Jeg er kommet hos Michael Justad on/off i mere end 10 Ã¥r, og der er ingen tvivl om, at han er noget helt sÊrligt inden for sit fag. Utrolig kompetent, grundig og erfaren. Michael tager sig tid til den... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har fÃ¥et JustHealth anbefalet af min sÞster, som fremhÊver deres personlige rÃ¥dgvning. De varmeste anbefalinger af Michael og hele JustHealth-holdet. MÊrk selv energien, nÃ¥r du trÊder ind af dÞren... ãã£ãšèŠã
Jeg benytter at bredt udvalg af JustHealthâs behandlinger, bÃ¥de massage, laser og chokbÞlge til min elitesport. Uanset hvem jeg er inde hos er de altid utrolig flinke, dygtige og effektive til at f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Justhealth. Fik klinikken anbefalet pÃ¥ grund af en skade i brystmusklen, Behandlingen har haft en rigtig god effekt, og kunne hurtig genoptage trÊning. Al... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Smerter, Þmme muskler og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet er hyppige problemer, vi som kiropraktor ser hos både unge og Êldre. Problemerne kan opstå pludseligt grundet en skade, og de kan udvikle sig over lÊngere tid, hvor omfanget blot vokser sig stÞrre. Uanset hvilke specifikke gener, der belaster din krop og generer dig i din dagligdag, samt hvor lÊnge problemerne har stået på, tilbyder vi at trÊde til som din kiropraktor i vores klinik tÊt på à rhus, hvor du kan få den nÞdvendige behandling. Vi hjÊlper dig med at slippe af med dine smerter, så du kan genoptage daglige aktiviteter, og gÞre det, du brÊnder for! "Et liv i bevÊgelse"
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ðððâŠ
Rar klinik at komne i og Kan kun give mine bedste anbefalinger til Michael ð

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Rigtigt flot sted at valg good choice âºïž
Lidt updatering.
Skal skrive at just health have en af det bedste massÞr i verden. Han er begavet med strÊk finger. Han er dygtig og forstÃ¥ kroppen sÃ¥ godt. Det er heldig at fÃ¥ behalding fra ham. Hver gang jeg besÞger ham hans humÞr og massage hjÊlp mig sÃ¥ meget. Tak fordi du er hvad du er âºïž.
Har besÞgt Mikkel kiropraktor nylig som er fantastisk at lytte og ramme ligeprÊcis problem så man få hurtig hjÊlp. Super godt behandler.
Har vÊret heldig at besÞg SÞren (pga ferie fik ikke tid hos andre kendt sted). SÞren har fremragende lytteevner, hvilket er sjÊldent. Han har magisk touch som fra fÞrst besÞg hjÊlper med et ondt forsvinder lidt af lidt også på en som mig som nÊsten dÞr af smerte. God bless him.

Ansigtsmassage Katja EnemÊrke
Var til en fantastisk ansigtsmassage hos Katja EnemÊrke. Det kan virkelig anbefales! Fik udover komplet afslappende velvÊre også afspÊndt min kÊbe. Katja kunne desuden ud fra behandlingen, se en anden problemstilling, som jeg ikke selv havde gjort hende opmÊrksom på. Tryg og omsorgsfuld oplevelse.

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
En super behandling på tvÊrs af kompetente behandlere.
Blev behandlet for spÊndingshovedpine og efter 4 behandlinger (kiropraktor, massage, kiropraktor, massage) fik jeg afslutningsvis tips og Þvelser af fysioterapeuten så jeg undgår samme situation. Det var i januar og jeg har stadig fuld bevÊgelighed og ingen spÊndingshovedpine. De bedste anbefalinger herfra.

God og kompetent behandling
God og kompetent behandling. Smerter i skulder og nakke er forsvundet efter få behandlinger.

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Fantastisk hjÊlp efter et meget hÃ¥rdt og langtâŠ
Efter et meget hårdt og langt sygdomsbehandlingsforlÞb AUH var min krop helt tÞmt for krÊfter.
Heldigvis fik jeg muligheden for, at få en personlig trÊner hos Just Health.
Jeg har nu gennemfÞrt 8 ugers trÊning hos Thomas Kristiansen, og har kun rosende ord og positivt at sige om både forlÞb og resultat. Programmet var tilrettelagt lige prÊcis til min situation og fomåen.
Jeg kan kun anbefale andre giver sig selv den chance for personlig vejledning og stÞtte, således at man får kroppen igang igen.

