Jv.dk er simpelthen blevet for griske selv artikler der kan forebygge uheld eller direkte ulykker er blevet til betalings indhold... DÞdsannonce, Artikler om indsamlinger til velgÞrenhed ja selv artik... ãã£ãšèŠã
Ringede til mit nummer uden at jeg havde givet samtykke til reklame eller at blive ringet op. Jeg bad om medarbejderens lÞnnumme, nÊrmeste leder og informerede dem om brud pÃ¥ GDPR men der blev... ãã£ãšèŠã
Har lige set pÃ¥ Jydske Vestkysten, Kolding udgave at man skal vÊre "betalende" for at lÊse artiklen "Du kan bekÊmpe corona-krisen ved at bruge penge lokalt + " Jeg har kun eet ord for det:... ãã£ãšèŠã
Dejligt der er en lokal avis, men indholdet. Det bliver mere og mere som en ugeavis. Der er nÊsten ingen journalist opdrevne historier mere. Det hele er autogenereret (boligsalg/regnskaber) eller... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lokale nyheder fra hele Syd - og sÞnderjylland
em gang pjat og ubrugelig bras
jv.dk er til dags dato den avis som jeg ikke bruger min tid på deres design (ligner en blog) er frygtligt og funktioner ligesådanne og så kan du ligeså godt kigge langt efter når der endelig er nogle nyheder så enten kan man ikke finde dem eller også skal man vÊre sikker på ikke at finde andet , men når gryden brÊnder på i egen kommune og man ringer efter dem ja så kan de ikke tage stilling til noget , Jo at ingelise har fået stjålet sin cykel kl. 02:24 , dette er jo selvfÞlig også vigtig viden.
God avis - Men leveringsproblemer
Har weekendabonnement og avisen er egentlig meget god, men det er nu lykkedes dem at glemme os for 4 gang inden for kort tid.
Alle gange er fejlmeldt og i dag var den så vÊk igen, men de nÊgtede at opsige den pr. dags dato for 4 gange var sÞrme ikke nok til at de kunne se bort fra de 3 mdr. opsigelse. Istedet vil de så ringe og tjekke hver lÞrdag og sÞndag om den er kommet. Jeg må Êrligt indrÞmme min tålmodig er brugt op, og syntes ikke det er sÊrlig fedt at skulle afgive rapport hver weekend om budet nu er kommet eller ej.
Bor i parcelhus og der er både navn og husnummer på selve postkassen.
Men måske kan et rotorblink ovenpå hjÊlpe ??
Er nok klar over at JV ikke har det direkte ansvar for de enkelte bude, men havde de i det mindste accepteret at man ikke vil fortsÊtte med et så svingende abonnement så var jeg også langt mere tilfreds.
God weekend !!