Keukendepot レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Dani. Wat een geweldige service! Dani denkt echt met je mee, luistert goed naar je wensen en komt met leuke en passende ideeën. Tijdens onze eerste afspra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dankzij Dani onze droomkeuken gevonden! Onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij KeukenDepot Duiven en ontzettend tevreden! Dani nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn super goed geholpen door Dani! Wij hebben ons eerste huis gekocht en hadden dus geen idee hoe dit precies allemaal werkt. Stap voor stap met Dani alles doorgenomen en hij dacht heel goed met... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn enorm goed geholpen door Nick. Hij vertelde alles eerlijk en gaf ons de tijd en ruimte om over belangrijke zaken na te denken en te beslissen daarover! Hij nam ook de tijd daarvoor waardoor w... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン家具店
  2. 調理台専門店
  3. キッチン リフォヌム業者

圓該䌁業による蚘述

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 159ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Wij zijn heel hartelijk ontvangen.

Wij zijn heel hartelijk ontvangen en super goed geholpen door verkoper Mike. Hij luisterde en gaf ideeen maar vooral hinnam de tijd voor ons. En samen zijn wij tot een mooi eind resultaat gekomen. Echt een super fijn en professioneel bedrijf. Nu wachten tot dat de keuken echt geplaats gaat worden.

Keukendepot からの回答

Wat een mooi compliment voor Mike van Keukendepot Duiven! Leuk om te horen dat jullie zo goed en met aandacht zijn geholpen. Het klinkt alsof er echt de tijd voor jullie is genomen om tot een droomkeuken te komen. Spannend dat de plaatsing eraan komt – we kijken er samen met jullie naar uit!

5぀星のうち1の評䟡

Geen service erna en plaatsing door amateurs

Als keuken geleverd is besta je niet meer, geen aftersales. Plaatsing keuken : misschien hiervoor bedrijf inzetten die weet hoe keuken geplaatst moet worden. Nu ruim half jaar later kastjes en lades sluiten niet meer aan, koelkast niet goed afgesteld.

2025幎7月20日

Keukendepot からの回答

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad — dat is absoluut niet wat wij nastreven. Een keuken moet niet alleen mooi zijn bij oplevering, maar ook na verloop van tijd goed blijven functioneren. We nemen je feedback dan ook serieus en nemen intern contact op met onze vestiging om hier naar te kijken.

Heel goed geholpen

2025幎7月11日

Keukendepot からの回答

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen! We doen ons best om iedereen met aandacht en enthousiasme te begeleiden bij het uitzoeken van een keuken.

5぀星のうち4の評䟡

Goede en snelle service en aandacht

Goede en snelle service en aandacht voor de klant.

2025幎7月16日

Keukendepot からの回答

Wat leuk dat je onze service als goed en snel hebt ervaren! We vinden het belangrijk om écht aandacht te hebben voor iedere klant, dus fijn om te merken dat dat is overgekomen.

Fantastische service en

Fantastische service en klantvriendelijkheid!

Wij zijn ontzettend tevreden over Keukendepot. Vanaf het eerste contact merkten we hoe klantgericht en professioneel ze zijn. Ze houden zich keurig aan alle afspraken en denken echt met je mee.

Na 3 jaar de keuken te hebben, was er een klein onderdeeltje kapot (door onszelf), dit werd dit zonder gedoe én helemaal gratis vervangen. Waar zie je dat nog tegenwoordig? Dat zegt alles over hun service en betrokkenheid.

Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare keukenleverancier. Wij zijn superblij!

2025幎7月17日

Keukendepot からの回答

Wat een ontzettend mooie woorden, dank jullie wel! Wat fijn dat jullie je zo gehoord en geholpen voelen – dat is precies waar we het voor doen. Dat we zelfs na drie jaar nog iets voor jullie konden betekenen, laat zien hoe belangrijk service voor ons is. Bedankt voor jullie vertrouwen én aanbeveling.

We gingen alleen kijken

We gingen alleen kijken, echter hadden ze nog ruimte. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Er werdt netjes de tijd genomen en hele goeie uitleg. Personeel is erg aardig en behulpzaam.

Keukendepot からの回答

Bedankt voor jullie mooie review! Wat leuk dat jullie eigenlijk alleen even wilden rondkijken, maar toch zijn geslaagd voor een prachtige keuken. Ons team neemt graag de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, zodat jullie met een goed gevoel kunnen kiezen. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

5぀星のうち5の評䟡

Goede uitleg goed service aardige

Goede uitleg goed service aardige medewerkerdter

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je onze uitleg en service zo waardeert. Ons team doet altijd hun best om klanten op een vriendelijke en duidelijke manier te helpen, en het is mooi om te lezen dat dit is gelukt.

De verkoper in Capelle Edwin was zeer behulpzaam

De verkoper in Capelle, Edwin, was zeer behulpzaam, stelde de juiste vragen en luisterde prima naar onze wensen; het resultaat is de aankoop van een voor ons fraaie keuken.

2025幎7月9日

Keukendepot からの回答

Bedankt voor jullie mooie review! Edwin van Keukendepot Capelle is blij om te horen dat hij zo goed heeft kunnen meedenken en luisteren naar jullie wensen. Fijn dat dit heeft geleid tot een keuken die helemaal bij jullie past. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

5぀星のうち5の評䟡

We zijn ontzettend goed geholpen

We zijn ontzettend goed geholpen. Neemt echt de tijd voor je! En denkt met je mee.

2025幎7月9日

Keukendepot からの回答

Dank je wel voor deze review. Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze persoonlijke aanpak en de tijd die we nemen om mee te denken. Dat is precies hoe we het graag doen: samen tot de perfecte keuken komen.

Snel en deskundig

Fantastisch geholpen zonder gedoe .
Duidelijk en transparant echt heel fijn ik raad het iedereen aan 🙏

2025幎7月6日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie woorden, dankjewel! We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en alles duidelijk is, zonder onnodig gedoe. Dat je ons zelfs aanraadt aan anderen, is voor ons het grootste compliment.

Jiska

Jiska, dank je wel voor het helpen!! Veel kennis en een leuke dame!

Keukendepot からの回答

Wat een fijne review, bedankt! Mooi om te horen dat Jiska van Keukendepot Capelle met haar kennis en enthousiasme zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. Zo maken we samen van het kiezen van een keuken een leuke ervaring!

Bedankt Mike

Mike heeft ons goed geholpen. Veel mogelijkheden, neemt de tijd en goed geprijsd.

2025幎7月5日

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Mike van Keukendepot Duiven de tijd heeft genomen om alle mogelijkheden samen met jullie te ontdekken. We vinden het belangrijk dat je in alle rust kunt kiezen voor een keuken die helemaal bij je past — en dat voor een eerlijke prijs.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Er werd echt met ons meegedacht en we kregen waardevolle adviezen waar we zelf niet aan gedacht hadden. We voelden ons goed geholpen in het hele proces.

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je mooie woorden! Wat leuk om te lezen dat je je zo goed geholpen voelde en dat ons team echt met jullie heeft meegedacht. We vinden het belangrijk om net dat stapje extra te zetten en samen tot verrassende oplossingen te komen.

5぀星のうち5の評䟡

Erg fijn contact duidelijk informatief

Erg fijn contact duidelijk informatief en informeel. Weet waar ze het over heeft en begeleid hierin goed.

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je onze begeleiding als duidelijk en persoonlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om klanten op een heldere en toegankelijke manier mee te nemen in alle keuzes, zodat je met een gerust gevoel de perfecte keuken samenstelt.

5぀星のうち5の評䟡

Goed geïnformeerd en goede uitleg

Ze heeft een hele goede uitleg gegeven en alles laten zien hoe het ongeveer eruit komt te zien, en de animatie op de computer zag er ook heel mooi uit precies onze keuken met nieuwe apparatuur.

2025幎6月28日

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de uitleg en de duidelijke visualisatie van jullie nieuwe keuken. De animatie helpt echt om alvast een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. We wensen jullie straks veel plezier met de nieuwe keuken!

Top!

Nick nam alle tijd om alles te laten zien, uit te leggen en aan te passen. Hij gaf ook tips over de keukenindeling.

2025幎6月27日

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat Nick van Keukendepot Amersfoort zoveel tijd heeft genomen om alles rustig door te nemen en met je mee te denken over de indeling. Fijn dat je de tips en uitleg hebt gewaardeerd.

Keukendepot. Goede ervaring!

Ben zeer tevreden over mijn bezoek en ervaring bij Keukendepot.
Brett heeft me fijn en goed begeleid in het kiezen van de keuken zoals ik het voor me zag. Hij is rustig, niet dwingend, veel kennis over alles en met goede adviezen.
Hij zat me aardig achter mijn vodden als ik te laat reageerde op vervolgafspraken maar op een correcte wijze.
Heb 1 gesprek met Kim gehad en dat was ook eenzelfde ervaring.
Kortom, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankomende keuken. Ik verheug me er heel erg op.
Bedankt Brett en Kim.

2025幎6月26日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie review – dank je wel! Wat fijn om te horen dat Brett van Keukendepot Huissen je zo prettig en deskundig heeft begeleid, precies in het tempo en met de aandacht die je nodig had. En ook mooi dat Kim in het gesprek dezelfde indruk heeft achtergelaten. We hopen dat het wachten op je nieuwe keuken snel voorbij is en je er straks met volle teugen van geniet!

5぀星のうち5の評䟡

Fijne en vakkundig advies door Camiel

Fijne en vakkundig advies door Camiel. Tussen door nog wijzigingen doorgegeven zijn mutaties zijn goed verlopen. Bestelling is fijn goed gegaan, geen problemen bij levering en plaatsen van keuken. Keuken is een plaatje, super trots. Dankjewel voor het totaal plaatje.

2025幎2月15日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie woorden, dank je wel! Camiel van Keukendepot Tilburg heeft je duidelijk goed geholpen – fijn dat alles van advies tot plaatsing soepel is verlopen. En dat jullie nu kunnen genieten van een keuken om trots op te zijn, is natuurlijk de kers op de taart.

5぀星のうち5の評䟡

Nick heeft ons onwijs fijn geholpen

Nick heeft ons onwijs fijn geholpen! Denkt erg goed mee en geeft advies waar je echt wat aan hebt. Prachtige keuken uitgezocht samen en we kunnen niet wachten tot het eindresultaat als het straks in huis staat!

2025幎6月25日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie woorden over Nick van Keukendepot Amersfoort! Wat fijn dat jullie samen zo’n goed gevoel hebben over het gekozen ontwerp. Het eindresultaat wordt vast en zeker schitterend – en de voorpret is minstens zo leuk! Geniet nog even van de voorpret, en straks van jullie prachtige nieuwe keuken.

Hele mooie keuken samengesteld

Hele mooie keuken samengesteld door Rik. We zijn heel fijn geholpen. Er werd met ons meegedacht en qua prijs valt de keuken erg mee. Zeer tevreden dus! Echt een aanrader om bij keukendepot een nieuwe keuken aan te schaffen!

2025幎6月21日

Keukendepot からの回答

Wat gaaf dat jullie zo tevreden zijn met de keuken én met Rik van Keukendepot Druten! Fijn dat het meedenken, de prijs én het eindresultaat zo goed bevallen zijn. Geniet van jullie nieuwe keuken en bedankt voor het warme advies aan anderen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。