ðžJeg var glad for at finde en speciel og fantastisk italiensk vermouth her, og den blev sendt sikkert, godt og hurtigt hjem til mig ~ derfor er jeg utroligt tilfreds med min oplevelse hos Juuls Vin&S... ãã£ãšèŠã
Nem at bestille, meget venlig og imÞdekommende personale pÃ¥ support siden. Hvis man skulle forbedre noget. Der er nok mange udenlandsk danskere der gerne vil bestille noget for deres venner og famil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er altid en fornÞjelse at handle hos Juul's. De har et helt fantastisk udvalg â isÊr hvis man er pÃ¥ jagt efter god whisky eller specialiteter, man ikke finder andre steder. Jeg hentede for nyli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte min yndlingsdrikke: Lysholm Linie Double Cask Port akvavit og The Macallan 12 Years Old Sherry Oak Cask whisky. Begge er ret gode valg. Der er god hjÊlp og vejledning af de ansatte i butikke... ãã£ãšèŠã
Juulâs Vin & Spiritus ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Juulâs Vin & Spiritus har et af nordens stÞrste udvalg af spiritus, med mere end 1400 forskellige flasker whisky og rom pÃ¥ lager inkl. egne eksklusive aftapninger.
Vi tilbyder desuden et bredt og spÊndende sortiment af bl.a. gin, cognac, vodka, tequila og mezcal og meget, meget mere!
Vi importerer vine fra hele verden fra nÞje udvalgte producenter! Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsvin inden for både rÞdvin, hvidvin, rosévin samt champagne og andre mousserende vine.
Vin & Spiritus siden 1926
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Nordens bedste udvalg
- Vi har +95 års erfaring i den danske vin- og spiritusbranche og flere tusinde spÊndende flasker på kÞlereguleret lager.
- Ãgte passion for vin og spiritus
- Vi har Êgte passion for vores produkter, og vi er sÊrligt dedikerede til den hÞje faglighed og personlige vejledning, som vi tilbyder vores kunder.
- Speciale i Single Malt Whisky
- Vores hovedfokus og absolutte speciale er single malt whisky, men med mere end 3500 flasker på lager er udvalget enormt!
- BesÞg vores butikker
- Oplev et spÊndende univers af vin og spiritus i vores gamle charmerende butik på VÊrnedamsvej, og vores vin- og spiritusmekka i Lyngby VinkÊlder, Magasin.
GRATIS LEVERING!
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Juulâs Vin & Spiritus ããã®åç
Meget behjÊlpelige hos Juul's.
Jeg skulle have sendt en vare retur og de var meget behjÊlpelige hos Juul's.

Snabb leverans, bra förpackat
Bra sortiment. Priserna oftast ok Àven fast några varor Àr billigare på Systembolaget. Oavsett, allt kom som bestÀllt, snabbt och smidigt!

Rask og pålitelig service
Rask og pålitelig service. UtsÞkt utvalg og god ekspertise blant de ansatte

Hurtig levering
Hurtig levering. Post nord valgte dog en post box 4 km vÊk til trods for at der var 3 bokse tÊttere på.

Juulâs Vin & Spiritus ããã®åç
Hurtig levering og gratis til hjemmeâŠ
Hurtig levering og gratis til hjemme adresse.
Gode priser og stort udvalg.

AmatÞrer
Lidt AmatÞragtigt at de ikke kan videre give beskeder videre til fragtmanden.
Hvorfor så have et kommentar felt
Plus efter at have godkendt min alder så fjernet den alle felter jeg havde udfyldt for at fÊrdige gÞre min bestilling
sidste gang jeg bestiller noget fra dem.
AmatÞr side.

Juulâs Vin & Spiritus ããã®åç
Fint udvalg af lidt sjÊldnere mÊrker
Fint udvalg af lidt sjÊldnere mÊrker - hurtig og meget venlig betjening ved afhentning - pris og kvalitet som lovet. Kommer gerne igen.

Juulâs Vin & Spiritus ããã®åç
KÞbte en whisky fra webshoppen
KÞbte en whisky fra webshoppen, betalte og fandt ud af at flasken kostede ti kroner mindre i forretningen. Det var ikke muligt at fÃ¥ penge tilbage ð®