Jupiter Cykler レビュー 895

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Jeg købte en Kalkhoff Image 5 til 27.000 kr. (normalpris ca. 40.000 kr.). Cyklen er fin, men købsoplevelsen var skuffende. Ved afhentning var dækkene beskidte, og cykelcomputeren viste 27 k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte en elcykel, der blev leveret til Nordjylland 5 Arb dage senere. Der var spørgsmål til ordren der blev besvaret hurtigt og prof- der blev fundet god løsning 👍 Super oplevelse Skulle den v... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Mega hurtig levering til trods for at cyklen stod til at være på fjernlager. Forsvarligt indpakket cykel der tilmed var samlet og klar til brug, vil klart bruge Jupiter igen😊

5つ星のうち5の評価

Ny cykel er altid godt. Det trækker ned at den fysiske butik ikke havde god tid til at sætte mig helt ind i min nye dyre el cykel, som blev valgt fordi jeg skulle have nemt til service. Prisen var høj... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. バイク アクセサリー専門店

当該企業による記述

Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.

4.2

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super god service

Vi købte vores første El cykel til vores datter. Og vidste ikke så meget om dem. Men vi fik en super service og forklaring på de forskellige modeller, de var gode til at vejlede og rådgive, og meget hjælpsomme. Hun er super glad for cyklen, og vi kan kun anbefale dem her fra, vi handlede i butikken i Dalum.

2025年11月1日

Kære Hanne,

Mange tak for en flot anmeldelse. Glædelig jul til dig og din datter. Vi glæder os til at se jer igen hos Jupiter Cykler.

5つ星のうち5の評価

God professionel og hurtig service

God professionel og hurtig service. Jeg er meget taknemlig

2025年12月2日

Kære Lars,

Vi er også taknemmelige over gode kunder! Vi takker for den pæne anmeldelse. God dag og god jul!

5つ星のうち4の評価

Fin kundetilgang

Fin kundetilgang, produkt kendskabet hos en del af det yngre personale kunne være besre klædt på om produkter

2025年11月29日

Kære Paul,

Tak for din anmeldelse med ros og ris. Vi arbejder løbende på at give de mest erfarne såvel som de yngre medarbejdere de bedst mulige forudsætninger for at rådgive vores kunder. Vi plejer altid at have en erfaren sælger, som kan hjælpe de unge, når de har tvivl, så det ikke går ud over rådgivningen. Rigtig god dag :)!

Friskt og hurtigt

Friskt og hurtigt
🌞🌞🌞

2025年11月28日

Kære Connie,

Tak for de pæne ord. Rigtig god weekend til dig og dine.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Go service.

2025年11月28日

Kære Lasse,

Tak for din anmeldelse. Vi håber at se dig igen hos Jupiter Cykler. God weekend!

Ikke godt nok udført Arbejde

For nogle uger siden.

Lige med hensyn, til min seneste "Reperation" som var "Reperation" af forbremsen

Det blev, overhovedet ikke udført ordentligt

Under 5 minutter efter den var hentet så faldt håndtaget ud af der var strammet fast

Helt uden at have kørt på cyklen da jeg vil med bussen

Det er nu 2 gang det sker i træk

"Arbejdet" er udført under aftalen Go+

Som har kostet mig Ekstra 3500

2025年10月25日

Hej Jannick,

Jeg er ked af at læse din anmeldelse. Jeg har lige snakket med butikken.

Skaden på cyklen er ikke sket som følge af normal slid. Det er med størst sandsynlighed en slagskade (cykel væltet eller ramt ind i noget). Normalt ville det ikke være dækket af Go+, men Lyngby fandt alligevel en hurtig tid og bestemte sig for at forsøge med en (gratis) reparation, for at løse problemet hurtigt.

De testede af og alt virkede i momentet, men det var desværre ikke nok og derfor aftalte I også, at du skulle komme ind igen, så der kunne laves en vurdering af den bedste holdbare løsning, men siden har de ikke hørt fra dig. Vi vil naturligvis stadig gerne hjælpe.

