tÃ¥lmodig og det betyder ogsÃ¥ rigtig meget. Det har sku vÊret et par hyggelige mÃ¥neder og humÞret har vÊret max hÞjt. Ikke nok med teoritimerne faktisk var spÊndende, var smilet ogsÃ¥ helt oppe ved kindbenene, hver gang. Jeg er virkelig glad for at have haft dig, som kÞrelÊrer, og vil nok aldrig glemme den tid. Tak for nu, du er en fremragende kÞrelÊrer, det kan man ikke tage fra dig!🀩

2022幎8月7日

Junkers kÞreskole からの回答

Tusind tak for anmeldelsen Jess, du var en fornÞjelse at undervise 🫶🏌

Sjov og lÊrerig oplevelse

Det hele startede med en god imÞdekommenhed til teori timerne, hvor der er blandt andet er biografstole og frit brug af kakao maskine. KÞretimerne var hyggelige og der var altid noget at snakke om, meget lÊrerige og nye biler.. alt i alt i fantastisk oplevelse, og en kÞreskole jeg klart ville anbefale!!

2022幎1月18日

Tusind tak for anmeldelsen Mathias 🫶🏌
BTW sÃ¥ fortÊller jeg stadigvÊk mine elever om vores gaffel stunt 😂