レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God koncert, flot show og superlyd. MEN det ÞdelÊgger nÊsten hele oplevelsen at der er sÃ¥ crowded. Det var fulstÊndig umuligt at rykke sig - vi stod totalt i spÊnd, bare den mindste bevÊgelse sÃ¥ trÃ¥dt... もっず芋る

Lyden til Nothing But Thieves koncert den 3. februar var dybt kritisabel. Jeg sad pÃ¥ balkonen t.v for scenen og havde svÊrt ved at skelne numrene fra hinanden, da isÊr vokalen var virkelig muffled. Do... もっず芋る

NUL STJERNER! Vi opgav at komme ind og hÞre Sombr. Vi stod i kÞ i en halv time og rykkede kun fÃ¥ meter. DÞrene havde vÊret Ã¥bne i 1,5 time der. Det tog ALT for lang tid, sÃ¥ vi ville ikke kunne... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント チケット販売業者
  2. むベント管理䌚瀟
  3. むベント䌚堎

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LÊs om koncerter, sport og events i K.B. Hallen og kÞb billetter til arrangementerne. Find også masser af praktiske informationer om dit besÞg i K.B.

1.7

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

47件のレビュヌ

Crowdsurfing ude af kontrol

WAKE UP THE WICKED TOUR
Alle 3 bands leverede et super show og lyden var rigtig god!
men når det så er sagt, så er det sidste gang vi ( min familie og kammerat mm ) kÞber billet til noget i KB hallen. Jeg er godt klar over at folk til metal koncerter crowdsurfer hvis de får chancen, her gik det så langt over gevind! folk blev ved og ved og mange gengangere ( flere meget velvoksne mÊnd ) Der var ingen kontrol med dette, det Þdelagde oplevelsen af flere sange at man hele tiden skulle vÊre på vagt for ikke at få et ben, en fod eller andre kropsdele i hovedet. Der var flere unge men også Êldre mennesker med som ikke havde en chance for at bÊre disse personer ( inkl. mig selv ) og vi var mange som bare prÞvede at nyde musikken. Henvendte man sig til vagterne sagde de bare at det kunne de ikke gÞre noget ved og at man bare måtte gå ned bagi. Havde vi kunne kÞbe sidde plads havde vi gjort det men der var så få at de hurtigt var udsolgt og tydeligvis ikke er den type tilskuere de vÊgter. ( har i Þvrigt hÞrt fra flere at siddepladserne også er dårlige flere steder i hallen )

Flere andre koncertsteder har enten disse ting oplyst eller gulvet opdelt så man kan finde et sted som passer til en. Det er ikke tilfÊldet her. Der skal vÊre plads til alle, også crowdsurfere men det skal dÊlme ikke gå ud over alle andre som faktisk ikke gider den slags/ har kroppen eller styrken til det og faktisk bare vil opleve showet. Så må man lave et område på gulvet til den slags.

HÃ¥ber at se dem alle en anden gang alle andre steder end kb hallen.

2026幎2月19日

NUL STJERNER

NUL STJERNER!
Vi opgav at komme ind og hÞre Sombr. Vi stod i kÞ i en halv time og rykkede kun få meter. DÞrene havde vÊret åbne i 1,5 time der.
Det tog ALT for lang tid, så vi ville ikke kunne nå at hÞre hele koncerten. Spild af penge.
Vildt dårlig koordineret. Logistikken fungerer slet ikke.
Vil ALDRIG tage til koncert der.
Hold jer vÊk fra dette elendige koncertsted.

2026幎2月11日

Kraftwerk

God koncert, flot show og superlyd. MEN det ÞdelÊgger nÊsten hele oplevelsen at der er så crowded. Det var fulstÊndig umuligt at rykke sig - vi stod totalt i spÊnd, bare den mindste bevÊgelse så trådte man en af naboerne over tÊerne. SÊlg lidt fÊrre billetter for at forbedre oplevelsen, eller endnu bedre ryk eventet til et stÞrre sted.

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Skjuler vÊsentlige vilkår ved billet bestilling, gik tidligt.

Det var ikke til at nyde eventet, sÊderne var alt for hårde. Igennem hele billetkÞbsprocessen stod der ingen steder man ikke selv måtte medbringe drikkevarer, så disse blev kasseret.
KÞber en vand (til 30 kr!), men man må ikke få dem med låg på, af en eller anden uransaglige årsag, så man var nÞdt til at sidde med den i hånden hele tiden.
Ikke nok med det, man kan ikke engang gå uden for og trÊkke noget luft, da hvis man går uden får må man ikke komme ind igen (100% for at folk ikke kÞber deres mad og vand andre steder). Bondefangeri på hÞjeste plan.
Har fået en AI til at lede hele deres hjemmeside igennem, og intet sted står der skrevet af der er regler for "no re entry", var nÞdt til at gå fra eventet fÞr tid da min kÊreste ikke kunne overskue at vÊre inden for i 4-5 timer yderligere. Vi havde selvfÞlgelig regnet med at det var muligt at få ud og få en pause da der ikke står nogle steder at man ikke må.

Overall en forfÊrdelig oplevelse og jeg kommer ikke igen. Havde det så dårligt at jeg gik allerede efter en lille times tid, ved et event der varer 5+ timer. Spild af tid og penge.

Skal siges at eventet var super godt, dette er udelukkende en anmeldelse af KB hallen.

TL;DR KB hallen er så bund elendig, at jeg gik tidligt fra et event jeg har glÊdet mig til i flere måneder.

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Har aldrig oplevet noget ligende

Har aldrig oplevet noget ligende.
sammen med en veninde, var vi til koncert d. 15/maj alt var godt, indtil vi bemÊrker denne her vagt som går med raske skidt imod os imens han råber "hey jer stop" her bliver vi overfuset, samt bliver anklaget for og at stå og ryge, både mig og min veninde står og ligner kÊmpe store spÞrgsmåls tegn
(da vi slet ikke stod og rÞg- var ironisk nok på vej ud for og ryge).
Jeg kunne ikke formå og forklar, da han råbte og forsat sine anklager, han står med en pegefinger lige for nÊsen af os, vi stod som to små piger der fik skÊldud.
vi valgte at nikke indtil han så gik sin vej. Forstår ikke behovet med og overfuse ellers glade gÊster som bare vil have god musik opleve! jeg vil overveje mine besÞg til Kbhallen nÊste gang desvÊrre.

2025幎5月15日

Lyden til Nothing But Thieves koncert

Lyden til Nothing But Thieves koncert den 3. februar var dybt kritisabel. Jeg sad på balkonen t.v for scenen og havde svÊrt ved at skelne numrene fra hinanden, da isÊr vokalen var virkelig muffled. Dog vil jeg sige, da jeg oplevede Father John Misty i KB Hallen 2023 var lyden sublim (han er vist også pedant) så det handler også om hvem kunstneren er. Ellers synes stedet fungerer fint - men lyden er trods alt det vigtigste for en god koncertoplevelse!

2025幎2月3日

Elendig lydkvalitet druknede Nothing But Thieves

Var inde for at se Nothing But Thieves, som ellers havde et fantastisk line up af opvarmningsband, udvalg af sange, og sceneshow, men lyden var absolut elendig. Forsangerens stemme druknede i ubalanceret lyd af for hÞje og skrattende instrumenter i ca. 2/3 af sangene.

Pinlig dårlig lydkvalitet. Tag aldrig i KB Hallen for at opleve noget der involverer lyd.

2025幎2月3日

Elendige toiletforhold.

Tillykke med jeres "kÞnsneutrale" toiletter. Nu skal alle, uanset kÞn stå i kÞ dobbelt så lÊnge.
Godt jeg ikke drikker til koncerter, et besÞg på toilettet var mere end rigeligt. Ca 10 foran mig i kÞen og alligevel tog det et kvarter at få forettet sin nÞdtÞrft.

2025幎1月28日

DÃ¥rlig lyd

Jeg har aldrig oplevet dårligere lyd til en koncert, end jeg gjorde igår til Die Antwoord.
Man kunne ikke hÞre hvad sangerne sagde eller sang. Der var ingen bas, og lyden var generelt mudret og mumlende. Det var sådan en skuffende oplevelse.

2024幎11月30日

Jeg har ikke knÊkket koden i K.B. Hallen

BLACK PUMAS. Efter flere koncerter i K.B.Hallen, har jeg fortsat en oplevelse tilgode, hvor lyden er tilnÊrmelsesvis OK.
Har stået helt forrest, foran hÞjtalerne i girafstativet og nu senest i midten foran mixeren.

Rungende, larmende og sammensmeltet lyd gjorde, at interaktionen med publikum var umuligt for både warm-up og hovednavn. Jeg stod og talte minutterne til at koncerten var ovre - for jeg synes simpelthen det var både tåkrummende og frusterende for både artist og publikum.

