レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Świetna firma! Zakupiona szafa dzięki oznakowaniom bardzo prosta do złoÅŒenia! W przypadku wadliwego elementu po skontakowaniu z Jyskiem dostałam cala nowa paczkę z elmentem do wymiany którą firma do... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Pomimo udzielonej gwarancji 15 lat na materac spręŌynowy Jysk uchyla się od usunięcia wady w wykonaniu. Pozostaje mi dochodzenie na drodze sądowej.

䌁業情報

1. 家具店
  2. リビングルヌム甚家具の店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

JYSK zawsze ma dla Ciebie dobra oferte wsrᅵd artykulᅵw wyposazenia wnetrz ᅵ zobacz, jakie dobre oferty czekaja na Ciebie juz dzis.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Świetna firma!

dostałam cala nowa paczkę z elmentem do wymiany którą firma dostarcza sama bez konieczności zwrotu uprzednio otrzymanej paczki.
Bardzo dobre i estetyczne wykonanie całości!

2026幎2月24日

Zamówienie online

Zamowienie online 5.01.2026 do dzis nie przyszło i nikt nie wie gdzie jest nikt go nie widzi a na infolini poinformowali mnie ze skargę lepiej wsadzic sobie w du*ę niÅŒ pisać do nich.
NIE POLECAM TEN SKLEP TO NIEPOROZUMIENIE !!!

2026幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

C.H Plejada Bytom.w dniu zakupu w

C.H Plejada Bytom.w dniu zakupu w sklepie dwóch sprzedawców i dwie klientki , wydawało by się pójdzie sprawnie.Wydawanie towaru odbywa się na zewnątrz budynku. Nad dzwonkiem kartka ÅŒeby dzwonić raz, pracownik podejdzie do 5, min. Temp.-5 i silny wiatr. Dzwonię czekam, po 10 min dzwonię ponownie i dalej czekam. Po 20 min. Wchodzę do sklepu, a znudzony pan mówi, ÅŒe kolega właśnie poszedł na magazyn(ten w niezmienionej pozie siedzi cały czas przy kompie) Na stwierdzenie, ÅŒe to chyba ÅŒarty ÅŒeby jeden komuś tak długo czekać na zimie stwierdził, ÅŒe się"przyszłam"Zwróciłam towar nawet nie mając go przez minutę. Nie będzie taki ignorant nabijał sobie sprzedaÅŒy takim chamskim podejściem do klienta.

2026幎1月30日

ODEBRANIE ZAKUPIONEGO KRZESŁA

ODEBRANIE ZAKUPIONEGO KRZESŁA OBROTOWEGO DO BIURKA - ODEBRANIE GO Z TYŁU, Z MAGAZYNU, GDZIE BYŁO TRZEBA WEJŚĆ PO SCHODACH DO DRZWI, BY ZADZWONIĆ I POKAZUJĄC FAKTURĘ/PARAGON ODEBRAĆ ZAKUPIONY TOWAR. NIEODŚNIEŻONE PIERWSZE PIERWSZE STOPNIE CHODÓW, PO KTÓRYCH TRZEBA BYŁO WEJŚĆ. DUŻY PROBLEM DLA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJ

2026幎1月21日
5぀星のうち2の評䟡

Kupiłam krzesło biurkowe.Myślałam ÅŒe

Kupiłam krzesło biurkowe.Myślałam ÅŒe będę mieć dostawę do domu tak po dwóch trzech dniach.A tymczasem kasjer powiedział mi ÅŒe albo odbiera się odrazu albo moÅŒna przyjść później.A kiedyś tak niebyło jak innym razem kupiłam krzesło to miałam dostawę do domku.To był sklep w Katowicach w park fabryka famur.Wiecej u nich juÅŒ nie kupię .

2026幎1月20日

Oszuści i kłamcy

Oszuści i kłamcy. Jak większość innych nie zadowolonych klientów nic juÅŒ nigdy u nich nie kupię. Odmówili zwrotu nowego towaru zakupionego dzień wcześniej kłamiąc ÅŒe jest uÅŒywany. Nie był uÅŒywany i nie nosi znaków. Przestrzegam przed tą firmą. A na widok ich fałszywych reklam robi mi się niedobrze.

2025幎12月22日

Tragedia

Tragedia! Obsługa w sklepie robi łaskę ÅŒe trzeba wydać towar klientowi. Mebel bardzo słabej jakości, kierowniczka sklepu kłamie w sprawie sprawdzenia dostępności towaru -ogółem poczucie bycia problemem. szczerze nie polecam sklep ul. Francuzka Bielany Wrocławskie 19/12/2025 mam szczerą nadzieję ÅŒe firma poprawi jakość obsługi.

