Stor tak til Zarah fra jeres afdeling i Ringsted. Zarah fik pÃ¥ fineste mÃ¥de indfanget to (halvvilde) missemÞdre med i alt syv killinger, der havde besluttet at slÃ¥ sig ned hhv. i vores brÊndeskur og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har i dag haft besÞg, af helt fantastiske KatteinspektÞr Zarah fra Ringsted afd. vi skulle have indfanget en kattemor, med 2 killinger. Det blev gjort sÃ¥ fint og nÊnsomt, som det nu kan lade sig gÞre... ãã£ãšèŠã
6 stjerner til Kattens VÊrn for bedste service Kattens VÊrn hjalp os med at formidle vores to dejlige katte fra samme kuld sammen videre til en ny kÊrlig familie pÃ¥ kun en uge! Helt fantastisk ople... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som kontaktperson for vores H/F' s vildkatteprojekt gennem nu 11 Ã¥r er det da vist pÃ¥ hÞje tid med en gedigen anmeldelse af KV. Eminente ildsjÊle er den bedste beskrivelse. Leveringsdygtig i super eks... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kattens VÊrn er blandt Danmarks Êldste dyrevÊrnsforeninger. Siden 1. marts 1933 har foreningen arbejdet for at forbedre forholdene for kattene i Danmark. Kattens VÊrn har specielt fokus pÃ¥ de vilde katte. Det anslÃ¥s, at der lever i omegnen af en halv million herrelÞse katte i Danmark. Kattene kan ikke klare sig selv â selvom mange fejlagtigt tror, det er tilfÊldet. Vi arbejder bÃ¥de med de vilde og de tamme herrelÞse katte.
é£çµ¡å
Sandager 11, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- marketing@kattens-vaern.dk
- www.kattens-vaern.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe ros til Zarahs ihÊrdighed ogâŠ
KÊmpe ros til Zarahs ihÊrdighed og super kompetente tilgang til et lidt svÊr sag.
Efter to års vedholdenhed er det endelig lykkedes at få indfanget de sidste katte.
Stor stor anbefaling herfra.

Kattens VÊrn ããã®åç
Tak for det store arbejde I gÞrâŠ
Det er anden gang jeg har fået kyndig assistance fra Helle. For nogle år tilbage hvor vi fandt en forladt killing og nu hvor vi skulle indfange en vildkat.
Tak for det store uundvÊrlige arbejde I gÞr, og for jeres empatiske indsats.

InspektÞr fra Kattens VÊrn
InspektÞr fra Kattens VÊrn, Zarah skal have mega ros for sin professionelle måde at håndtere et sådan arbejde med dyr og mennesker. Zarah er yderst empatisk og reprÊsenterer sin arbejdsplads på den fornemmeste måde.
Mvh Birgitte

Fantastisk indsats
Vi havde et par ret sÞlle katte rendende rundt, hvor den ene var med killinger. Vi begyndte derfor at fodre dem og kontaktede kattens vÊrn der fik sat et par fÊlder op.
Efter en ekstraordinÊr indsats fra kattens vÊrn, fik vi fanget 7 voksne katte, hvor af i hvert fald 2 måtte aflives pga sygdom. 3 mellemstore killinger samt missemor der nåede at fÞde i mellem tiden, så vi måtte vente på at hun dukkede op med de 2 sÞdeste killinger. Det krÊvede lidt ekstra at få missemor og hendes 12-13 uger gamle killinger i fÊlden, men det var Zarah fra kattens vÊrn helt klar på.
Stor ros til kattens vÊrn for den faantastiske indsats.

Kattens VÊrn ããã®åç
Julefreden har indfundet sig takkek âŠ
Julefreden har indfundet sig takkek vÊre kattens vÊrn. Har fået hjÊlp til at indfange 9 killinger og 3 store hankatte , hvor den ene kom ind og overfaldt mine 2 missepiger . Det viste desvÊrre at nogle af kattene var angrebet af katte aids , så de har fået fred . Tusind tak til kattens vÊrn . V.H Birgitte

Kattens VÊrn ããã®åç
Vi havde brug for hjÊlp til at fÃ¥âŠIndfangning af tillÞbende kat
Vi havde brug for hjÊlp til at få indfanget en tillÞbende kat. Vi blev rådgivet og guidet til hvad vi skulle gÞre inden katte fangeren kom. Katten blev fanget i fÊlde, tjekket og vi fik den tilbage.
Det var et fint forlÞb, med hjÊlp og venlighed.