Rigtig god service

God service og vejledning til en skarp pris

2025年10月16日

Kære Lasse,

Tak for de pæne ord. Vi glæder os til at se dig igen hos Jupiter Cykler :-)

Uvenlig og nedladende betjening

Ringer for at høre om jeg kan komme forbi med en cykel senere på dagen til et mindre eftersyn, hvorefter svaret er et afvisende " Det kan du ikke"!!! men jeg kunne få en tid om 14 dage....? Da jeg siger at det er for lang tid får jeg et længere og nedladende foredrag om, at nu tager det jo ikke 10 min. at kigge en cykel efter bla bla.. Hele tonen er så uvenlig og arrogant at man bare har lyst til at smække røret på. Skal så siges, at jeg helt glemte at oplyse om, at det var en reklamation af en cykel købt ved dem for ca. 3 måneder siden, men blev jo cuttet af fra starten. Men uanset om det er ny eller eksisterende kunde skal betjeningen vel være ordentlig i min verden. Når der skal sælges en cykel til over 5000 kr. fejler høfligheden og servicen så til gængæld ikke noget!!! Så skru venligst ned for arrogancen - det er virkelig ubehageligt som kunde at høre på.

2025年10月16日

Hej Jonna,

Jeg har ingen cykel købt af en Jonna V indenfor de seneste måneder og ingen medarbejder i de 3 butikker kan genkende denne samtale. Er det hos os eller en konkurrent med et lignende navn? Er den købt i et andet navn? Vil du ringe mig op på 20929320 eller skrive på webshop@jupitercykler.dk med kvittering eller andet oplysninger om dit køb, så vi kan tjekke om det er hos os :-)

Cool oplevelse

Det er virkelig en god oplevelse at købe cykel i Odense. Alt er optimalt i forhold til købet. En varm anbefaling herfra

2025年9月30日

Kære Shawn,

Tak for den meget flotte anmeldelse. Den sender jeg videre til Odense :-) Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Jeg er rigtig glad for deres service og…

Jeg er rigtig glad for deres service og ja er int tilfreds med hvad de gør på cykel og de er altid gode humør og imødekommende
👍❤️

2025年10月6日

Kære Camilla,

Tak for de mange pæne ord. Dem giver jeg videre til mit team. Rigtig god dag! :-)

Elcykel med et par fejl, men klasse kundeservice fortjener 5 stjerner

Jeg købte en Cube Touring Hybrid One 500 2025 elcykel på webshoppen efter mange timers overvejelser af andre modeller og andre forhandlere. Da valget endeligt blev Cube, så var Jupiter både de billigste og dem, som tilbød billigst klargøring/samling og fragt af cyklen (199 kr, hvor andre tager 300kr+). Jeg bestilte cyklen tirsdag aften efter deres lukketid, og torsdag formiddag kl. 10:03 stod cyklen i en stor papkasse i min indkørsel. Fin og ready to ride.
Dog kom de første udfordringer. Et lille hak i støttebenet, manglende dæksel til laderporten, der manglede en prop til enden af styret (ved håndtaget) ved den ene side og kædeskærmen ved pedalerne gik imod kæden ved de yderste 2 gear. Det var frustrerende, især det med skærmen som gik imod.

Jeg skrev straks en email til deres webshop, hvor jeg rapporterede fejlene. Det var vigtigt for mig, at min tone ikke var klagende og konfliktsøgende, men blot afklarende og løsningsorienteret. Jeg fik straks en email tilbage 40 min senere fra Ulrik, deres E-commerce manager, som var meget forstående og kom med en god løsning:
Dækslet til laderporten blev sendt med det samme, og jeg skulle blot indlevere den til en valgfri cykelmekaniker, hvor Jupiter ville dække regningen.

Alt i alt, fejl kan ske, og den hurtige levering resulterede nok i et par menneskefejl, men intet svindel eller bevidst. Super god kundeservice og support, og det er nok for mig at få dem op på 5 stjerner frem for 4, selvom at cyklen ikke kom uden nogle fejl.

2025年10月3日

Kære Thomas,

Tak for en god dialog og en løsningsorienteret indstilling fra din side, så vi hurtigt kunne finde nogle gode løsninger, så det endte med at blive en god handel. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for cyklen! God dag!

Fantastisk service

Fantastisk service og godt humør mellem medarbejderne!

5/5 stjerner

2025年9月30日

Kære kunde,

Mange tak for din pæne anmeldelse. Det giver jeg videre til medarbejderne :-)

Rigtig god dag.

Dyrt og ingen service

Jeg købte en cykel til over 10.000 kr., og jeg valgte med vilje at købe den i en butik og ikke bare billigt online.
Jeg har nu betalt 250 kr. for klargøring, som ellers er inkluderet, hvis jeg køber den online. Jeg gav 200 kr. for for- og baglygter, som koster 179 kr. på deres hjemmeside – og under 150 hos andre forhandler.

Efter at have betalt opdager jeg, at jeg har glemt at købe to styrpropper, og da jeg spørger efter sådanne, skal jeg betale 25 kr. pr. styk! Jeg har lige købt en cykel til over 10.000 kr. – til overpris på lygterne og klargøring.

Derudover har jeg bestilt en lås, der passer til min nuværende nøgle. Det tager selvfølgelig noget tid, så jeg siger i butikken: bestil den, men gør cyklen klar, jeg henter bare låsen når den kommer. Jeg får at vide, at cyklen er klar i morgen (onsdag). Jeg ringer både torsdag og fredag og får at vide: vi venter på låsen, og jeg siger begge gange: det skal vi ikke, bare få den færdig.
Jeg får en SMS fredag 15 min. før lukketid: din cykel er klar.

Næste gang køber jeg billigt online.

Bon nummer: 83677

2025年9月27日

Kære Lasse,

Der er uden tvivl nogle forbedringspunkter i samspillet med hjemmeside salg og butikssalg, hvor vi er en en transitionsperiode, da vi udfasede nogle rabatordninger på hjemmesiden, som stadig er aktive i butikkerne, for at teste af om billigere priser uden rabatordninger vil skaffe flere salg kontra vores tidligere løsning.

Klargøringen betaler man online ved fragt af cyklen, men ikke afhentning.

Det skal naturligvis ikke gå ud over dig, at vi er ved at teste nogle modeller af. Det beklager vi. Derfor får du de 21 kroner per lygte retur samt pengene for styrpropperne. Du skal blot sende dit konto- og regnummer til min mail ulrik@jupitercykler.dk

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for cyklen!

Førsteklasses service!

Da mig og en kammerat stod og skulle købe vores første racercykel, var det efter en kort telefonsamtale tydeligt for os at det skulle være hos Jupiter Cykler.

Vi købte vores første racercykler hos Jupiter Cykler og fik en super professionel og tryg oplevelse hele vejen igennem. Ulrik var særdeles hjælpsom, imødekommende og gav kompetent rådgivning, så vi endte med præcis de cykler, der passede til vores behov.

Vi kan på det varmeste anbefale Jupiter Cykler og i særdeleshed Ulrik, som igennem hele processen stod til rådighed for diverse spørgsmål på alle tider af døgnet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse!

2025年8月25日

Kære Christian,

Tak for nogle gode samtaler hele vejen igennem. Fedt, at vi fik fundet de helt rigtige racercykler til jer!

Fin købsoplevelse, sløj service

Fin købsoplevelse. Sløj oplevelse med service, hvor man hverken kunne booke tid eller fik svar, når cyklen var lavet færdig (som aftalt).

2025年9月10日

Hej Anders,

Jeg tror, at vi gik lidt skævt af hinanden omkring bookingen. Det vi forsøgte at formidle var, at lige nu i Mørkhøj er det ikke nødvendigt, at bestille tid. Så længe man indleverer inden 10:30 en dag, så er den klar dagen efter, men man kan også være heldig, at vi kontakter dig samme dag og den allerede er færdig der.

Så det var egenligt for at gøre det nemmere og gøre plads til, at den måske er hurtigere færdig end forventet. Det beklager vi, hvis det havde en modsat effekt!