Til alle som undrer sig - så har de fortsat kun 2 udgange efter koncerten og man venter stadig 1,5 time på gaderoben.

2024幎11月8日

KB-Hallen burde få 0 stjerner

KB-Hallen får 1 stjerne alene af den grund at man ikke kan give 0 stjerner.
Lyden i hallen er helt ad h..vede til.
Når man er lukket ind er det ikke tilladt at gå udenfor og trÊkke frisk luft. ( er til festival fra kl 17 og det slutter fÞrst efter midnat )
Det er sidste gang jeg sÊtter mine ben til en koncert i den lo.tehal.

2024幎9月27日

Koncert med Tash Sulvana SÞ., 28.07.2019, 20:00 Den dÃ¥rligste

Koncert med Tash Sultana. Den dårligste lyd jeg nogensinde har oplevet. Tash Sultanas lyd på plader er i fremragende kvalitet og jeg havde virkeligt set frem til at nyde hendes enorme (gade) talent og ikke mindst lyden. Vi havde sågar kÞbt dyre billetter a 850 kr så vi sad lige i sweet spot. Men hvilken katastrofe! Lyden var ulidelig dårlig og ikke til at holde ud at hÞre på. Tash stemme som er det bÊrende element i hendes musik var tilmed skruet helt ned. Vi gik i pausen!
Ligeså god lyd og organisering der er Falconer salen og Amager Bio, lige så ringe er den nye KB hal.

Jeg vil aldrig sÊtte min ben der igen for at lytte til musik! Den ene gang var mere end rigeligt.

Den nye KB hal er IKKE til koncerter, men sikkert god til loppemarkeder..

Lad dig ikke lokke fordi din favorit musik bliver spillet der. Du bliver garanteret dybt skuffet og du vil bare komme til at mindes dit idol som en dårlig oplevelse, hvilket altså er KB Hallen skyld. Fokus har fÞrst og fremmest vÊret a profit-maksimere etablissementet, ikke at give dig en god oplevelse. Falconer salen viser at det er muligt - det er hver gang en fantastisk musikikalsk rejse hvor man virkelig kan indleve sig i musikken det er altid hifi lyd - og med gode muligheder for at slukke tÞrsten og forrette sin nÞdtÞrft uden nogen sÊrlig ventetid

2024幎6月2日

KÆMPE OPLEVELSE

KÆMPE OPLEVELSE! Super god lyd!! I forhold til noget som stikker imod de andre anmeldelser her på siden ;)

Var inde og se Teddy Swims som var intet mindre end fantastisk! Og så var ude efter 15 min da koncerten var slut :)

Kan kun anbefalede KB Hallen som koncert venue

2024幎5月1日

Nybygget kaos

Lyden er blevet ok, men er dog alt for lav. Jeg skal som udgangspunkt ikke kunne hÞre hvad min sidemakker siger/synger, nÃ¥r jeg stÃ¥r til The Blaze-koncert

Al tÊnkelig logistik omkring KB Hallen er decideret elendig:
1) En kÞ der strakte sig langt ned ad gaden og dernÊst langt ned ad en parkeringsplads og kÞ i mere end 30 minutter for at komme ind. Vel at mÊrke EFTER opvarmningen er gået på.
2) Absurd vredt og kommanderende personale, der dirigerede med kÞen som var vi kvÊg.
3) Totalt kaos at komme i garderoben, som man af uransaglige årsager har placeret i kÊlderen sammen med toiletterne, og hvortil der kun går to trapper placeret i hver sin ende. Dvs. alle gÊster skal op og ned ad de samme smalle betontrapper, mindst to gange i lÞbet af en aften. Umuligt og farligt.
4) KÊmpe kaos i kÞ til garderoben, hvor man står stuvet sammen som kvÊg og der er en masse (ligeglade, virkede det som) medarbejdere, der mest hundser med gÊsterne eller bare står og glor.
5) Alle kÞer til (de meget få) toiletter og barer spÊrrer for al anden trafik, og det tager generelt en evighed at stå i kÞ. Vi delte os op så to stod i toiletkÞ ovenpå og to gik i baren i stuen - vi mÞdtes igen efter 35 minutter, hvor koncerten i mellemtiden var nået at gå i gang. Vil skyde på at i hvert fald 300 mennesker på det tidspunkt stadig stod i kÞ udenfor salen.
6) BelÊrt af en tidligere gang, hvor jeg stod mast sammen inde i salen EFTER koncerten i mere end en time, vidst vi denne gang godt, at vi skulle stå bagerst i salen, så vi hurtigere kunne komme ud. Det er for det fÞrste trÊls at man skal have en exit-plan klar og undlade at gå lÊngere ind i crowden, bare for at undgå kÞ ved udgang.
Men det er i det hele taget fuldstÊndig sindssygt, at man lukker for alle andre udgange end to (2!) ved koncertslut, og så spÊrrer folk inde med afspÊrringstape og sure vagter, og lukker folk ud i små hold ad gangen. Utroligt at der ikke udbryder stÞrre panik end som så.
Når man så endelig er ude af salen, kan man stå i garderobekÞ i +
15-20 minutter for til sidst at blive beordret ud via en nÞdudgang uden mulighed for at gå på wc, i baren eller i merchandiseboden.
7) Som resultat af at vi blev dirigeret ud via en random nÞdudgang uden wc-besÞg, måtte vi - ligesom et hav af andre komcertgÊngere - se os nÞdsaget til at benytte nabohaverne til toiletbesÞg. Ekstremt usselt - for alle parter.
8) Terrorsikringen ude foran bygningen er så nem at overse i mÞrket pga. hÞjden og den mÞrke farve, at op til flere koncertgÊngere faldt så lange de var over dem og reelt risikere at slå sig meget alvorligt?!