Kattens VÊrn ããã®åç
Hvor er det bare utrolig skÞnt atâŠ
Hvor er det bare utrolig skÞnt at opleve at de ansatte i Kattens VÊrn oprigtigt brÊnder for deres arbejde. BÃ¥de det at lÞse problemer her og nu samt forebyggende arbejde mestrer de fuldt ud. Vi skulle have indfanget 3 vilde katte pÃ¥ Nordlangeland og lige fra fÞrste kontakt til sidste opsamlende informationsudveksling mÞdte vi dybt professionelle, venlige og dedikerede medarbejdere. Jeg kan kun opfordre til at man tager kontakt til Kattens VÊrn sÃ¥fremt man har spÞrgsmÃ¥l eller et problem man Þnsker sparring med eller lÞsning pÃ¥. De arbejder med hele deres hjerte for at vi mennesker og katte pÃ¥ fornemmeste vis lever side om side og har glÊde ved hinanden selskab - og dette gÞres isÊr gennem handling og formidling som vi selv kan blive dygtigere til at dele os sommerhusejere imellem sÃ¥ vi minimerer triste katteskÊbner ð¯ïžðâ€ïž

Kattens VÊrn ããã®åç
Fantastisk oplevelse som vi er meget taknemlige for
Kirsten og Tina hos Dyrenes Beskyttelse, samt Janne og Louise fra Kattenes vÊrn, gjorde en kÊmpe forskel for min familie og jeg, da de fjernede ca. 30 katte på min onkels gård på Djursland. Han var desvÊrre kommet ud for et uheld og vi fik en fantastisk hjÊlp herfra, som vi aldrig vil glemme. Tak for jeres store hjÊlp og indsats. Vi er meget rÞrt og taknemlige over jeres hjÊlp.

Tusind tak til Helle fra Kattens vÊrnâŠ
Tusind tak til Helle fra Kattens vÊrn som med stor venlighed og professionalisme hjalp mig med at indfange mine vilde katte og sende dem godt videre â€ïž

Tak til TÞnder kommune og Kattens VÊrn
Tak til TÞnder Kommune fordi I har samarbejde med Kattens VÊrn.
Gitte fra Kattens VÊrn er en dygtig veterinÊrsygeplejerske og selv om hun skulle til TÞnder tre gange inden det lykkes at indfange en vildkat, som var gravid med killinger igen og seks vilde kattekillinger var hun sÞd, rar og kompetent gennem hele forlÞbet.
Min mor og jeg siger tusind tak for hjÊlpen.
Vi ved, at kattene er et bedre sted nu.

Kattens VÊrn ããã®åç
Vi har adopteret to dejlige katte fraâŠ
Vi har adopteret to dejlige katte fra kattens vÊrn som vi er meget glade for.
Men kattene var syge da vi fik dem. Den ene med en maveinfektion, den anden med orm.
Kattens vÊrn har vÊret hjÊlpsomme med dyrelÊgetjek og medicin i starten, men kattene er fortsat syge.
Her nogle måneder senere er kattene stadig syge og nu vil kattens vÊrn ikke lÊngere hjÊlpe da de mener garanteredes er udlÞbet, til trods for at kattene har vÊre syge siden vi fik dem fra kattens vÊrn.
Vi kan derfor ikke anbefale at få katte fra kattens vÊrn da vi har oplevet at der udleveres syge katte og at kattens vÊrn ikke vil tage ansvar for disse kattes helbred, hvis de ikke lige kommer sig efter den fÞrste behandling.

Supper oplevelseð«¶
Har vÊre plejefamilie, for katte med killinger. Supper oplevelse, selv om man savner dem alle. Det er rart at se at kattene, for et nyt hjemð«¶

Professionel indsats fra Kattens vÊrn
Der flyttede en vild kat med en killing ind hos os under vores terrasse. Hunkatten havde vi fodret jÊvnligt de sidste par år. Vi kontaktede Kattens vÊrn, da vi ikke kunne overse flere katte. Vi fik en imÞdekommende og top professionel kontakt, og kattene blev indfanget. Efter at vÊre blevet vaccineret, steriliseret mv., blev hunkatten genudsat, og killingen kom "i pleje" hos en familie. Vi fik nyttig rådgivning om div. forhold i processen og tilbagemelding om killingen. Nu er hunkatten tilbage i god form i sine hidtidige omgivelser, hvor vi kan nyde den.
Fantastisk indsats fra Kattens vÊrn!

