レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering, havde kÞbt jeres pakke tilbud med briller osv. Min kammerat der skulle have peber syntes dog ikke sÊrligt godt om de briller vi havde kÞbt til ham da han fik peber i Þjnene pga. Nog... もっず芋る

Det eneste sted hvor man kan finde kanel og pebber i mÊngder sÃ¥ store, at fÞdselaren fortryder at han er ungkarl. Vi kÞbte 2x 10 kg til uhÞrt lav pris, fik leveret dagen efter og benyttede os af det g... もっず芋る

Jeg kÞbte 10 kilo kanel fra Kanelogpeber.dk, og alt forlÞb uden problemer og med stor tilfredshed. Var inden handlen i tvivl om det mon kunne betale sig ikke bare at gÃ¥ ned i fÞtex og handle, men kan... もっず芋る

Jeg bestilte kanel til en 25Ã¥rs fÞdselsdag. FÞr 12.30 som de sagde de kunne levere med dag til dag levering. Jeg fik det dog ikke, sendte dem sÃ¥ en mail samme dag som jeg bestilte fordi jeg ik... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Kanelogpeber.dk startede tilbage i 2012, som den fÞrste webshop der solgte kanel og peber i store mÊngder. Det har vÊret vores klare mission at tilbyde vores kunder de billigste priser, og den bedste kundeservice, samt skabe rammerne for den ultimative fejring af kanelsvende/kanelmÞ og pebersvende/pebermÞ. Vi bestrÊber os på at skaffe de billigste priser til vores kunder ved at handle direkte med producenterne, og det betyder at vi har mulighed for at tilbyde vores kunder kanel og peber til grossistpriser. Ydermere tilbyder vi Danmarks billigste fragtpriser, samt dag-til-dag levering alle hverdage.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Bestilt en pakkelÞsning med maske og

Bestilt en pakkelÞsning med maske og briller, men må alligevel ud og investere i en ny maske da, den jeg fik vist på billedet slet ikke stemte ens med den jeg fik, jeg modtog et meget tynd papirs mundbing

2021幎2月4日

Hej Nikolaj,

Mange tak fordi at du handlede hos os - Det sÊtter vi meget pris pÃ¥. 🙏

Derfor er vi selvfÞlgelig rigtig kede af, når folk ikke fÞler at de har fået det de har betalt for. I dette tilfÊlde har vi både telefonisk og via mail forsÞgt at kompenserer for stÞvmasken ved at tilbyde pengene retur samt en god rabat på dit nÊste kÞb. Det har desvÊrre ikke vÊret muligt at trÊffe dig, på trods af gentagne forsÞg herpå.

Når det er sagt, så fremgår det på webshoppen, at maskens udseende kan varierer, men at den lever op til formålet. Vi beklager meget hvis dette ikke har vÊret tydeligt nok i varebeskrivelsen, og vi vil selvfÞlgelig se på om det kan tydeliggÞres yderligere! Se linket for varebeskrivelsen: https://kanelogpeber.dk/shop/peber-30-aar/stoevmaske/

Blot til info, sÃ¥ sÊlger vi ikke papirsmundbind, som du skriver i din anmeldelse 🙃 Ret skal vÊre ret 😉

Tag endelig kontakt til os, sÃ¥ vi kan finde en god lÞsning til dig 🙂

Super hurtig levering

2020幎11月16日

Hej Martha,

Dejligt at du er tilfreds med vores hurtige leveringstid 😊

Du mÃ¥ have en rigtig god dag ☀

Fine produkter

Fine produkter, til en fair pris og hurtig levering.

Kunne dog godt have Þnsket man kunne vÊlge 1 kg istedet for 2 kg, når man nu alligevel får 2x1 kilos poser :)

2020幎10月28日

Hej Kasper,

Mange tak for din fine feedback 🙂

Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at udvide vores sortiment, men pÃ¥ nuvÊrende tidspunkt har vi ikke planer om at sÊlge 1 kilos, da vi ikke tidligere har oplevet en efterspÞrgsel pÃ¥ denne mÊngde! Vi vil tage det med i vores fremtidige overvejelser nÃ¥r sortimentet skal udvides 😉

Vi er glade for at du var tilfreds med produkterne, prisen og vores dag-til-dag levering 🀩

Rigtig god dag ☀

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle. Jeg kÞbte pakken med 10kg (i poser med 1 kg hver), sikkerhedsbriller, stÞvmaske og gaffatape.

