Keukendepot レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij zijn super goed geholpen door Dani! Wij hebben ons eerste huis gekocht en hadden dus geen idee hoe dit precies allemaal werkt. Stap voor stap met Dani alles doorgenomen en hij dacht heel goed met... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn enorm goed geholpen door Nick. Hij vertelde alles eerlijk en gaf ons de tijd en ruimte om over belangrijke zaken na te denken en te beslissen daarover! Hij nam ook de tijd daarvoor waardoor w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vanaf het eerste gesprek voelden we ons direct op ons gemak bij Dani. Hij is ontzettend behulpzaam, denkt écht met je mee en is altijd eerlijk en transparant over de mogelijkheden. Geen verkoo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. キッチン家具店
  2. 調理台専門店
  3. キッチン リフォーム業者

当該企業による記述

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 157

レビューを書く

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niks is hier teveel gevraagd. Waarbij andere keukenwinkels niet eens goedemorgen zeggen

2025年8月14日

Keukendepot からの回答

Dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en behulpzaamheid zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk om iedereen met aandacht te ontvangen – zelfs een simpele goedemorgen maakt verschil. Geniet straks volop van je keuken!

Top bedrijf

Top bedrijf, goede communicatie, goede service, een echte aanrader.

2025年8月14日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze communicatie en service zo waardeert. Aanrader genoemd worden, daar worden we natuurlijk heel blij van!

Kundigheid en vriendelijk

De kundigheid, zeer goed geholpen door Jany

2025年8月12日

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je review! Jany van Keukendepot Duiven zal heel blij zijn om te horen dat je zo tevreden bent met zijn hulp en deskundigheid. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe keuken!

Aanrader

Heel fijn en ontspannen geholpen door Jiska. We gaan verhuizen en moeten een nieuwe keuken. Door onze positieve vorige ervaring met Keukendepot Capelle meteen weer daarheen gegaan.
Nooit gepusht om te kiezen, heel relaxt alles doorgenomen, alle vragen worden serieus genomen. Om een keuze voor keukenblad te kunnen maken zijn we doorgestuurd naar Dekker in Zevenhuizen, daar hadden ze meer grote voorbeelden van bladen. Heel fijn. Scherp geprijsde keuken kunnen uitzoeken en geleverd op de datum die wij willen. Top!

2025年8月12日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Jiska van Keukendepot Capelle zal dit ontzettend leuk vinden om te lezen. Fijn dat jullie opnieuw voor Keukendepot Capelle hebben gekozen en dat het hele traject zo ontspannen en zorgvuldig is verlopen. Mooi dat jullie zelfs bij Dekker in Zevenhuizen de perfecte keuze voor het blad konden maken. Heel veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Goed geholpen door Cas en Bilal

Goed geholpen door Cas en Bilal! We zijn geslaagd voor onze keuken.

2025年8月11日

Keukendepot からの回答

Wat een fijne terugkoppeling, dank je wel! Cas en Bilal van Keukendepot Tilburg zullen blij zijn te horen dat jullie zo goed geslaagd zijn voor een nieuwe keuken. Wij wensen jullie alvast heel veel kookplezier!

Prettige ervaring

Prettige ervaring, Nick heeft ons erg goed geholpen. Met het samenstellen van onze nieuwe keuken.

Keukendepot からの回答

Wat een leuke reactie, bedankt hiervoor! Nick van Keukendepot Amersfoort zal dit zeker waarderen. Fijn dat hij jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van jullie nieuwe keuken. Geniet straks volop van het eindresultaat!

5つ星のうち5の評価

Goede service en vriendelijk!

Goede service en vriendelijk!
In Capelle goed geholpen voor het uitzoeken van een keuken. Ze denken veel mee met de mogelijkheden en houden rekening met je wensen.

2025年8月10日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te lezen dat onze keukenadviseurs in Capelle zo met je hebben meegedacht en jouw wensen centraal hebben gezet. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Super geholpen erg tevreden

Super geholpen erg tevreden

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor. Veel plezier met je keuken!

