Vi fik ikke det vi bestilte, vi opdagede at der manglede dip, de havde ikke mere, mem havde sÃ¥ bare givet os vores ordre uden. Vi fik dog to andre da vi gik op og klagede, da vi sÃ¥ begynder at spise,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
da jeg ankom til KFC sÃ¥ den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fÃŒcking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden fÞrst efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager fÞrs... ãã£ãšèŠã
Ãv, havde husket det bedre⊠fÞj maden var dyr og mega kold, klamâŠ. Pomfritterne var rÃ¥ i midten og kyllingen var mega tÞr Salaten var 4 smÃ¥ stykker kylling og en hÃ¥ndfuld salat KUN SALAT!! billedet... ãã£ãšèŠã
Vi skulle endelig prÞve KFC, men det var desvÊrre ikke noget godt fÞrste indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkker kylling
LÊkker kylling - meget bedre nu end fÞr de lukkede
Vi fik ikke det vi bestilte og gulvet var "glat" af sodavand flere steder
Vi fik ikke det vi bestilte, vi opdagede at der manglede dip, de havde ikke mere, mem havde så bare givet os vores ordre uden. Vi fik dog to andre da vi gik op og klagede, da vi så begynder at spise, mangler der 8 nuggets i den mixed box vi havde bestilt. Der var spildt meget sodavand på gulvet under to borde, hvor der bare var sat skilte op med, gulvet er glat og personalet gik bare let hen over uden at vaske gulvet.
Kedelig kylling og pommes..
Kedelig kylling og pommes..
De laver ikke kartoffelmos mere..
Virkelig skuffende...
så er KFC åben igen og vÊrre end fÞr.
så er KFC åben igen og vÊrre end fÞr.. dårligere menu, dårligere mad og UFATTELIG langsom service.. det var sidste besÞg..
Not recommended
Sauces are tiny, way too much batter on the chicken. Lukewarm chicken and fries.
Not coming back.
Det er blevet bedre nu.
ð€®ð€®ð€®ð€®
Sidst jeg besÞgte kfc Herning fik jeg en crispy menu. 1 crispy smagte godt. Den nÊste mÃ¥tte jeg spytte ud for det smagte sÃ¥ forfÊrdeligt og samme med restenð€®ð€®ð€® kommer der ALDRIG igen!
dÃ¥rligt kÞb lugter fÊlt og er klistretâŠ
dårligt kÞb lugter fÊlt og er klistret og gammelt deres milkshake smager muggent vil ikke anbefale dem har haft salmonella fra deres mad
Gammelt mad og manglende kontrol
FÞj for den â det er tydeligt, at maden er langt fra frisk. Det virker som om, den oprindelige udenlandske ledelse aldrig har haft styr pÃ¥ kvaliteten i kÊden, og det er svÊrt at tro, at de ikke har vÊret klar over problemerne, nÃ¥r det har stÃ¥et pÃ¥ i sÃ¥ mange Ã¥r. Det er simpelthen for dÃ¥rligt!
Det er godt nok det vÊreste madâŠ
Det er godt nok det vÊreste mad jeg/mine bÞrn nogensinde har fÃ¥et....ð¡ dagen efter lÃ¥ 2 ud af 4 med ondt i maven. Og alt vi fik at spise var mere eller mindre nok rÃ¥t.ð¡ heldigvis ligger der da en MC Donald eller Burger King i nÊrheden af dem sÃ¥ det ved man i fremtiden. SÊtter aldrig mine ben der igen...
Klamt
Dyrt og ulÊkkert, utroligt de kan vÊre sig selv bekendt skod forretning
SÃ¥ kan i godt se at fÃ¥ udbetalt lÞn tilâŠ
Så kan i godt se at få udbetalt lÞn til jeres medarbejdere. Det er skisme dårlig stil, kan godt vÊre i har lukket ned, men jeres sÞde medarbejdere skal sgu have den lÞn de er berettiget til.
Har altid vÊret glad for at besÞge KFC
Har altid vÊret glad for at besÞge KFC, har efterhånden vÊret på dem alle i Danmark. Kan ikke klager over den mad jeg har fået - altid vÊret OK. Dog er Aarhus ikke så flink til at rydde bord og tÞrre opefter gÊsterne. Vejle og bl.a. Herning altid rent og pÊnt.
Klamt at svindle med madens holdbarhed
Klamt at svindle med madens holdbarhed. I ligeglad med folks helbred og at I kan gÞre dem syge.
Sgu klamt
SÞde medarbejdere, men efter at have lÊst efterfÞlgende om at fÞdevarestyrelsen har givet alle KFC en på lampen så er det sgu klamt at finde ud af bagefter. IsÊr når coleslaw'en ikke lignede sig selv. TÊnkte at den så gammel ud.
Der spiser vi sgu ikke fÞr der er en glad smiley igen og en ledelse der lever op til sit ansvar.
Fy for filan da!
I burde betale os pengene retur.
Vi bestilte en Bucket og der var fjerâŠ
Vi bestilte en Bucket og der var fjer på mine kyllinger!
SÃ¥ er det da klart at jeres mad ikkeâŠ
Så er det da klart at jeres mad ikke smager lÊkkert. UlÊkkert at forlÊnge holdbarheden
Aldrig KFC igen
Aldrig KFC igen. Det blev til et par gange og NU bliver det aldrig KFC. FÞj fÞj. I må skamme jer over at have givet udlÞbet mad til mennesker!
Jeg har lige set Kontant på Dr.
Jeg har lige set Kontant på Dr.
Handlede om netop KFC.
Har aldrig selv vÊret på KFC.
Så jeg skriver dette indlÊg, fordi der er mange på Trustpilot der er " efter " de ansatte.
MEN.. dét er ledelsen der er problemet! De tvinger de ansatte til blandt andet at Êndre dato mÊrkningen. Sikke et tillidsbrud.
Nu lÊser jeg, at alle 11 butikker er blevet lukket.
SÃ¥ der findes faktisk en Gud âïž.
Anbefaler at se Kontant på Dr.
Titel_
Kontant: KFC's kyllingefifleri.
Skulle de åbne igen. Og det gÞr de. De gÞr det når de har lavet en ny ledelse...
Men selv dét vil ikke Êndre min holdning.
De skal helt fjernes fra markedet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