レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ringede til mit nummer uden at jeg havde givet samtykke til reklame eller at blive ringet op. Jeg bad om medarbejderens lÞnnumme, nÊrmeste leder og informerede dem om brud pÃ¥ GDPR men der blev... もっず芋る

Har lige set pÃ¥ Jydske Vestkysten, Kolding udgave at man skal vÊre "betalende" for at lÊse artiklen "Du kan bekÊmpe corona-krisen ved at bruge penge lokalt + " Jeg har kun eet ord for det:... もっず芋る

Dejligt der er en lokal avis, men indholdet. Det bliver mere og mere som en ugeavis. Der er nÊsten ingen journalist opdrevne historier mere. Det hele er autogenereret (boligsalg/regnskaber) eller... もっず芋る

䌁業情報

1. ニュヌス サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Lokale nyheder fra hele Syd - og sÞnderjylland

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

64件のレビュヌ

Dejligt der er en lokal avis

Dejligt der er en lokal avis, men indholdet.
Det bliver mere og mere som en ugeavis. Der er nÊsten ingen journalist opdrevne historier mere. Det hele er autogenereret (boligsalg/regnskaber) eller folk der har henvendt sig med alt muligt pjat.
Hvorfor skrives ikke om lokalpolitik, byrådsmÞderne, hvad der er sket inden for kulturen (Brundlund Slot har haft en flot udstilling, som er anmeldt i landsdÊkkende medier, men ikke i JV).
Tidligere har JV afdÊkket problemer på SHS, som faktisk fÞrte til at problemer med en direktion kom frem i lyset.
Nu er det bare ren leverpostej. Hvis I ikke tager jer sammen, så er avisen fortid inden for 5 år.

2023幎9月19日
自発的なレビュヌ

Hvad skal vi med artikler om boligsalg?

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan man kan synes, det er i orden, at en avis, som vi betaler over kr 7.000,- for om året, skal indeholde den ene “boligannonce” efter den anden.
Det legaliseres blot fra jv’s side med, at man simpelthen bare skriver en artikel om sÊlger og hus.
Brug dog pladsen på noget ordentlig nyhedsinformation som er en avis vÊrdig.

2023幎8月7日
自発的なレビュヌ

Da jeg bor i Herning og gerne vil kÞbe

Da jeg bor i Herning og gerne vil kÞbe en udgave af den i TÞnder omrÃ¥det. Ringer derfor til dem og spÞrg om de evt vil sende mig en udgave er villig til at betale for avis og. Porto. Fik bare den besked at kunne jo bare komme forbi og hente en . Øv nej bor ligsom för langt vÊk.. personen var meget ubehagelig og ville overhovedet ikke hjÊlpe. Udgaven af avisen skulle gerne have vÊret fra i gÃ¥r den 02.05.2023

2023幎5月3日
自発的なレビュヌ

Kundeunivers stadig ikke tilgÊngeligt !

Kundeunivers stadig ikke tilgÊngeligt !
Det er stadig ikke muligt at logge pÃ¥ jeres kundeunivers hvor man kan foretage ferieflytning af avisen. Sjovt nok kan man godt komme videre fra det pop-up der ellers blokerer nÊste step hvis man Þnsker at kÞbe avisen 😒
Har ellers talt med jer flere gange om dette problem uden at i lÞser det. Derimod skal man nu ringe ind for at flytte avisen og ofte hÊnge i en lang kÞ inden man kommer igennem. Det er simpelthen for dårligt.

2023幎4月5日

En elendig VenstresprÞjte

En elendig VenstresprÞjte som udÞver censur i bedre stil end Nord-Korea, ikke en avis der er vÊrd at betale for, useriÞs jounalistik, lÊserfordummende overskrifter og ikke meget indhold, kritik af landbruget er bandlyst, en vennedÊkkende avis som hovedsageligt er finanseret af borgerne i form af tilskud...

2022幎11月30日
自発的なレビュヌ

Jv er blevet en flad avis.

Jv er blevet en flad avis.
I går onsdag D. 22-6 var der Speedway på Moldov men blev ikke vist men BMX hvorfor.
Jv er ellers en Onsdags speedways aften.
Nu er jeg en hader af jv.
Jeg overvejer at opsige jv.
En knust speedway fan.

2022幎6月23日

Bare lad vÊr

De gÞr det ufatteligt besvÊrligt at opsige abb. At man ikke kan gÞre det fra hjemmesiden selvom de skriver, at man kan opsige når som helst. Skrive direkte til dem at man Þnsker de opsige er heller ikke muligt, man skal ringe ind... Så amatÞr agtigt og stinker langt vÊk af grådighed.

2022幎5月8日
自発的なレビュヌ

Ville blot bestille avis til min

Ville bestille et abonnement til min Farfar, som blot Þnsker en avis nogle gange om ugen. Går på jeres hjemmeside, men kan ik komme ind, fordi jeg sir nej til cookies! Så vÊlger jeg at ringe ind istedet til jer og forklarer at han Þnsker en avis 2-3 gange om ugen, spredt. Det kan så ikke lade sig gÞre! Hele weekend el hele ugen, ellers kan det ikke lade sig gÞre.
Jeg sagde pÊnt nej tak og fortalte kundeservice at skal han kÞbe en avis hos jer, blir det på hans prÊmisser og ikke jeres.
I er svÊre at danse med. Alene det at man ikke kan bestille online, uden at blive tvunget til jeres reklamespam osv, er uartigt! Og at man derefter ik selv kan bestemme hvornår man Þnsker sin avis osv. Jamen i må jo have kunder og penge nok!!

2022幎4月4日

JV.dk.. SUPER

Har kun glÊde af JV.dk... En gang imellem må man Locke ind igen, eller er siden blokeret, lidt iritende er al den reklamer ved JV.dk.

2022幎1月14日

Kan ikke åbne E Avisen

Jeg har lÊst JV i mange år. Har sidst haft den som E-avis. Nu kan je pludselig ikke åbne avisen.
JV er tilsyneladende ikke interesseret i at beholde mig som kunde da de ikke vil hjÊlpe med at finde ud af hvorfor det ikke virker. Har opsagt abonnementet. JV fastholder at jeg er bundet til abonnementet udlÞb selvom jeg ikke kan lÊse den?

2022幎1月2日

Mega dårlig kundeservice.

Det sker ret ofte, at avisen er forsinket. Nu i dag, var der ingen avis kl. 7.50. Ringede og fik den besked, at den var forsinket og ville vÊre der senest kl. 8.10. Kl. 9.10 stadig ingen avis hvor efter reg ringede og fik den besked, at var var endnu mere forsinket og ville vÊre ude senest kl. 14.00. klokken er nu 10.45, så om avisen kommer ved jeg ikke endnu. Naboer har fået avisen leveret fÞr kl. 8.00, som jeg gjorde opmÊrksom på, så jeg synes det lyder mÊrkelig. Siden 1. april har der vÊret rigtig mange forsinkelser, og ikke leverede aviser. Når man ringer for man en medarbejder i rÞret, som ikke med noget som helst, så man kunne lige så godt bare nÞjes med en robot til at modtaget beskede. Har holdt avisen i rigtig mage år, men servicen er blevet dårlige og dårlige.

2021幎12月7日
自発的なレビュヌ

Siden min barndom har jeg lÊst

Siden min barndom har jeg lÊst vestkysten og senere jyskevestkysten, men har stoppet mit abonnement for noget tid siden da men fyldte avisen op med robotgenererede regnskaber og ejendomshandler.
IndlÊgget har ofte en misvisende overskrif som hedder ugens regnskaber hvilket langt fra stemmer overens med virkeligheden. Disse artikler omfattet alene selskaber og indeholder nytteslÞs information. De der har brug for nyttige oplysninger kan hente disse andetsteds.
Jeg har derfor opsagt mit eget abonnement som jeg har haft siden 1973

2021幎3月19日