5つ星のうち5の評価

Heel fijn geholpen met de keuze voor…

Heel fijn geholpen met de keuze voor onze keuken door Rebecca. Transparant over prijzen, niks moet alles mag. Geen rare kortingen gewoon gelijk een nette prijs. We kregen de offerte netjes in een mapje mee om thuis nog op ons gemak door te lezen maar wij waren er al uit en hebben gelijk getekend! Zoek je een keuken ga dan eens langs bij Keukendepot Arkel!

Keukendepot からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de hulp van Rebecca van Keukendepot Arkel! Zo hoort het – een keuken kiezen in alle rust, zonder druk. En dat jullie meteen hebben getekend? Wat een compliment! Bedankt voor jullie enthousiaste aanbeveling.

5つ星のうち4の評価

Keukendepot wordt goed vertegenwoordigd…

Keukendepot wordt goed vertegenwoordigd door Brett en Kim als personen. Beiden geven goed advies, luisteren naar de wensen van de klant en dwingen niet. Ook op de offerte was niks aan te merken. Alles werd keurig besproken, Kortom zeker een bezoek waard. Scherpe prijzen en prima advies.

Keukendepot からの回答

Wat een mooi compliment voor Brett en Kim van Keukendepot Huissen! Fijn dat jullie je zo goed geholpen voelden en dat alles duidelijk en prettig werd besproken. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en zelf keuzes kunt maken, zonder druk. Super dat jullie dat zo ervaren hebben! Dank voor jullie vertrouwen in Keukendepot.

5つ星のうち5の評価

Erg goed geholpen door Nick in de…

Erg goed geholpen door Nick in de vestiging van Amersfoort. We hebben een mooie keuken uitgekozen voor een betaalbare prijs.

2025年8月5日

Keukendepot からの回答

Wat leuk dat jullie zo goed zijn geholpen door onze Nick van Keukendepot Amersfoort! Fijn dat jullie met een mooie én betaalbare keuken naar huis zijn gegaan!

Geholpen door Frank

Geholpen door Frank. Vriendelijke verkoper, neemt de tijd. Denkt goed mee in oplossingen en mogelijkheden.

Keukendepot からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door Frank van Keukendepot Amersfoort. Zijn persoonlijke aanpak en oplossingsgerichte manier van werken maken écht het verschil. We wensen je veel plezier met de keukenplannen!

5つ星のうち5の評価

Heel fijn geholpen met het samenstellen…

Heel fijn geholpen met het samenstellen van de keuken!

Keukendepot からの回答

Wat leuk dat je zo tevreden bent over het samenstellen van je keuken! We vinden het belangrijk dat je je goed geholpen voelt in dit proces – het is tenslotte een grote aankoop. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review.

Fijn en eerlijk advies bij Keukendepot Huissen

Wij zijn erg prettig geholpen door Brett met het uitzoeken en bestellen van onze keuken.
We konden rustig rondkijken in de showroom en zijn daarna pas aangesproken of hij ons kon helpen. Daarna hebben we eerlijk en goed advies gekregen en nam hij alle tijd voor ons met het maken van keuzes . Er werd niets opgedrongen en alle vragen werden goed opgepakt en de tekeningen werden goed uitgewerkt. Kortom wij zijn erg tevreden en kunnen Keukendepot Huissen dan ook echt aanraden. De keuken moet nog worden geleverd maar alvast onze complimenten aan Brett (en Kim en Stijn via de email).

2025年7月28日

Keukendepot からの回答

Wat een fijne en uitgebreide review, dank jullie wel! Wat goed om te horen dat Brett van Keukendepot Huissen jullie zo prettig en deskundig heeft geholpen. Ook mooi dat Kim en Stijn via e-mail hebben bijgedragen aan een positieve ervaring. Fijn dat jullie de rust, het eerlijke advies en de duidelijke tekeningen waarderen – precies waar we bij Keukendepot voor staan. Alvast veel voorpret gewenst met de levering van jullie nieuwe keuken!

Fantastisch!!

Wij hebben onze keuken laten samen stellen bij Kim in Huissen.
Kim nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft naar al onze wensen geluisterd.
We hebben samen echt onze droom keuken samengesteld.

Kan niet wachten tot hij wordt geleverd!
We gaan de keuken overigens zelf plaatsen, de kastjes komen al voor gemonteerd en je krijgt tips mee waar je eventueel tegen aan zou kunnen lopen!

2025年7月25日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! Kim van Keukendepot Huissen neemt altijd de tijd om echt mee te denken met de klant, en dat lees ik hier helemaal terug. Super dat jullie samen zo’n droomkeuken hebben samengesteld. Heel veel plezier alvast met het plaatsen straks — fijn ook dat de kasten al voorgemonteerd zijn, dat scheelt enorm.

5つ星のうち5の評価

Jany is gastvrij en een echte vakman

Jany is gastvrij, kundig en de specialist die ons heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Dit door aandachtig, rustig ons in ons 3 uur durende bezoek te helpen waarbij wij ons niet gejaagd voelde, niet werden weggekeken en dezelfde dag direct gekocht hebben. Ruime keuze aan keukens en apparatuur.

2025年7月26日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie review, dank je wel! Wat fijn dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad met Jany van Keukendepot Duiven. Zijn gastvrije en rustige aanpak zorgt er precies voor dat je op je gemak keuzes kunt maken — en geweldig dat jullie zelfs direct geslaagd zijn. Geniet straks van jullie nieuwe keuken!

5つ星のうち5の評価

Super goed geholpen door Matthijs!

Super goed geholpen door Matthijs!

2025年7月24日

Keukendepot からの回答

Wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door Matthijs van Keukendepot Amersfoort! We geven jouw compliment graag aan hem door. Dank je wel voor je review!

Erg vriendelijk

Heel vriendelijk, denkt erg goed mee !! Dank Matthijs voor je goede hulp!!

2025年7月24日

Keukendepot からの回答

Wat een mooie woorden, dank je wel! Matthijs van Keukendepot Amersfoort zal het fijn vinden om te horen dat hij zo betrokken is en met jullie zo goed heeft meegedacht. Fijn dat je zo tevreden bent over zijn hulp – daar doen we het voor!

5つ星のうち4の評価

Wij zijn heel hartelijk ontvangen.

Wij zijn heel hartelijk ontvangen en super goed geholpen door verkoper Mike. Hij luisterde en gaf ideeen maar vooral hinnam de tijd voor ons. En samen zijn wij tot een mooi eind resultaat gekomen. Echt een super fijn en professioneel bedrijf. Nu wachten tot dat de keuken echt geplaats gaat worden.

2025年7月12日

Keukendepot からの回答

Wat een mooi compliment voor Mike van Keukendepot Duiven! Leuk om te horen dat jullie zo goed en met aandacht zijn geholpen. Het klinkt alsof er echt de tijd voor jullie is genomen om tot een droomkeuken te komen. Spannend dat de plaatsing eraan komt – we kijken er samen met jullie naar uit!

5つ星のうち1の評価

Geen service erna en plaatsing door amateurs

Als keuken geleverd is besta je niet meer, geen aftersales. Plaatsing keuken : misschien hiervoor bedrijf inzetten die weet hoe keuken geplaatst moet worden. Nu ruim half jaar later kastjes en lades sluiten niet meer aan, koelkast niet goed afgesteld.

2025年7月20日

Keukendepot からの回答

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad — dat is absoluut niet wat wij nastreven. Een keuken moet niet alleen mooi zijn bij oplevering, maar ook na verloop van tijd goed blijven functioneren. We nemen je feedback dan ook serieus en nemen intern contact op met onze vestiging om hier naar te kijken.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。