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Hvis du i tvivl, SÃ¥ giv det en chance.
Jeg er fuldt ud tilfreds med kvalitets niveauet,
Jeg havde inden Justhealth prÞvet fysioterapi uden nogen som helst langvarig virkning. Jeg blev derfor af nogle kollegaer fra mit arbejde anbefalet Michael.
Jeg startede i sin tid ved Michael fordi jeg havde nakkesmerter med tendens til migrÊne, samt lÊndesmerter efter begyndende diskusprolaps.
Han tog godt imod mig, lyttede til min problemstilling, og inden for 3-4 behandlinger gik jeg fra at vÊre generet dagligt til kun at vÊre det 1-2 gange om måneden.
Med tiden fik jeg vÊrktÞjer og guidning til at dags dato har gået 12 måneder+ uden stÞrre gener end at håndkÞbs medicin lige en gang i mellem har kunnet situationen
Så selvom jeg har vÊret en rigtig skovl til at holde mine tider vedlige ved JustHealth, så har de givet mig de vÊrktÞjer der skulle til for at JEG kunne fortsÊtte mit liv nÊsten smertefrit.
Skulle jeg vÊre 100 procent smertefri, skulle jeg nok selv blive bedre til at holde det ved lige.
Kan ikke andet en anbefale JustHealth til alle, Hvilket jeg også gÞr hver gang jeg hÞrer folk de Þmmer sig over kroppen :)

Har igennem mange Ã¥r benyttet MichaelâŠ
Har igennem mange år benyttet Michael Justad og han har hjulpet mig med mange skader, og jeg har altid vÊret tilfreds .
Har netop vÊret ved behandling pÃ¥ klinikken, og denne gang ved Morten, og jeg har haft den mest vilde oplevelseâŠ. VÊret ved lÊge flere gange, ÞrelÊge, neolog og MR scanning og jeg fik samme besked ved dem alle. Der er intet at se og mÃ¥ske skal du sÞge psykolog og evt fysioterapeut.
Jeg har fÞlt igennem mere end et år ,at jeg var i en osteklokke, og fÞlt underlig fornemmelse i hÞjre side af hovedet, og en sindsyg irriterende bankelyd ved det hÞjre Þre.
Jeg så tilfÊldigt at man kunne få behandling om sÞndagen og så skulle jeg da ikke tage fri.
Jeg endte hos Morten, og det tog ham 10 minutter , at finde mit problem. Jeg var totalt lÃ¥st i den hÞjresiden af den Þverste del af nakken. Arkupunktur , massage og manipulation af min nakkeâŠâŠ jeg har nu efter 3 behandlinger intet hÞrt til den lyd som jeg har lyttet til i mere end et Ã¥râŠ. Morten har fortjent meget mere end 5 stjerner og det fortjener resten af klinikken ogsÃ¥. Vent ikke med at fÃ¥ behandling hvis du mÊrker et problem.

Justhealth er stedet!â
Justhealth har hjulpet, op til flere gange da jeg dyrker sport på Elite niveau, med både kiropraktik, massage og laser. Det er har gjort en kÊmpe forskel i forhold til skader og kommende skader.
Michael Justad og de andre, lytter til en og man fÞler sig vÊrdsat med god service.
Et rigtig behageligt sted, som kan anbefales til alle
5âââââ herfra!

Rygsmerter
Efter lÊngere tid med rygsmerter anbefalede JustHealth, at jeg fik lavet indlÊgssåler. Den anbefaling tog jeg imod, og JustHealth leverede disse. Jeg har nu brugt dem et stykke tid og effekten er fantastisk. Mine rygsmerter er nu absolut minimale. KÊmpe tak til JustHealth. Min varmeste anbefaling

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Rigtig god klinik, og imÞdekommende personale âš
Nu er jeg kommet hos jer, ved Morten i snart 3 mÃ¥neder, og jeg har ikke vÊret andet end tilfreds. Han er imÞdekommende og rolig, og jeg fÞler mig altid i sikre hÊnder hos ham. Jeg dÞjer meget med hovedpine, men det er blevet bedre, efter jeg er begyndt at komme hos jer. Jeg kan varmt anbefale Morten og JustHealth âºïž

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling.
Jeg har vÊre prÊget af kronisk spÊndingshovedpine i 8 år og vÊret til alle slags lÊger og på flere slags piller.
Startede meget skeptisk ud, uden forventninger om succes. Dog har behandlerne vÊret over alle forventninger og endt i flere dage uden hovedpine.
Kan varmt anbefales, isÊr hvis man dÞjer med hovedpine!

