レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt spiller. Maden som smager og er anrettet, sÃ¥ du fÃ¥r lyst til at spise mere. Serverings personalet "kÞrer pÃ¥ skinner." SÞde venlige og smilende og prisen ligger pÃ¥ et niveau du naturligvis er til... もっず芋る

Som sÃ¥ mange gange fÞr, var denne tur til Restaurant KalvÞ ogsÃ¥ virkelig fin. LÊkker frokost, stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer - bÃ¥de Þl og vine og som sÊdvanlig den skÞnne udsigt som prÊcis... もっず芋る

Bestilte 4 kuverter nytÃ¥rsmenu take away. Venlig og nemt da vi afhentede maden om eftermiddagen. Mad og vejledning var der styr pÃ¥, sÃ¥ vi supernemt kunne anrette derhjemme, noget koldt og noget skull... もっず芋る

䌁業情報

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

40件のレビュヌ

Fantastisk frokostoplevelse ved

Fantastisk frokostoplevelse ved 12-tiden
​Min mor og jeg besÞgte KalvÞ i dag til frokost, og det var en absolut fornÞjelse fra start til slut.
​Vi fik serveret en pariserbÞf, en klassisk fiskefilet og deres oksetatar med Êggeblomme. Alt smagte helt fantastisk og bar prÊg af gode rÃ¥varer og god tilberedning. Det er sjÊldent, man fÃ¥r en frokost, hvor alt bare sidder lige i skabet, men det gjorde det her.
​Vi kommer helt sikkert igen. Klart anbefalelsesvÊrdigt, hvis man er i omrÃ¥det og leder efter en kvalitetsfrokost!

2026幎3月22日

Rettidig omhu til UG

Alt spiller. Maden som smager og er anrettet, så du får lyst til at spise mere. Serverings personalet "kÞrer på skinner." SÞde venlige og smilende og prisen ligger på et niveau du naturligvis er tilfreds med.
Min hÞjeste anbefaling for det fortjener de.
Hilsen Kjeld Freundlich

2026幎3月6日

Herlig tur til Restaurant KalvÞen

Som så mange gange fÞr, var denne tur til Restaurant KalvÞ også virkelig fin. LÊkker frokost, stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer - både Þl og vine og som sÊdvanlig den skÞnne udsigt som prÊcis i dag tog sig ud fra sin bedste side.
Personalet havde virkelig travlt. Der var mange gÊster og vi blev alle betjent med smil og venlighed.
Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎9月27日

SkÞn oplevelse

Vi har netop holdt vores sÞlvbryllup med velkomstdrink, forret, stor buffet med drikkevarer ad libitum, dessert samt kaffe med avec. Virkeligt lÊkker mad, dejligt smilende og venlig betjening og fint lokale. Så dejlig en oplevelse. Det var ikke fÞrste gang, vi har brugt KalvÞen, og det bliver heller ikke sidste gang.

2025幎9月13日

Fantastisk oplevelse ⭐

Fantastisk oplevelse ⭐

Vi holdt konfirmationsfest for vores datter, hvor vi havde valgt portionsanrettet forret og dessert samt hovedretsbuffet m/ drikkevarer ad libitum.

Det hele fungerede til perfektion. Maden var rigtig god, personalet meget opmÊrksomme og imÞdekommende.

Vores gÊster manglede ikke noget, og alt spillede som det skulle hele dagen igennem.

Vi vender helt sikkert tilbage ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎5月18日
自発的なレビュヌ

Helt perfekt og vidunderlig 75 års fÞdselsdag!

Min 75 års fÞdselsdag valgte min mand og jeg at fejre på Restaurant KalvÞ. Det var et rigtigt godt valg. Vi var 17 voksne og 2 små bÞrn. Vi blev modtaget af et smilende og meget sÞdt personale.
Vi havde valgt "Stor klassisk frokostbord". Det blev den helt store oplevelse. Samtlige retter var alle hjemmelavet og blev rost meget af alle vores gÊster.
SÞd og perfekt betjening af personalet.
Alle i selskabet udtrykte stor begejstring og glÊde ved hele arrangementet.
En meget glad fÞdselar havde haft en vidunderlig dag.
TAK!
Torben og Lene Krogh

2025幎4月13日

Fantastisk eftermiddag

Vi havde inviteret 40 personer på frokost - al mad og tilbehÞr var hjemmelavet og meget velsmagende. Vi havde faktisk glemt at tilkÞbe to retter, men selv det blev fikset på rekordtid! Tak til kÞkken og service personale for en fantastisk eftermiddag !

2025幎1月4日

Man blir så glad

Man blir sgu så glad når man en sjÊlden gang oplever, at ALT der blir serveret er et resultat af dedikation og omhyggelighed. Ingen prÊfabrikerede varer. Alt er åbenlyst lavet og tilsmagt af én der både kan sit håndvÊrk, har udvalgt råvarerne, og som ved hvordan man får mest mulig smag og gastronomisk nydelse ud af det hele. På et tidspunkt opdagede jeg at jeg sad og spiste den tiloversblevne remoulade på et stykke franskbrÞd (begge dele håndlavede og lige i skabet selvfÞlgelig). Serveringen var opmÊrksom, dedikeret og venlig uden at vÊre servil. I skulle unde jer en aften her.