Det er et mirakel, at der ikke er sket uheld i KB Hallen endnu, med sÃ¥ elendig og farlig en indretning og logistik. Hvordan man i ramme alvor har fÃ¥et lov at bygge noget nyt der er SÅ hÃ¥blÞst er mig en gÃ¥de. Lige sÃ¥ stor en gÃ¥de som hvordan brandmyndighederne endnu ikke har lukket det.

Jeg har givet det tre chancer nu, alle med samme oplevelser, og har tidligere - og vil fremover - aktivt fravÊlge koncerter fordi de er placeret i KB Hallen.

2024幎4月16日

Slash d.12.04 KB! Få styr på lyden

Vi havde store forventninger til at se og hÞre Slash og Myles spille i KB hallen d.12. april.
Det var en stor ting at se ham i person og hvordan han kunne vride guitaren som kun han gÞr. DesvÊrre var lyden i KB hallen så dårlig at vi hverken kunne hÞre lyden af guitaren eller hvad der blev sunget. Alt blev overgået af bassen og stortrommen.
Vi gik tidligt! - og vi var lagt fra de eneste.
Få nu styr på lyden...

2024幎4月12日

SLASH koncert 12-04-2024

SLASH koncert d. 12-04-2024. Den dårligste lyd til en koncert jeg har oplevet. Alt, alt, alt for meget bas og det overdÞvede stort set alt og alle. SLASH behÞvede ikke at stille op, fordi vi kunne kun hÞre 10 % af hvad han spillede.
Musikken over PA anlÊgget inden koncerten ( primÊrt AC/DC) var ogsÃ¥ prÊget af alt for meget bas. Lydmand sÞges til KB hallen
. Og han mÃ¥ hellere vÊre rigtig dygtig, for det har de brug for.

2024幎4月12日

Hansi Hinterseer koncert 8.3.2024

Vedr. Hansi Hinterseer koncert i KB HALLEN fredag 8.3.2024. Kan tilslutte mig diverse kommentarer, ogsÃ¥ sÃ¥ skuffet🀚 ingen orkester/bands, total stor tom scene og one mand show, og virkede som playback, og billetter til 840 kr. 🀚 der manglende stemning i over én time, fik underlig fornemmelse af, at koncerten ville blive en fiasko indtil folk begyndte at gÃ¥ op foran og danse, det hjalp lidt pÃ¥ det. KB Hallen virker bestemt ikke til et koncert sted. Problemer med pladser, der var gÃ¥et rod i , folk der ikke havde nogen pladser, deres pladser var det ikke osv, kedelig start. FÞrst skulle vi bare benytte de tidligere billetter der var udsendt for Ã¥r tilbage og sÃ¥ dagen fÞr koncert en mail om der ville komme nye billetter som vi skulle tage med . MÃ¥tte rykke for dem pÃ¥ koncert dagen kl 10, de kom dog og pladserne var der 🀩. Åh hvor Êrgerligt, sÃ¥ skuffet ovenpÃ¥ flere Ã¥rs ventetid. Hvordan mon de vil gÞre det godt for alle os forventningsfyldte fans 😱 det var bare ikke ok .

2024幎3月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