Juwelier van Willegen レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Mijn man kocht hier een hele dure armband voor ons 25-jarig huwelijk, na 5 jaar was er dusdanige slijtage dat het bedeltje met diamanten eraf is gesleten. Alles wordt in orde gemaakt, maar ze geven mi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vandaag hebben wij Juwelier van Wilgen bezocht vanwege de potentiële aanschaf van een Grand Seiko. Wij werden vriendelijk begroet door Alex Vroom die ons daarna ook kundig te woord stond. Ze hadden oo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer goede ervaring. Mooie aanbieding gezien via link op faceboek. Even gebeld of dit allemaal wel klopte. En het klopte, zeer vriendelijk te woord gestaan en horloge gelijk een paar uur voor mij g... もっと見る

企業情報

1. 時計店
  2. 宝石商
  3. 宝石店

当該企業による記述

OFFICIEEL DEALER VAN TOPMERKEN HORLOGES, SIERADEN EN TROUWRINGEN Van alle merken die u hier kunt kopen zijn wij officieel dealer. De producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad, hierdoor kunnen we morgen al bij u afleveren. Wilt u een product liever eerst bekijken of passen kom dan langs op onze toplocatie aan de Hoogstraat 15 in Den Haag. BESTELLEN BIJ JUWELIER VAN WILLEGEN Op zoek naar een mooi horloge, sieraad of trouwring van hoge kwaliteit? In onze webshop vind je onze gehele collectie van uitsluitend topmerken. Vandaag bestellen is de volgende werkdag in huis. Liever persoonlijk advies? Wij zijn 7 dagen per week geopend. Wij hebben de nieuwste modellen en exclusieve limited editions op voorraad van onder andere TAG Heuer, Grand Seiko, Oris, TAG Heuer, MeisterSinger, Longines, Seiko, Frederique Constant en Tissot. Binnen onze sieraden collectie bevinden zich altijd de laatste trends in ringen, armbanden en colliers van merken zoals Bron, Bigli en Georg Jensen. En ga je binnenkort trouwen? Dan laten we je met plezier onze gevarieerde collectie trouwringen zien van Christian Bauer en Saint Maurice Juwelier van Willegen.nl gelooft in de kracht van clicks & bricks. Alle producten die op deze website staan hebben wij daadwerkelijk op voorraad in onze winkel in Den Haag. Hierdoor heb je de zekerheid dat een internetbestelling de volgende werkdag thuis bezorgd wordt of wanneer je liever eerst het product in onze winkel wilt bekijken je niet voor niets komt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

Heel goed.

Superservice. Heel erg mooi horloge en goed ( als cadeau ) verpakt. Erg goed geholpen.

2024年6月4日

Juwelier van Willegen からの回答

Fijn om te lezen. Veel draag plezier.

Duim omhoog…

Gisteren uitstekend geholpen door Scott en zijn collega’s bij de aanschaf van een bijzonder uurwerk. Niets was teveel en de gehele ervaring in de winkel was zeer aangenaam. Scott is deskundig, vriendelijk en heeft liefde voor het vak.
Hein

2024年6月11日

Juwelier van Willegen からの回答

Bedankt voor de positieve woorden! Veel draag plezier.

5つ星のうち5の評価

Voordat ik online besteld heb

Voordat ik online besteld heb, telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Bestelling geheel volgens de belofte de volgende dag keurig ingepakt ontvangen.

2024年6月5日

Juwelier van Willegen からの回答

Fijn te lezen en veel plezier van de bestelling.

Hele fijne ervaring

Na een tijd terug een eerste fijne ervaring te hebben gehad bij van Willigen, nu van Willigen bezocht voor meerdere horloges. Heel fijn geholpen door Scott en zijn collega’s. Scott was zeer ter zake kundig, nam alle tijd, en maakte er geen enkel probleem van om alle horloges die we wilden zien tevoorschijn te halen. Hij dacht heel goed mee, en kwam met goede suggesties! Kortom, een hele fijne ervaring. De volgende keer zeker weer naar van Willigen.