Alle tingene var med, det blev leveret indenfor kort tid som lovet og priserne er vel også okay sammenlignet med andre.

Sikkerhedsbrillerne har huller hele vejen rundt om (ligesom alle sikkerhedsbriller har), hvor vi valgte at tape det til for at undgå at fÞdselaren fik kanel i Þjnene.

2020幎9月4日

Hej Lukas,

Tusinde tak for din anmeldelse 🙏

Det er fedt at hÞre, at du var tilfreds med pakkelÞsningen 😊

Vi er ligeledes glad for at vores hurtige levering levede op til dine forventninger, samt prisen for den kÞbte vare. Vi bestrÊber os på at give de bedste priser, og yde den bedste service i DK.

Vi hÃ¥ber at i havde en fantastisk fejring af fÞdselaren 🎉🥳

Jeg bestilte kanel til en 25Ã¥rs

Jeg bestilte kanel til en 25års fÞdselsdag. FÞr 12.30 som de sagde de kunne levere med dag til dag levering.

Jeg fik det dog ikke, sendte dem så en mail samme dag som jeg bestilte fordi jeg ikke havde modtaget T&T fra gls.

Rasmus kontaktede mig så pr telefon og beklagede situationen mange gange. Trods jeg ikke fik mit produkt, får kanel&peber stadig 4stjerner for rigtig god kundeservice. Rasmus og jeg fandt en super fin lÞsning, og trods alt blev det en rigtigt fed 25års fÞdselsdag.

Handler her gerne igen ✌

2020幎8月20日

Hej Lasse,

Tak for den fine anmeldelse - det sÊtter vi pris pÃ¥ 👍

Trods fejlen fra vores nye medarbejder, sÃ¥ er vi glade for at vi kunne finde en god lÞsning 🙏

Vi er glade for at i fik fejret fÞdselaren, og at det blev en fed fÞdselsdag 🎉🀩

Vi glÊder os til at handle med dig igen 🀞😉

Kanelogpeber.dk

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. 👍

2020幎7月6日

Hej Martin,

Mange tak. Vi er glade for at du var tilfreds med vores service og levering 🙂 Det betyder meget for os.

Faktisk service!

Jeg havde bestilt 5kg kanel og brugte koden som giver gratis fragt. Jeg havde dog misset at de så sender den med billigste fragt metode og ikke med levering til dÞren.

Jeg henvendte mig så til supporten, og de var super flinke, og ville sÞrge for at sende en ny pakke med omdeling, hvis jeg bare lovede ikke at hente den anden pakke.

Tip top service! Respekt.

2016幎10月19日

perfekt

fik mail omkring hvornår tingene kom, fik bekrÊftelse på hvad jeg havde kÞbt. tingene kom efter 2 dage. super service, kan stÊrkt anbefales og kÞbe der inde

2015幎2月13日

Nemt og billigt

Jeg kÞbte 10 kilo kanel fra Kanelogpeber.dk, og alt forlÞb uden problemer og med stor tilfredshed. Var inden handlen i tvivl om det mon kunne betale sig ikke bare at gå ned i fÞtex og handle, men kan klart anbefale at man bruger disse billige alternativer i stedet. Sparede en del penge, og har sidenhen anbefalet siden til venner og bekendte der alle har vÊret tilfredse med priser og efterfÞlgende levering.
Order to go og thumbs up herfra.

2013幎3月25日
自発的なレビュヌ

Lynhurtig levering af kanel i abnorme mÊngder til suverÊn lavpris!!! Du har reddet vores dag!!!!

Det eneste sted hvor man kan finde kanel og pebber i mÊngder så store, at fÞdselaren fortryder at han er ungkarl. Vi kÞbte 2x 10 kg til uhÞrt lav pris, fik leveret dagen efter og benyttede os af det geniale trick (beskrevet på hjemmesiden) hvor man blÊser kanel afsted med en stÞvsuger lavet om til en kanel-bazooka. Helt genialt og stÞvsugeren virker stadig (og dufter nu af kanel). Og super at vi huskede at kÞbe stÞvmasker med...de andre hoster nemlig stadig orange slim op LOL!

2013幎3月15日