2024幎11月22日

Dyrt vabd

Jeg var nede og spise på KalvÞen d.15/10 med 2 venner.
Fantastisk betjening, fantastisk mad , fantastisk udsigt og en anmeldelse der normalt giver
5 STJERNE , men men men
Når jeg skal give 72 kroner for en flaske danskvand med brus, så trÊkker det godt nok ned.
Helt klart i skal tjene penge, og fair i har en avance på kÞbe vand, men 500 % det er ikke i orden, håber i har jeres dansk vand i pengeskabet om natten.

2024幎10月15日

Man fÞler sig set !!

Havde en rigtig god oplevelse her til aften. Man fÞler sig set og serviceret fra ankomst til afgang.
Rigtig sprÞd og lÊkker rejecocktail, fantastisk hjemmelavet brÞd til og spÊndende malt/ citron rÞrt smÞr. Gode vine til forret og hovedret !
Super hj.pandekager og ikke mindst en rigtig stor kande kaffe med
" rigtig kaffe i " mums !!
Behageligt personale og god stemning.
Kan varmt anbefales hvis man Þnsker god klassisk mad med touch af
det moderne kÞkken , og hÞj kvalitet.
Mvh. Stig og Pia Cederberg

2024幎10月12日
自発的なレビュヌ

Nul Hund og derfor nul stjerner

Nul Hund og derfor nul stjerner, vi ville sÊtte os. Ved udeservering, men hunde var ikke tilladt så vi blev bortvist.
Vi kan ikke udtale os om maden da vi aldrig fik bestilt.
Måske et skilt som angav hunde ikke Þnsket kunne vÊre på sin plads.
Vi har aldrig fÞr oplevet en restaurant som ikke tillader hunde i deres udeservering

2024幎8月24日

FANTASTISK lÊkker thaimad 🥳

Spiste der inden Vikingspillet og det var noget sf det lÊkreste thamad vi har fÃ¥et herhjemme. Fiske grÞntsager, autentiske smage, lÊkker anretning og generelt en super god oplevelse. Kan klart anbefales at prÞve 😊🙏🏻🇹🇭

2024幎7月3日

Uspiseligt

Vigtigt at understrege det er CAFÉ KALVØ - Thaimad!! (Ikke Restaurant KalvÞen)
Har netop modtaget min bestilling, og har endt med at smide alt maden ud da det hele vÊltede i olie. Det var virkeligt ulÊkkert. Mine forårsruller lå i en sÞ af olie, fuldstÊndig fedet ind, og smagte af friture. Når jeg trykkede på den dryppede olien ud af den.
Jeg havde forventet en frisk nylavet forårsrulle og ikke en der lignede og smagte som om de havde ligget på lager i dage vis, og så en tur i ÞnskebrÞnden.
Min hovedret var lidt den samme oplevelse. Det var tydeligt den ikke var frisk lavet, men en oplevelse af den havde stÃ¥et i en gryde nogen dage og bare li var blevet varmet op i mikroovnen. Kartoflerne var hÃ¥rde, lÞgne kedelige, kyllingen sej og sovsen olieret og smagte og lugtede “underligt”.
Risene trÊtte og meget smattede/ nÊrmest som en grÞd.
Jeg ellllsker thaimad og ved godt hvordan thai mad bÞr smage og se ud.
Alt i alt en virkelig trist og Êrgelig oplevelse, ikke et sted jeg havde lyst til at bestille thai mad fra en anden gang.

2024幎3月9日
自発的なレビュヌ

En helt igennem fantastisk service

En helt igennem fantastisk service, når jeg ikke havde min reservation i orden. På en 2 juledag, blev der i lÞbet af 5 minutter tryllet et bord frem til 4,hvor der i forvejen var meget travlhed. Alt med et smil og overskud.
Dejlig mad og god vin. Vi kommer helt sikkert igen👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

2023幎12月26日

Vi fejrede min fÞdselsdag den 19.10

Vi fejrede min fÞdselsdag den 19.10. med kro-menu: rejecocktail, wienerschnitzel og pandekager og var spÊndte på kvaliteten, da det kan udfordre at stege en wienerschnitzel sprÞd og lÊkker uden kalveinderlåret bliver tÞrt. Vi havde sÊrlige Þnsker ift. tilbehÞr og hvem der skulle have hvad og hvornår men alt klappede! :-) Ligeså vigtigt: restauranten var fyldt til bristepunktet, og alligevel fik vi en prima betjening med smil og venlighed af de sÞde tjenere. De agerede utroligt servicemindede; en - på andre restauranter i Frederikssund sjÊlden, men - her på KalveÞen sand fornÞjelse at opleve! Tusind tak for en fuldendt resturantoplevelse. Vi kommer til at anbefale jer varmt til andre.

2023幎10月19日

Et gemt perle

Endnu en gang kÞrte vi fra Greve til restaurant KalvÞ for at spise frokost, fordi den var så god fÞrste gang og der er en skÞn udsigt over fjorden. Og vi blev ikke skuffet. SmÞrrebrÞd, stjerneskud og frokost tallerken var så godt og der er rigeligt på tallerkenen. Min kone, bror og svigerinde bestilte alle 2 stykker smÞrrebrÞd, men kunne sagtens have nÞjes med 1,5 stykke, for stykkerne er bare store og flot med fyld og pynt på. Vi kommer helt sikkert igen.

2023幎9月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