Fremragende service
Fremragende medarbejdere der hjÊlper en godt i gang.
10/10 ville adoptere igen hvis ville have flere katte

Alt for mange katte.
Alt for mange katte.
Pludselig havde vi 3 mÞdre med killinger samt en, der ventede samt en stor gammel hankat...det var lidt rigeligt med med alle de misser. 13 ialt.
Vi henvendte os til Kattens VÊrn, som lige er blevet tilknyttet TÞnder Kommune - og Gitte kom, og nu har vi 4 raske, steriliserede og chippede katte på ejendommen takket vÊre Gitte og TÞnder Kommune- og tak for det.
De bedste hilsner fra Birthe og Bent Frikke, Arrild

Kattens VÊrn ããã®åç
Jeg vil gerne give en kÊmpe ros ogâŠ
Jeg vil gerne give en kÊmpe ros og sende en stor tak, til kattens vÊrn.
Navnligt Zarah har gjort en kÊmpe indsats.
Jeg opdagede at vi pÃ¥ vores ejendom havde, en lille sort kat der hyppigt var at se pÃ¥ overvÃ¥gningen. Jeg opdagede ogsÃ¥ at den benyttede vores skur til ly for vind og vejr og jeg begyndte at sÊtte mad ud til den. Efter megen tÃ¥lmodighed, en god rum tid og en masse missen med Þjnene, blev der opbygget et tillidsforhold og den sorte lille hun mis, var jeg nu fast âfodervÊrtâ for. Da vi selv har tre katte var det ikke muligt for os at beholde hende og vi tog derfor fat i kattens vÊrn, som sendte Zarah ud for at indfange. Indfangningen gik nemt og smertefrit og jeg er blevet holdt opdateret om hver en lille detalje (efter eget Þnske) om den lille sorte hun mis, som viste sig at hedde Ulla. Zarah har gjort en kÊmpe indsats og besvaret utallige beskeder samt opkald fra undertegnet, da jeg skulle sikker mig, at Ulla nu ogsÃ¥ havde det godt og var ved godt mod. Om hun havde vÊret til dyrelÊgen osv. det havde hun og har hun selvfÞlgelig. Ulla er nu godkendt til adoption og jeg er slet ikke i tvivl om, at de finder det Aller bedste hjem til hende.

Kattens VÊrn ããã®åç
Tusind tak til Kattens VÊrn:)
Tusind tak til Kattens VÊrn:)
Her i sommer, oplevede vi at tÞrkost til vores katte blev spist, når terassedÞren stod åben. Vi opdagede, at der kom to store killinger, troede vi og spiste maden. Kort efter opdagede vi, at den ene kat havde to små killinger. Vi kontaktede Kattens VÊrn, dette da vi ikke ikke var i stand til at have 4 katte mere. Der blev lavet aftale med Kattens VÊrn, som ikke kunne komme med det samme på grund af ferie. Aftalen blev at vi skulle fodre kattene, indtil Kattens VÊrn kunne komme. Helle fra Kattens VÊrn kom her 2 gange, fÞrste gang blev den ene kat fanget og anden gang missemor og de to killinger. Var i kontakt med Helle mellem fÞrste og anden gang og hun har vÊret meget forklarende. Indfangningen er foregået stille og roligt og meget hensynsfuldt og omsorgsfuldt overfor kattene og ja, faktisk også over for os. Tusind tak for det, Helle :)
Så det har vÊret en rigtig god oplevelse og der er kommet opdateringer om misserne. Tak for det :)

Kattens VÊrn ããã®åç
De er så sÞde og hjÊlpsomme. De vil det bedste for kattene. Meget professionelle.
De er så sÞde og hjÊlpsomme.

Kattens VÊrn ããã®åç
Dejlig hjÊlp fra kattens vÊrnâŠ
Dejlig hjÊlp fra kattens vÊrn SydsjÊlland.
Vi fik lynhurtigt fanget 5 vilde katte på vores nyindkÞbte landejendom

Stor Tak til Kattens VÊrn og TÞnderâŠ
Stor Tak til Kattens VÊrn og TÞnder Kommune for at hjÊlpe os med at fÃ¥ ryddet op i alle de vildkatte vi har her i SkÊrbÊk. Jeg elsker dyr og har ogsÃ¥ fodret disse og flere, men dét er ikke ét liv for de stakkels katte. Jeg har prÞvet om jeg kunne gÞre dem tamme, men dét er desvÊrre umuligt og sÃ¥ ender det bare med endnu flere, da dem som blev fanget skulle have killinger indenfor de nÊste 4 uger. Og sÃ¥ ville jeg jo pludselig have 10 flere. De bliver indfanget meget humant og Gitte som hjalp mig her pÃ¥ matriklen er bare alletiders med ét stort dyre hjerte. De bliver bedÞvet og undersÞgt om de er chippet eller om de har mÊlk i patterne for sÃ¥ bliver de sat ud igen indtil man ogsÃ¥ kan fange killingerne. Jeg kan kun anbefale at man kontakter Kattens VÊrn sÃ¥fremt man har problemer, da det er ganske gratis nu da TÞnder Kommune samarbejder med dem. Ãn vildkat har ikke et vÊrdigt liv.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã