Deres snackbox er altid næsten tom i forhold til billedet, har aldrig oplevet en fast food kæde snyde så meget med deres billeder af maden. Men det smager godt derfor fik de en stjerne.
所在地
所在地を変更Amagerbrogade 95, 2300 København, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Snackbox
Jeg havde en god oplevelse hos KFC
Jeg havde en god oplevelse hos KFC. Maden smagte dejligt, og personalet var venligt. Dog var pomfritterne lidt kolde, men resten af måltidet var tilfredsstillende. Jeg kommer gerne igen men så skal pomfritterne være bedre..
jeg gik grædende hjem den ene gang😡😡😡😡
det kan ikke være rigtigt at man skal vente i over 45 minutter på en spand med kylling i. og der er alt for mange sorte mennesker der stjæler min kyilling når jeg skal på toilettet og når jeg klager til personalet spytter de på mig og kalder mig en gammel idiot der ikke kan finde ud af at gøre noget ved det selv
Aldrig mere FCK det værste hunde æde…
Aldrig mere FCK det værste hunde æde jeg i mit liv har smagt, kartoffelmosen var som suppe og smagsløs, hot vings så tørre som sahara og singerbugeren var rå og med blod, og koldt var det det blev bestilt gennem just eat, aldrig aldrig mere, en bid af hver og resten i skraldespanden farvel 250 kr, gud hvor er jeg skuffet:(
A comida era ótima porque sou negro
Køber Aldrig fra den restaurant igen !!🤮
Venter tid 1 time venter tid maden var koldt prisen 190kr det gøre jeg ikke mere sorry
Venter tid 1 time maden var koldt pomme frites koldt kylling koldt prisen 190 kr sorry det skal jeg i ikke gøre mere spil af penge.
Har bestilt mad i dag kl.1742 med Wolt…
Har bestilt mad i dag kl.1742 med Wolt #175 Der mangler en Crispy Snackbox og der var ingen pomfritter i nogle af de boxe , Så selv tak for de penge i har snydt mig for !! Måske i skal bruge dem på nogle medarbejdere der kan finde ud af deres arbejde ?
Dårlig service når man ber om et kyllingelår i en bucket kan det ikke gives da det er tilfældige stykker. Selvom kyllingelår skriger lige i øjnene på en. Ikke et stykke lår blev givet spild af penge
Endvidere er der møgbeskidt også inde på Rådhuspladsen både borde og gulve sejler
Kedelig burger med meget tør bolle
Kan IKKE anbefales.
Kedelig burger med meget tør bolle. Elendige og tørre pomfritter. Kylligestykkerne var også tørre og elendige.
Absolut et meget dårligt måltid.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。