レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

da jeg ankom til KFC sÃ¥ den, den STORE SORTE LINJE jeg ventede i hele 3 fÃŒcking timer i den STORE SORTE LINJE og da jeg endelig fik bestilt kom maden fÞrst efter 36 mintutter!!!! og da jeg tager fÞrs... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Øv, havde husket det bedre
 fÞj maden var dyr og mega kold, klam
. Pomfritterne var rÃ¥ i midten og kyllingen var mega tÞr Salaten var 4 smÃ¥ stykker kylling og en hÃ¥ndfuld salat KUN SALAT!! billedet... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Vi skulle endelig prÞve KFC, men det var desvÊrre ikke noget godt fÞrste indtryk :( Det var tydeligt at manden foran mig var vant til, at der manglede ting i hans ordre, for han gik til siden o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en stor portion takeaway til en hyggeaften, betalt ved online bestilling og afhentet - vi blev snydt: der manglede 4x garlic dressing og 1 mellempomfrit - snydt for 57 kr pÃ¥ een ordre. Pomfr... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Fejl på levering gentagne gange

Jeg bestiller 3 ting via wolt og det lykkedes dem at glemme den ene!!! Ved ikke hvem der bestyrer KFC RÞdovre men det er nu 3 gang vi modtager forkert levering og synes det er grotesk de ikke kan levere som bestilt! Vi får altid tilbudt at få varer krediteret men hvad hjÊlper det når man så har et barn der ikke modtager det der er bestilt?!?

2025幎6月15日

Hold jer vÊk

Skulle prÞve KFC for fÞrste gang.. virkelig dårlig oplevelse. Var nok de tÞrreste wings jeg nogensinde har smagt, og ingen salt eller smag i pomfritterne. Godt nok en vanvittig pris i forhold til kvalitet. Kommer jeg godt nok aldrig til at prÞve igen.

2025幎6月11日
5぀星のうち2の評䟡

Intet svar og en Ordre på 910,-

Bestiller en ordentlig stak mad den 21 marts. Der mangler mad og det noget af det var pakket temmelig lemfÊldigt.
Jeg havde bestilt for 910,- og prisen bÞr ikke spille en rolle, men man bliver ekstra irritabel når der sidder en lille pige og mangler noget mad og sidder med noget koldt "sjask".
Jeg skriver den 22 marts og sender billeder ind - svartid burde vÊre 5-7 dage, men den 9 april rykker jeg for svar.. det samme er at jeg må rykke for svar den 4 maj...
Der er stadig ikke blevet svaret, så nu anmelder jeg oplevelsen her da KFC har haft rigelig af mulighed for at udbedre den uheldige oplevelse.
Vi bruger jÊvnligt KFC, men jeg har sgu vÊret fornÊrmet og sur, så vi har ikke handlet der siden.

2025幎3月21日

Langsomt og koldt

Maden tog vildt langsomt. NÊsten 30 minutter. Og det var kun 2 burger menuer.
Dertil kom at det fÞrste de gjorde var at lave vores drinks. So. Jo så nåede at blive meget tynde inden vi kom hjem med maden. Derefter lavede de pomfritterne og til sidst lavede de burgerne. Det burde have vÊret helt omvendt.
Og den ene burger var endda kold!

Der tager vi aldrig hen igen.

2025幎5月24日
5぀星のうち1の評䟡

Har aldrig prÞvet KFC fÞr og gÞr det

Har aldrig prÞvet KFC fÞr og gÞr det ikke igen.
Virkelig tÞr kylling, virkede til at det skulle have vÊret kasseret for noget tid siden.
Maden smagte også af for gammel olie eller lignende, maden havde i hvert fald en mÊrkelig bismag.
Derudover havde personalet ikke travlt for der var ingen kunder, men alligevel var der en del beskidte borde og sÊder.

2025幎5月20日
5぀星のうち1の評䟡

Var derinde igår med min sÞn

Var derinde igår med min sÞn. Jeg har aldrig prÞvet det, og jeg valgt jo selv menu, men, 6 små kyllinge stykker og en lille håndfuld pommes med cola tim 92kr er helt vanvittigt dyrt.

