Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning bÃ¥de fÞr og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde. E... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi oplevede en venlig og positiv måde at blive mÞdt på. Vi kom til samme dag som vi ringede, vi oplevede vi var vigtige. Vi kom som en henvisning fra anden dyrlÊge
Vi havde desvÊrre brug for dyrlÊge lÞrdag aften. Vi mÞdte SÞren i Fredericia - hvilken oplevelse. NÊrvÊrende, dygtig til at kommunikere og bare fantastisk service. Han gav sig tid og lyttede til vores... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik tid hos dyrlÊgen straks, hvilket var meget vigtigt for os, da hunden havde store smerter. DyrlÊgen, som ventede os, havde lÊst hundens journal og havde allerede en formodning om, hvad hunden f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Trekantens DyrlÊger er jeres kÊledyr vores fokus. NÊrvÊr og indlevelse er altafgÞrende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadÞrer for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gÞr vi meget ud af dialog. PÃ¥ den mÃ¥de mener vi, at vi fÃ¥r det bedste indblik i jeres behov og situation â og dermed kan vi sikre jer og jeres kÊledyr den bedste behandling.
é£çµ¡å
Tellusvej 42, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- 75562088
- post@trekantensdyrlaeger.dk
- www.trekantensdyrlaeger.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi oplevede en venlig og positiv mÃ¥deâŠ
Vi oplevede en venlig og positiv måde at blive mÞdt på.
Vi havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores hund Thea, som skulle steriliseres. Vi fik grundig og tryg vejledning både fÞr og efter indgrebet, og personalet var meget engagerede og omsorgsfulde.
En ekstra positiv overraskelse var, at Thea fik en dragt med hjem i stedet for den klassiske skÊrm. Vi havde ellers altid troet, hun skulle have sådan en på, men dragten fungerede virkelig godt og var meget rarere for hende.
Alt i alt en meget tryg og professionel oplevelse â kan klart anbefales!
Tryghed
5 - Meget tilfreds
Altid venlig og tryg modtagelse, hvor også vores dyrlÊge Henrik har vores store anerkendelse.
God service og rådgivning
God service og rÃ¥dgivning. Smilende personale ðð
Altid venligt og imÞdekommendeâŠ
Altid venligt og imÞdekommende personale. God information og god opfÞlgning ð
Gode kompentente folk bÃ¥de i receptionâŠ
Gode kompentente folk både i reception og ved selve dyrlÊgerne. Altid god behandling hos Trekantens DyrlÊger.
Der findes ikke bedre end dem
Personalet på klinikken er profesionelle, dygtige, betryggende, venlige, imÞdekommende, forståelsesfulde og smilende. Man mÊrker med det samme at de har styr på tingene. Desuden får man en del information og svarer tålmodigt på alle ens spÞrgsmål. Klar anbefaling og ros herfra.
Fordi i tager godt rigtig godt af voresâŠ
Fordi i tager godt rigtig godt af vores lille hund Mille og vore afdÞde Bella og også os vi er helt tryg at komme hos jer
Altid hÞflig betjening
Altid hÞflig betjening. Vores hund er utryg/bange og ryster allerede når vi parkerer. DyrlÊgerne er gode til at tale hende og giver sig god tid.
Grundig og omsorgsfuld dyrlÊge.
Positivitet
Et meget imÞdekommende personale, fyldt med smil.
Kompetente dyrlÊger, som giver ro i maven, når man overlader "sit kÊreste eje" til dem.
Vi Bliver altid godt behandlet og VoresâŠ
Vi Bliver altid godt behandlet og Vores Hund Odin er glad for at komme der og isÊr ved hans dyrlÊge Henrik, for han forkÊler ham og han tager godt hånd om Odin.
De gÞr alt hvad de kan for dit dyr, så vi giver de bedste anbefalinger.
Stor ros til dyrlÊgen
Min Golden retriever hvalp Wilma på 10 måneder
havde fået en allergisk reaktion (hÞjest sandsynligt pga. jeg havde givet hende Zoolac for dårlig mave og den meget dygtige og imÞdekommende dyrlÊge lÞste det til UG. Dagen efter var Wilma normal stÞrrelse i hovedet igen og hendes affÞring normal. Jeg kan kun sige godt om dyrlÊgen.
Meget dygtig og grundig dyrlÊge ogâŠ
Meget dygtig og grundig dyrlÊge og meget venligt og imÞdekommende personale
Personaletâ¥ïž
Personaletâ¥ïž
HjÊlpsomt, venligt, omsorgsfuldt og kompetent personale. Bestemt anbefalelsesvÊrdigtðð»
Yderst tilfredsstillende
Personalet er dygtigste og kan deres job. De er altid klar med gode råd, sÞde og venlige.
Selv hunden er glad for at komme hos dem.
Som ny hundemor
Som ny hundemor, blev vi virkelig taget godt i mod, der var god tid til alle vores spÞrgsmål. Virkelig rare ansatte og dagen efter blev jeg ringet op, og der blev spurgt ind til, hvordan hunden havde det. Det var en tryg oplevelse
ForstÃ¥else og nÊrvÊr i en svÊrâŠ
Forståelse og nÊrvÊr i en svÊr beslutning.
Meget kompetent og forstÃ¥endeâŠ
Meget kompetent og forstående personale, og desuden en god ro i klinikken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