da jeg ankom til KFC sÃ¥ den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fÃŒcking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden fÞrst efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager fÞrs... ãã£ãšèŠã
Ãv, havde husket det bedre⊠fÞj maden var dyr og mega kold, klamâŠ. Pomfritterne var rÃ¥ i midten og kyllingen var mega tÞr Salaten var 4 smÃ¥ stykker kylling og en hÃ¥ndfuld salat KUN SALAT!! billedet... ãã£ãšèŠã
Vi skulle endelig prÞve KFC, men det var desvÊrre ikke noget godt fÞrste indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... ãã£ãšèŠã
Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr pÃ¥ een ordre. Pomfr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KFC Danmark
RÃ¥dhuspladsen 55, 1550, KÞbenhavn V,, ãã³ããŒã¯
- www.kfc.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi skulle bare lige have en hurtig snack
Vi skulle bare lige have en hurtig snack - to gange tre stykker kylling. Det tog i alt tyve minutter at få udleveret. Jeg så pigen i kÞkkenet gå stille og roligt rundt - tangerende til ugideligt. I alt var de tre i kÞkkenet og der var IKKE travlt overhovedet. Hun lavede ordren på nummeret foran mig og da hun så langt om lÊnge nåede til min ordre tog det hende vitterlig kun 30 sekunder at putte mine stykker i en pose og stille den på disken. Det kunne hun have nået 50 gange på de tyve minutter jeg ventede eftersom at der på ingen måder var travlt. Jeg pointerede det for pigen men hun så blot meget ligegyldigt på mig og sagde at hun skulle nå noget fÞr mig. Effektivitet var ikke et begreb de kendte derude. Kommer ikke igen.
blev snydt
Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr på een ordre. Pomfritter var blÞde.. kÞb noget andet.. Aldrig mere KFC Tilst
Jeg er krigsveteran
Jeg er krigsveteran, og har tidligere ved at vise mit veterankort kunnet få 15% i rabat på kÞb af mad hos KFC, pludselig vil man ikke give veteraner rabat i Odense, hvorfor jeg skriftligt retter henvendelse til KFC Danmark den 27. februar 2025, fik et svar, at man ville vende tilbage inden for 5 til 7 arbejdsdage. Nu er det den 16. marts, og har stadig ikke fået et svar tilbage
SkrÊkkelig oplevelse for ikke at snakkeâŠ
SkrÊkkelig oplevelse for ikke at snakke om personalet. Deres kundeservice er ikke eksisterende. Bestilte en stor pommes frites og fik en håndfuld pommes fritter til 33 kr. Er i chok. Vi handler her ikke igen
lige til at lukke op og skide i
lige til at lukke op og skide i.
mine fem bÞrn og jeg skulle have noget at spise så vi kÞbte 4 buckets menu og ekstra pommes. der gik 45 min og 33 sekunder. maden var blÞd og fuld af muk.
ALDRIG TAG PÃ
KFC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!L0RTE MAD!
KFC har meget gode mad ð
De burde ikke ha lov at driveâŠ
De burde ikke ha lov at drive restaurant, hold kÊft en gang hundemad.
DEN STORE SORTE LINJE!!!!
da jeg ankom til KFC så den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fÌcking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden fÞrst efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager fÞrste bid bliver hele min spand med wings sjålet altså hvad er det for noget p!s service. men kyllingen var god.
The most tasteless greasy KFC I haveâŠ
KFC Vejle⊠The most tasteless greasy KFC I have tried to eat in the world and trust me Iâve eaten KFC since the late 70s. The chicken tasted like they forgot the secret herbs and spices, coleslaw was slimy and gravy was tasteless, also fries were missing chicken salt ð
Var inde og bestille en bucket medâŠ
Var inde og bestille en bucket med hotwings og for 18 styk for 159,95kr og ser så de har en 20 bucket for 129,95kr og siger så jeg undre mig over jeg ikke for det at vide og vil Êndre det , men fordi jeg lige har betalt så kan intet lade sig gÞre , rigtigt dårlig rådgivning af personale og min mad var ikke engang ved at blive lavet men blot kun betalt og så ville de ikke Êndre noget idet jeg havde betalt
Sidste gang jeg er kommet på KFC
Kfc RÞdovre hot wings bad quality
Yesterday, I ordered take away hot wing fried from Kfc RÞdovre. And it seems fried was re-fried in oil and served. when i gave bite on wings fry oil was coming out. very bad quality and got bad feelings in stomach.
Jeg elsker kfc den smager fantastisk ogâŠ
Jeg elsker kfc den smager fantastisk og personalet er rigtig sÞde
The chiken was very good and crispy theâŠ
The chiken was very good and crispy the burger and the workers were also amazing
Jeg skulle have mad med hjem fra byen
Jeg skulle have mad med hjem fra byen, jeg er lidt fuld og glemmer min kvittering.
Hvilket resultere i at de ikke vil udlevere mit mad pÃ¥ latterlige 70 kronerâŠ
Det er sgu nÊrigt gjort af sådan en stor kÊde, det har jeg alligevel aldrig prÞvet fÞr, jeg sÊtter aldrig mine ben der igen.
Kfc bucket ultra små.
Når du skal bestille, og du vÊlger kfc bukket fra 99kr 169kr eller 300kr,på skÊrm bestilling står bare ikke noget stÞrrelse. Forskellige mellem 169 og 99 er ikke nogen som stÞrrelse men den fra 169 og 200kr er enormus,det fra 169 er igen ting.Spil af penge
Det er sÞrme svÊrt at anbefale kfc
Det er sÞrme svÊrt at anbefale kfc, de er pisseligeglade med kritik og skriver man til dem får man mail retur om at de svarer inden for 5-7 hverdage, hvilket de ikke gÞr , så hold jer langt vÊk fra det mega ringe spisested, der både er beskidt og deres kylling er fyldt med hår , hvilket de i Þvrigt er totalt ligeglade med
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Hurtig betjening og varmt mad .
Jeg fik en udmÊrket mix i en bucketâŠ
Jeg fik en udmÊrket mix i en bucket hvilket var meget godt. TilgengÊld kÞbte jeg en zinger burger til 56, hvilket er ok, men selve kylling var vitterligt 60% panering og 40% kylling, hvilket jeg ikke kan forstå. Jeg går op og spÞrger om det kan passe at der skal vÊre så lidt kylling i forhold til panering. Jeg får at vide at sådan er det. Jeg fik ikke en nu burger, eller penge retur, hvilket jeg synes er mega åndssvagt.
Synes det er besynderligt at andre steder man bestiller en kylling burger så får man også noget kylling for pengene end ren panering.
Jeg skal sgu ikke kÞbe mad fra tilst kfc igen
KFC er nÊrrige med kylling
Jeg brugte 123 kr. På en super bucket hvor 2 små poser pommes frittes og 3 sauce fulgte med. Da jeg får min spand ser jeg at der kun er ca. 8 stk kylling i spanden. Det var totalt skuffende, isÊr fordi at jeg havde regnet med at spanden ville blive fyldt op med kylling.
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Ali og Attila var super flinke og hjÊlpsomme!
Og fantastisk mad
Vil helt klart anbefale