Virkelig professionel.
Virkelig professionel.
Jeg havde et hold i nakken og en nerve i klemme. Tog som tidligere (altid) ind til Michael, da jeg har kÊmpe stor tillid til ham og hans behandlinger, råd og vejledning.
Efter tre behandlinger, og mindre end en uge, har jeg nÊsten fuld bevÊgelse i nakken igen.
Han har hjulpet både min nand, min sÞn og jeg, og vi er alle tilfredse. Også med han personale.
Kan varmt anbefale ham og hans klinik.

De bedste behandlinger ð¥°
Michael har gjort et fantastisk stykke arbejde - igen! ð¥°
Vi mistÊnkte at vores sÞn på 19 måneder måske var låst, da han endnu ikke kunne hverken kravle rigtigt eller gå selv. Når han gik med hjÊlp, svingede han venstre ben som et trÊben. Hans kravl var max 3 rigtige kravletag, og ellers mere hoppende eller blot på rumpen som altid.
Efter en behandling hos Michael, gik der mindre end en uge, så var vores sÞn gående uden hjÊlp og stÞtte.
Simpelthen fantastisk hvad han har gjort for ham! ð
Michael har ogsÃ¥ hjulpet mig med efterfÞdselsskader, bÃ¥de efter fÞrste og andet barn. Intet mindre end fantastisk behandling i deres klinik ð¥°

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Sikke en Fantastisk oplevelse at kommeâŠ
Sikke en Fantastisk oplevelse at komme til JustHealth
Jeg var mega bange for kiropraktor pga. en i Odder havde Þdelagt mit kraveben mm. ðµâð«
SÃ¥ kom jeg i kontakt med Michael Justad igennem min Datter som sagde mor Michael er dygtig og mishandler ikke folk. Uha der gik lang tid inden jeg tog mig sammen til at komme.
Men Wow jeg kan varmt anbefale Klinikken.
Her er virkelig varme HÊnder og det bedste behandlingerne virker. Og De ChokbÞlge behandlinger De er da super effektiveâ€ïž
Operation i skulder eller andre steder i krop er ihvertfald ikke den bedste lÞsning.
Jeg skulle havde kommet noget fÞr,, men pga. angsten for kiropraktor tog det tid.
Tak Michael og tak til jer alle pÃ¥ klinikken i er Fantastiske sÃ¥ meget hjertevarme i giverâ€ïž
Foryngelseskur!
Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for mine behandlinger hos Michael Justad! NÃ¥r alderen trykker overalt pÃ¥ kroppen + et lÞberknÊ, er det som om han skruer tiden tilbage og jeg gÃ¥r derfra med fornyet energi! Jeg er ikke den fÞrste han har preppet op til et stort idrÊts arrangement! I sandhed en mirakel-mager og perfomance-optimizer (hvis det er et ord ð)!
Jeg er SÃ
klar til en weekend med ishockey-turnering nu.

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Er sÃ¥ lettet over at laserbehandlingâŠ
Er sÃ¥ lettet over at laserbehandling kan hjÊlpe migð€. Jeg er gammel ryger og har derfor kun 70% lungekapacitet, efter corona havde jeg sÃ¥ dÃ¥rlig lungefunktion pga. slim og hoste at jeg fik spray ,som ikke hjalp. Efter 3 laser behandlinger ingen slim og mere luft, sÃ¥ nu tror jeg pÃ¥ at jeg cykler til Paris med Team Rynkeby . Tak for et yderst professionel behandlingð, jeg vil anbefale alle med lungeproblemer LASER!! Havde ikke hÞrt om det selv om jeg er uddannet sygeplejerskeð

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Absolut det bedste sted jeg har vÊret
Absolut det bedste sted jeg har vÊret! De har virkelig kunnet afhjÊlpe og lindre alle mine skader og belastninger! Oveni det, er det de sÞdeste og mest kompetente fagfolk/personale man mÞder hver eneste gang - og som altid lytter og tager hensyn. Jeg kan 100% anbefale alle til dette sted!

Fremragende sted
Jeg har fået behandling på klinikken de seneste to år med spredte mellemrum, for nakke og lÊnde problemer. Michael Justad har vÊret min primÊre behandler.
Jeg har kun godt at sige. Jeg har fået lÞst problemer andre behandlere har givet op overfor.
Den faglige kompetance er stor. AtmosfÊren er dejligt imÞdekommende og hjÊlpsom.Indbydende lokaler.
Priserne er rimelige og der bliver ikke opfordret til flere behandlinger end nÞdvendigt.
Hanne Skou

Justhealth Kiropraktik & IdrÊtsklinik ããã®åç
Jeg har fÃ¥et den bedste behandling ogâŠ
Jeg har fået den bedste behandling og hjÊlp fra JustHealth.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã