K.A. Catering & Grill レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service hos KA catering og grill ifm vores havebryllup. Vi og vores gÊster var meget tilfredse med maden OG Conrad gjorde det rigtig godt. SÞd, smilende og behagelig ung mand. Han prÊsen... もっず芋る

Virkelig lÊkker mad til vores firmafest. Conrad, som stod for tilberedelsen var bare en stjerne og tog fuldstÊndig over og sÞrgede for det hele mht. opsÊtning af borde og selve serveringen. Var der... もっず芋る

Fantastisk mad og kokken Conrad havde virkelig styr på svinet....;) og serviceniveauet var hÞjt og ingen gik sulten fra bordet. Det er bare fedt når det hele spiller.***** stjerner herfra

Fantastisk god mad - super lÊkre rÃ¥varer og friskt tilberedt. Alle mine gÊster var begejstrede for food-trucken, der bare leverede meget velsmagende mad. Og to unge gutter der var super sÞde og servic... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者

圓該䌁業による蚘述

Hos KA Catering & Grill har vi stor respekt for det ansvar som lÊgger i at stå for maden til ALLE de selskaber vi laver. Om det er helstegt pattegris, lÊkker grillbuffet eller spÊndende cateringmenuer. Så levere vi smagfulde menuer af hÞj kvalitet og i rigelige mÊngder. Vi har også stor erfaring i at lave store firma arrangementer, helt op til 10-15000 kuverter. Vi er tilmed meget service minded og fleksible :)

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende til konfirmation.

Stor tak til K.A. Catering & grill der leverede den bedste grill buffet til vores konfirmation i lÞrdags.
Kokken arbejdede dygtigt og prÊcist, så maden var klar på minuttet til den aftalte tid.
Al maden var tilberedt til perfektion.
Hvis vi skal bruge catering igen, ved vi nu hvor vi bestiller den.

2019幎6月3日
自発的なレビュヌ

Mere enkelt lÊkkert og professionelt bliver det ikke.

Vi brugte K.A. Catering i forbindelse med nonfirmation/CL finale. Grillmester Mikkel var yderst professionel og behagelig under hele forlÞbet. Maden var superlÊkker og levede helt op til vores forventninger. Det er helt sikkert ikke den sidste gang vi bruger K.A Catering & Grill.
De varmeste anbefalinger Mie & Michael Hareskoven

2019幎6月3日

Suoer lÊkkert!

Vi brugte KA Catering i forbindelse med konfirmation, og havde bestilt deres Oxe deluxe. Grillmester Mikkel var superbehagelig, maden virkelig lÊkker, og oprydning blev pÊnt foretager efterfÞlgende. Vi havde iÞvrigt mad til flere dage efterfÞlgende :)

Jeg vil klart bruge dem igen en anden gang!

2019幎5月12日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad og dejlig service

2019幎5月2日

Hej Kenneth
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for I kunne lide maden og vores service.

:):):)

Meget fint, alt godt, velsmagende og rigeligt mad :)

2019幎5月1日

Hej Susanne
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for I kunne lide maden og at der var rigeligt:-)

Alt for lÊkkert

Tak til K.A. Catering.
Kan varmt anbefales. Maden er super lÊkker, servicen er i hÞjsÊdet, alt det kÞrer bare. De overholder alle aftaler og man man fÞler sig ikke besvÊrlig hvis man snakker eller skriver med dem.
Og ALLE gÊster roste maden til skyerne. Og der er nok af det også.
Der er intet at komme efter.
Klart anbefaling herfra... Og det er bestemt ikke sidste gang.

2019幎4月3日

Hej Randi
Mange tak for de flotte ord. Vi er glade for I kunne lide maden og vores service. Og det er bestemt ikke til besvÊr med spÞrgsmål eller Êndringer i tilbud/ordre. Det gÞr vi altid gerne.

Virkelig god mad

Virkelig god mad, pattegrisen var fantastisk men deres virkelig lÊkre salater gjorde at den samlede oplevelse var fantastisk.

2018幎9月24日
自発的なレビュヌ

Super service og styr på tingene

Vi fik KA Catering til at komme og grille til vores bryllup. Maden var rigtig god, men de fem stjerner kommer primÊrt fordi, vi havde fornemmelsen af, at der var fuldstÊndig styr på tingene fra KA Caterings side, og vi bare kunne lÊne os tilbage og nyde vores fest. Det betyder enormt meget, når man planlÊgger en stor fest. Tak for fantastisk service.

2018幎9月21日

Alle gode gange tre.

De er hurtige til at svare på mail og komme med tilbud. De kommer som aftalt til tiden, kokkene er sÞde og rydder op efter sig, maden er god og smager godt. Og der er rigeligt af den.

Jeg har brugt K.A. Catering tre gange nu i lÞbet af de sidste fem - og har vÊret tilfreds med dem alle gangene.

2018幎9月20日

En super grill oplevelse

En grill oplevelse som var super, med rigtig dejlig og lÊkkert mad, grilll mesteren var kanon god og var med til det blev en fantastisk hyggelig dag og fest.
Vi vil helt sikkert bruge KA Catering igen.

2018幎9月7日

kan klart anbefales

kan klart anbefales - alt forlÞb super. Grillmester Simon (som er en rigtig hyggelig fyr) har styr på maden og lavede rigtig godt kÞd til os. Der var rigeligt af både kÞd og tilbehÞr. Vores gÊster (60 stk) roste maden og Simon meget.

2018幎8月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。