God koncert, flot show og superlyd. MEN det ÞdelÊgger nÊsten hele oplevelsen at der er sÃ¥ crowded. Det var fulstÊndig umuligt at rykke sig - vi stod totalt i spÊnd, bare den mindste bevÊgelse sÃ¥ trÃ¥dt... ãã£ãšèŠã
Lyden til Nothing But Thieves koncert den 3. februar var dybt kritisabel. Jeg sad pÃ¥ balkonen t.v for scenen og havde svÊrt ved at skelne numrene fra hinanden, da isÊr vokalen var virkelig muffled. Do... ãã£ãšèŠã
Var inde for at se Nothing But Thieves, som ellers havde et fantastisk line up af opvarmningsband, udvalg af sange, og sceneshow, men lyden var absolut elendig. Forsangerens stemme druknede i ubalan... ãã£ãšèŠã
NUL STJERNER! Vi opgav at komme ind og hÞre Sombr. Vi stod i kÞ i en halv time og rykkede kun fÃ¥ meter. DÞrene havde vÊret Ã¥bne i 1,5 time der. Det tog ALT for lang tid, sÃ¥ vi ville ikke kunne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÊs om koncerter, sport og events i K.B. Hallen og kÞb billetter til arrangementerne. Find også masser af praktiske informationer om dit besÞg i K.B.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
En KB hal uden luft - gå ikke til koncert der!
En propfyldt KB hal husede i går Simple Minds. Har man bygget en hel ny hal uden mulighed for ny ilt? Det fÞltes sådan. I pausen forsÞger mange at komme ud i forhallen for at gå luft, her mÞder man dÞrmÊnd der nÊgter st åbne dÞrene, så der kan komme luft ind - hvad tÊnker I dog på? Alle der spÞrger efter luft, bliver henvist til rygerrummet. Så hele hallen skulle kunne vÊre der, hvor ilten er endnu vÊrre. Hvor svÊrt kan det vÊre, at sÊtte afgrÊnsning op uden foran indgangen og lade publikum få vejret. FÞrst fa samaritterne kommer derud, får vi 2. Min frisk ilt ind i en propfyldt foyer. Det er det grå guld vi taler om og ikke teenagere. KB hallen det er en ommer, både med lyd og hedebÞlgen - ellers skal i overlade musik til arenaen og holde jer til sporten. Sorry men de forhold/regler egner sig ikke til koncerter.
NÃ¥r KB Hallen sÊlger billetter til 690âŠ
NÃ¥r KB Hallen sÊlger billetter til 690 Kr. for billetter til 4. rÊkke, bÞr de mÃ¥ske liiiige overveje om de faktisk hustler gÊsterne. Vi havde glÊdet os rigtig meget til Damon Albarn siden det blev udsat i mere end 2 Ã¥r. Da vi fandt vores sÊder, troede det var en joke. Vi var ikke engang dem der havde det vÊrst. Vi kunne se en lidt af Albarns baghoved og en guitarist. HVORFOR POKKER PLACERER I SÃDER Sà TÃT Pà HELT UDE I SIDEN??? Vi kunne se hÞjtalere og en scenkant. Fedt! - og sÃ¥ til den pris? FÃ¥r vi kompensation? I har jo snydt os! RENT UD.
2,5 Ã¥r havde jeg glÊdet mig til DamonâŠ
2,5 år havde jeg glÊdet mig til Damon Albarn, og betalt 690 kr. for en plads på fÞrste rÊkke, og så sidder man 1,5 meter fra en monsterhÞjtaler!! Ingen som helst mulighed for at fÞlge med i musikken, når tÞjet ryster og fingrene er solidt plantet i Þrene for at undgå tinitus. Det kan i simpelthen ikke vÊre bekendt!! Jeg fÞler mig snydt for en sikkert god koncert, og så endda til den dyreste pris i salen.
Betalingssystem der cracher!
Betalingssystem som har det med at crash, så ens pladser går tabt i kampens hede.
Meget skuffende!!!!
KB-hallen er uegnet til koncerter
KB-hallen er uegnet til koncerter! Selvom lyden er ret god og lokalet tÊtpakket, så er trafikken til/fra barer og garderobe himmelråbende ringe! 2 små sidebarer i selve salen og så ellers proppede tilgange til de Þvrige omkringliggende stÞrre barer er simpelthen ikke i orden under en koncert. Det kan faktisk ikke lade sig gÞre at kÞbe drikke undervejs! Man når ikke tilbage fÞr koncerten er slut. Garderoben i kÊlderen er intet mindre end en total fadÊse. At stå i kÞ i halve timer for at komme af med jakken, som går bare lidt hurtigere end at få den tilbage igen, hvor vi står som sild i en tÞnde og venter og venter og venter⊠Uden sammenligning i Þvrigt, så er Vega og sÊrligt Royal Arena en helt anden positiv koncertoplevelse. No more KB!
Simpelthen den dÃ¥rligste oplevelseâŠ
Simpelthen den dårligste oplevelse lÊnge, siddeplads på lortestole hvor man er nÞdt til at sidde sidelÊns da sidekammeraterne sidder nÊrmest på skÞdet.
Enorme kabelkasser som lÞber på langs stoleopsÊtningen hvilket fÞr eller siden vil koste en snubleskade.
Sidder man midt i salen vil man opleve at hÞre alt lyd fra hÞjre side i salen.
Skuffet over at her havde man chancen for at lave et pragtfuld sted men i stedet har man fejlet stort.
Fed koncert, så Êrvligt at man ikke har tÊnkt sig om.
Af en koncert arena der er åbnet i 2019 er det helt til grin. Man bliver holdt tilbage i salen op til en halv time efter at koncerten er slut. Jeg skulle ikke selv i gerderoben da jeg havde vÊret nede og hente mine og min hustrus ting to numre fÞr koncerten sluttede. Til at starte med måtte jeg ikke komme ind, og da jeg så var kommet ind (ville ha vÊret adskilt fra partner i nÊsten en time hvis jeg havde lyttet), og der efter måtte vi ikke komme ud. Det er skabdalÞst sådan som man prioterer. Man lukker alle dÞre og beder 4000 mennesker om at gå igennem de samme to dÞre (som også fÞrer hen til garderoben) 25 min efter koncerten var slut fik vi nok og maste os igennem kÞen (umdskyld) for at komme ud, med undskyldningen: vi skal IKKE i garderoben, der var heldigvis andre der fulde trop.
Royal arena har plads til 15.000 mennesker, der er man ude og nÊrmest vÊre hjemme inden at KB Hallen har fået lukket deres 4000 ud.
Ps. Da jeg spurgte til om man ikke kunne åbne side dÞrene, fik jeg svaret: baren har jo åbent endnu. De ved godt den er gal. Parken, Forum, Royal Arena lukker baren ned for at få folk ud, her holder man den åben.