2025幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

tragiczna obsługa! mają klienta za idotę

Dobrą firmę ocenia się zawsze po tym nie jak sprzedaje ale jak załatwiają reklamację. Kupiłam 16 ręczników. Wszystkie po praniu się odbarwiły i zaczęły wychodzić z nich nitki. Jakość tragiczna, choć nie na pierwszy rzut oka. Pani z działu reklamacji odrzuciła moją reklamację, stwierdzając, ÅŒe na pewno to moja wina i namaczałam ręczniki w domestosie lub je namaczałam w wybielaczach :) rozumiecie ciemno szare ręczniki wybielałam :) bo tematu domestosa nawet nie skomentuję! masakra, nigdy juÅŒ tam nic nie kupię!!! i kaÅŒdemu odradzam.

2025幎11月24日
5぀星のうち3の評䟡

ogólnie lubię sieć,ale rozliczenia i opieszałość nie

ogólnie lubię sieć, ale uwaÅŒam ÅŒe jezeli w dniu zakupu produktu online, godzinę po zakupie anulowałam zamówienie, zamiast otrzymać zwrot po kilku dniach, jak to zazwyczaj bywa w sklepach internetowych, nawet tych za wielką wodą to czekam 11 dni! wykonałam 4 telefony na infolinię z prośbą o przyspieszenie zwrotu i dalej nic, takÅŒe zanim zdecydujecie się na zakup to dobrze go przemyślcie, bo jysk ze zwrotem gotówki czeka do ostatniej chwili, gratuluję opieszałości w księgowości tej sieciówki , czekają do ostatniego 'dzwonka'!

2025幎11月18日
5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam ani samego produktu, ani jakości obsługi posprzedaÅŒowej.

Podłokietnik w kanapie uległ powaÅŒnemu uszkodzeniu podczas zwykłego uÅŒytkowania — wewnętrzna konstrukcja pękła i zapadła się do środka. Okazało się, ÅŒe element jest nienaprawialny, a JYSK nie oferuje ÅŒadnych części zamiennych ani moÅŒliwości płatnej naprawy czy wymiany tej części.

Zgłoszenie reklamacyjne zostało odrzucone, a w całej korespondencji nie zaproponowano absolutnie ÅŒadnej formy pomocy. Odpowiedzi były chłodne i nieprofesjonalne, bez najmniejszej próby znalezienia rozwiązania. Poziom obsługi bardzo rozczarowujący — zamiast wsparcia otrzymałem jedynie informację, ÅŒe mam „dochodzić roszczeń inną drogą”.

Niestety nie polecam ani samego produktu, ani jakości obsługi posprzedaÅŒowej.

2025幎11月20日

jysk.pl

Kupiłem fotele ogrodowe na jysk.pl z odbiorem w sklepie. Proces zakupu przebiegł wzorowo. Pani na infolinii kompetentna, potrafiła odpowiedzieć na wszystkie pytania i doradzić najkorzystniejszą formę dostawy. Mimo wady jednego z foteli proces reklamacji równieÅŒ przebiegł wzorowo. IKEA powinna się uczyć. Polecam!

2025幎7月10日
5぀星のうち1の評䟡

Brak informacji o uszkodzeniu towaru do odbioru

Jysk Andrychów. Zamówiłam odbojnik do drzwi (pluszową lamę), otrzymałam sms o moÅŒliwości odbioru, w dniu dzisiejszym stawiłam się po odbiór zamówienia. Okazało się, ÅŒe lama jest roztargana na plecach i nawet nie ma moÅŒliwości zszycia jej, poniewaÅŒ materiał był uszkodzony. Nikt mnie o tym nie raczył powiadomić. Strata czasu.

2025幎8月31日

Jysk Głogów

Jysk Głogów - szkoda, ÅŒe nie moÅŒna wystawić oceny ujemnej, fatalna obsługa klienta. Pan, który nas obsługiwał zdawał się tam być za karę. Opryskliwy i niechętny do jakiejkolwiek pomocy (nie chodzi o dzwiganie czy przenoszenie czegokolwiek). Czuliśmy się jak aktorzy w filmie Bareji. Nie polecam.

2025幎7月18日

Jak najdalej

Nigdy niczego juÅŒ u nich nie kupię. Obsługa sklepu wciskała nam bez naszej wiedzy materac ÅŒe zwrotu a materace które są wystawione nie mają nic wspólnego z tym co się dostaje. Oszuści z premedytacją wiedząc jak to wygląda nadal kłamią. Ps. materace za 3000zl są Made in China....reklamacje nie uznają.

2025幎5月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