Har handlat hos Kaffebrus flera gÃ¥nger och allt har fungerat som det skulle. Jag upptÀckte dock, efter 1/2 Ã¥r, att en produkt inte funkade 100% som det borde (en timelapsefunktion pÃ¥ en slider som i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna. Jag köpte fast studiobelysning för att höja den grafiska nivÃ¥n till mitt företag vassaste.com och Kaffebrus levererade. Snabbt svar pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Verkligen bra butik som jag handlat en hel del prylar frÃ¥n genom Ã¥ren. Utbudet Àr brett och med bra priser. NÀr jag bodde utanför Ystad var det smidigt att kunna hÀmta varorna en kort stund efter best... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en Focus Shifter igennem Kaffebrus.com. Alt gik nemt, lige fra navigering pÃ¥ hjemmesiden, betaling for varen, samt levering pÃ¥ adressen. Ingen fragt omkostninger til Danmark, hvilket var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
Förskeppsgatan 2, 27155, Ystad, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 08 518 169 00
- hej@kaffebrus.com
- www.kaffebrus.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Såå himla nöjd med ALLA mina köpâŠ
Såå himla nöjd med ALLA mina köp hÀrifrån! Fina varor, SUPERSNABB leverans & URTREVLIG personal/service. TACK för att ni finns!!

Kaffebrus ããã®åç
Tog bort negativa omdömen på deras sida
Köpte en rad olika studiotillbehör för att sÀtta upp en hemmastudio, bla belysnings kit, akustikplattor, metall klÀmmor, bakgrundsupphÀngning med expander osv. LÀmnade bra positiv omdömen på alla produkter utom två. Dom två negativa tog dom bort haha..

Kaffebrus ããã®åç
Snabba svar, leveranser & prisvÀrt
Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna.
Jag köpte fast studiobelysning för att höja den grafiska nivån till mitt företag vassaste.com och Kaffebrus levererade.
Snabbt svar på frågor, snabb leverans och rysligt mycket ljus för pengarna. Rekommenderas.
Bra utbud och snabb leverans
Jag har handlat från dem en handfull gånger och alltid blivit nöjd. De har ett bra utbud, helt okej priser och snabb leverans.
DÃ¥rlig oplevelse
Bestilte 2 cold-shoe til mine flash.
Billedet på hjemmesiden var af en Stroboframe Cold-shoe i metal.
Modtog 2 stk. i hård plastic i rigtig dårlig kvalitet.
Ved påtale fik jeg dem byttet til 2 stk. i metal.
I disse var gevindet i bunden ikke skåret rigtigt, det måtte jeg selv skÊre op for at kunne benytte dem.
Langsom eller ingen respons fra deres kundeservice.
Handler der ikke igen.
Prompte respons + levering! Kan varmt anbefales!
Jeg kÞbte en Focus Shifter igennem Kaffebrus.com. Alt gik nemt, lige fra navigering på hjemmesiden, betaling for varen, samt levering på adressen.
Ingen fragt omkostninger til Danmark, hvilket var endnu et plus for at jeg besluttede mig for at kÞbe fra Kaffebrus.
Alt i alt en god oplevelse. Jeg handler der gerne igen, og anbefaler gerne siden til venner og bekendte.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