2024年6月4日

Juwelier van Willegen からの回答

Heel veel draagplezier en bedankt voor de uitgebreide beoordeling.

5つ星のうち4の評価

Mooie collectie en goede en snelle service

Het bestelde horloge is snel geleverd, en daarnaast was het goed en mooi ingepakt in cadeauverpakking! Voor het op maat maken van de horlogeband, kon ik langs komen in de winkel.

Juwelier van Willegen からの回答

We zien u graag in de winkel.

Zeer goede ervaring.

Zeer goede ervaring.
Mooie aanbieding gezien via link op faceboek. Even gebeld of dit allemaal wel klopte. En het klopte, zeer vriendelijk te woord gestaan en horloge gelijk een paar uur voor mij gereserveerd, (was op dat moment niet in de gelegenheid om direct te bestellen.) paar uur later horloge besteld, en 2 dagen later afgeleverd in een mooie verpakking met strikje eromheen. Super horloge incl alle benodige handleiding en certificaten/garantie e.d.

Precies zoals het hoort bij een mooi horloge.

Juwelier van Willegen からの回答

Bedankt we helpen iedereen graag. Veel draag plezier

5つ星のうち5の評価

Afgelopen zaterdag een online aankoop…

Afgelopen zaterdag een online aankoop gedaan en gezien het hoge aankoopbedrag van het horloge was het automatisch spannend.
De hoge feedback gehalte gaf mij uiteraard toch wel voldoende geruststelling.

Zondag was het pakket al aangemeld voor een track en tracé, maandag verzonden en dinsdag ontvangen.

Pakket was keurig verpakt, artikel was in perfecte staat uiteraard en er zat ook wat extra's bij :).

Een hele fijne algehele ervaring.
Normaal gesproken ben ik niet van de recensies goed/slecht maar Juwelier van Willegen verdiend deze 100%

Juwelier van Willegen からの回答

Wij begrijpen dat zo'n aankoop spannend is en wij doen er alles aan om dit proces goed te laten verlopen. Bedankt voor de 100%

Uitstekende Service bij Juwelier van Willegen

Juwelier van Willegen is zonder twijfel mijn favoriete juwelier. De service, vriendelijkheid en snelheid zijn gewoon fenomenaal – een dikke 10! Onlangs heb ik mijn eerste Grand Seiko gekocht, en ik was onder de indruk van de prachtige, super luxe verpakking. Het was echt een cadeau om uit te pakken.

Als vaste klant kan ik Juwelier van Willegen aan iedereen aanraden. Hier vind je niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een klantervaring die je nergens anders krijgt.

Bedankt voor de uitstekende service, en tot snel!

2024年5月31日

Juwelier van Willegen からの回答

Een 10! Wauw daar doen we het voor heel erg bedankt.

Goed verzorgde bestelling

Het ontvangen van mijn bestelling heb ik ervaren als een cadeau voor mijzelf. Heel goed verzorgd en ook echt als als een cadeau mooi ingepakt.

2024年5月25日

Juwelier van Willegen からの回答

Fijn om te lezen, belangrijk dat de ervaring ook goed is bij onze online aankopen.

Hele prettige service!!!

Het was een hele prettige ervaring. Ik zocht een specifiek horloge, vond het op de website en kon het reserveren. Ik ging naar de winkel en werd heel vriendelijk door Yvonne ontvangen. Het duurde even tot ik echt mijn keuze kon maken. Yvonne heeft mij heel goed geholpen en ik ben blij met mijn nieuwe Hamilton! Bedankt voor de vriendelijkheid en het geduld!!!

2024年5月25日
5つ星のうち5の評価

Dit was een hele goede ervaring

Dit was een hele goede ervaring. Vooral onder de indruk van de zorg die besteed is aan het mooi inpakken van de armband. Het pakket was mooi verpakt en zelfs een mooie pen en een visitekaartje.
De hele afhandeling is ook vlot en zorgvuldig verzord.
Alles top!

2024年5月8日