5つ星のうち1の評価

Jeg nåede aldrig at købe en cykel hos…

Jeg nåede aldrig at købe en cykel hos Jupiter, da de på en måned (!!!) ikke kunne præstere at få en cykel flyttet fra deres Odense afdeling til Mørkhøj så jeg kunne afhente der. Utallige samtaler med forskellige medarbejdere og hver gang kunne vedkommende intet finde på min henvendelse, men lovede at vende tilbage. Samme resultat hver gang. Hvis det er niveauet forstår jeg godt deres egenkapital er kørt i sænk efter 6 år i træk med underskud.

Redigering:

Jupiter påstår jeg har annulleret bestillingen. Det er en lodret løgn. Vi nåede frem til cyklens navn ved lidt Ping Pong frem og tilbage - det kan jo være svært at huske navnet efter så lang ventetid. Jeg får en lovning på, at der ville blive taget endegyldigt hånd om sagen når Allan var tilbage fra ferie om mandagen. Det var mandag for 8 dage siden. I er jo helt til grin.

2025年9月17日

Kære Anders!

Tak for den gode snak efterfølgende telefonisk, så vi fik opklaret alt og fundet en god løsning. Vi ses snart nede i butikken til afhentning af cyklen :-) Rigtig god dag.

Mvh Ulrik

5つ星のうち5の評価

Super service og gode mennesker

Var i Jupiter lyngby og blev serviceret af Jan Jensen.

Det var en rigtig god oplevelse. Min kæreste og jeg var nede og købe 2 racercykler. Må simpelthen sige at det var den bedste service længe. Vi blev taget godt i mod og fik lov til virkelig at tage os tid og prøve forskellige modeller. Vi fik hjælp til at vælge den rigtige model og hjælp til både sko, tøj og alt cykel udstyr dertil.

En oplevelse ift. service som vi sent vil glemme. Vi handler fremover det helt sikkert. :)

2025年9月12日

Jupiter Cykler からの回答

Mange tak for de pæne ord. Disse gives videre til Jan og teamet i Lyngby :)

Vi håber, at vi ser jer igen nede i butikken. God dag.

UNDGÅ JUPITER CYKLER

Efter mange blandede oplevelser hos Jupiter Cykler Lyngby kappede det fuldstændig over da jeg besøgte dem her over sommerferien da mine bremser var noget slidte.

Jeg udtrykte tydeligt opgaven, som var at få mine bremser til at funke igen. Efter at have modtaget den retur stod den indelukket i et skur i et par uger uden brug grundet ferie udenlands. Da jeg så kommer retur er bremserne ligeså trætte som før og jeg må vende tilbage til Jupiter Cykler og bede dem om at kigge på det igen.

Efter et par dage modtager jeg den igen og vælger denne gang at køre en længere prøvetur. Bremserne fungerer nu igen, men nu er det gearene som hakker samtidig med at bremser stadig hviner. Igen må jeg vende tilbage til Jupiter cykler igen og efter 3 forsøg lykkes det endelig at modtage en cykel der er klar til brug.

Man får klart opfattelsen af at Jupiter Cykler bevidst forsøger at levere det dårligste produkt retur og at man derefter ikke handler på eventuelle problemer så man hurtigt kan komme retur og ligge flere penge i deres forretning.

Undgå Jupiter cykler og tag også et kig på deres anmeldelser på Google som de ikke reklamerer for i deres forretning.

2025年7月17日

Hej David,

Som nævnt nede i butikken, så har vores lærling begået en fejl. Vi har lagt os fladt ned og fået det rettet op bagefter (uden nogen ekstra omkostning) og beklaget og det gør jeg gerne igen. Når vi laver fejl, så skal det erkendes og udbedres, som vi havde indtrykket af, at det var sket her.

Vi har absolut ingen interesse i, at folk kommer tilbage efter fejl, for så er det vores egen tid vi betaler med og det giver ikke meget mening forretningsmæssigt. Vi vil gerne løse problemerne første gang både for kunden og vores egen skyld, men fejl sker desværre og det beklager vi.

5つ星のうち3の評価

hvad man kan forvente af en…

hvad man kan forvente af en servicebutik og ikke mere

2025年7月2日

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse. Skriv endelig, hvad vi kan gøre eller hjælpe med for ikke bare at gøre det forventelige, men gå det ekstra stykke. Du kan altid fange mig på webshop@jupitercykler.dk :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。