Jeg går så op og spÞrger om de ikke har noget andet kylling, da vi ikke var mÊtte. Vedkommende forstod det ikke, da vedkommende ikke talte dansk. Hmm, men jeg kunne få 2 stk for 25kr. Jeg bestilte 8 stk i alt, men fik 5. 5 friturestegte knogler. Der var ingen kÞd på. Jeg var helt forarget :-). Vi gik igen, sultne, efter at have brugt 300kr. Vi var de eneste i restauranten. Så vil jeg hellere på en cafe eller sunset. Alt alt for dyr ifht service og kvalitet, samt mÊngde.

2025幎5月16日

Det smagte gammelt 🀬

KÞbte 3 stykker kylling original i dag til afhentning klokken 1810 i RÞdovre hvor jeg ofte har kÞbt menu. De sidste 3 gange er smag blivet ringe i dag var lavpunktet det smagte gammelt og var nÊsten koldt da jeg kom hjem 4 minutter kÞrsel. det er nu sidste gang jeg handler der 😡👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿

2025幎5月9日
5぀星のうち3の評䟡

Mix bucket for 1

KÞbte en mix bucket for 1.
Kylling stykket var ikke utroligt lÊkkert
Fillet o bites var meget lÊkre
Crispy smagte meget godt
Pommes frites smagte af ingenting

Meget overpriced

2025幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

StÞrrelsen på pomfritter er den samme

Bestilte Wolt for ikke så lang tid siden. Havde bestilt en stor popcorn bucket med 2x crispys, en stor pomfrit og en crispy cheeseburger.

Burgeren smagte af opkast.
De store pomfritter var slet ikke som jeg havde forventet. Blev nÞdt til at kontakte wolt support fordi det er fuldstÊndig samme stÞrrelse som en mellem og en lille og det har de også bevist.

Så spar endelig de 42 og 35 kroner på stor og mellem pomfritter - det er nÞjagtig samme stÞrrelse.

2025幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

god service men ulÊkker mad

Det var fÞrste og sidste gang, jeg kÞber mad hos KFC RÞdovre, sikke noget dårlig mad kold kylling burger, gammel rådden salat og slatne pomfritter som smagte af gummi, ikke god mad- aldrig har jeg fået så dårlig mad jeg vil ikke engang byde min hund Lassie på den mad.

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

XL? Mere som Ekstra lille.

Bestilte en xl menu til sådan 80 kr. det var den mindste sammensÊtning af mad jeg nogensinde har set. Blev overhovedet ikke mÊt så måtte gå over til mcdonalds og kÞbe en ny burger. Det blev satanÊdme en dyr omgang. Kunne sguda have kÞbt 8 hotdogs, en stor sodavand og en softice på biltema for det jeg endte med at komme af med. Med mindre i er på vÊgttab og ikke vil spise sÊrligt meget, vil jeg klart holde mig vÊk. kyllingen smagte dog meget fint. Det var alt. Hav en god dag.

2025幎4月6日

Snackbox

Deres snackbox er altid nÊsten tom i forhold til billedet, har aldrig oplevet en fast food kÊde snyde så meget med deres billeder af maden. Men det smager godt derfor fik de en stjerne.

2025幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

Spar dine penge og kÞb noget andet mad

Det virkelig lÊnge siden at jeg har prÞvet sÃ¥ tÞrt og kedeligt mad, lÊnge skal man virkelig lede efter et sted som kan formode at ÞdelÊgge et stykke kylling op, selvom de angiveligt kun skulle lave kylling
 vi bestilte en bucket med en masse tÞrre og kedelige stykker kylling, samt en burger som pÃ¥ deres billede sÃ¥ god ude (jaja ved godt at de altid snyder med billederne) men normalt set ville man jo putte noget “dressing” i brugen (som der var pÃ¥ billedet) men i den her burger var det en bolle med meget fÃ¥ salatblade og nu overdriver jeg ikke, men en lille klat dressing. Aldrig har jeg vÊret mere skuffet

2025幎3月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス