KickOffice レビュヌ 641

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De updates van verzenden en bezorgen die zeer correct overeenkwamen met de tijd! Ook de bezorger die alles op de juiste plaats zonder morren voor ons neer wilde zetten, zeer vriendelijk en beleefd wa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

vriendelijke medewerkers. denken mee. ik had 10 tafels voor ons nieuwe magazijn besteld. ze hadden er maar 9. na contact hebben ze er 1 van andere maat geleverd. dat is mee denken met de klant.

5぀星のうち5の評䟡

Was nog even zoekende in mijn keuze en heb vervolgens telefonisch contact opgenomen. De man van de afdeling verkoop stond mij vriendelijk en ter zake kundig te woord, hetgeen doorslaggevend is gew... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

䌁業情報

1. オフィス家具店
  2. オフィス機噚提䟛業者

KickOffice に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij KickOffice

Ontdek bij KickOffice de ultieme selectie van kantoormeubelen, ontworpen om elke vergader-, ontvangst- en werkruimte te transformeren. Van ergonomische bureaustoelen tot modulaire werkstations, wij bieden oplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze collectie, variërend van bureaus tot opbergoplossingen, is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Met een rijke geschiedenis sinds 1999, staat KickOffice garant voor topservice en deskundig advies, van selectie tot levering. Of u nu een compact kantoor inricht of een uitgebreide werkplek, ons breed assortiment biedt voor ieder wat wils, passend bij alle stijlen en budgetten.

Website KickOffice

KickOffice is de plek voor kwalitatief & scherp geprijsde (kantoor-)meubelen. Wij leveren diverse kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken en complete werkplekken.

KickOffice-meubilair is de perfecte oplossing voor ruimtebesparende kantoren of individuele werkplekken. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bureaus, lockers en kasten van hoge kwaliteit in verschillende kleuren, vormen en maten, die passen bij elke behoefte en elk budget. Met jarenlange ervaring als kantoorleverancier staan ​​wij garant voor een eersteklas service van productadvies tot en met levering.

KickOffice heeft een enorme collectie kantoormeubelen en kantooraccessoires. We zijn er altijd om onze klanten te helpen met al hun kantoorbehoeften. Wat uw persoonlijke stijl of vereisten ook zijn, KickOffice heeft het product dat je nodig hebt om een ​​productieve en aantrekkelijke werkruimte te creëren.

Ons volledige assortiment aan kantoormeubilair biedt u voldoende keuze en is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge eisen van kwaliteit. Ons kantoormeubilair is gemaakt om lang mee te gaan en is afkomstig van de juiste fabrikanten, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

De deuren gaan stroef bij het openen en

De deuren gaan stroef bij het openen en sluiten.

2026幎4月17日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Vervelend dat de deuren stroef openen en sluiten. Dat hoort niet!

Wilt u contact met ons opnemen via service@kickoffice.nl? Dan kijken we direct mee en zorgen we voor een oplossing (bijvoorbeeld afstellen, nieuwe onderdelen of omruilen).

5぀星のうち4の評䟡

Communicatie was uitstekend

Communicatie was uitstekend, levering ook! Mooi product bovendien.

2026幎3月30日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de communicatie uitstekend was en dat de levering ook goed is verlopen. Mooi dat u daarnaast zo tevreden bent over het product. Graag tot een volgende bestelling.

mee denken met de klant

vriendelijke medewerkers.

2026幎3月30日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren en dat we met u hebben meegedacht.

Jammer dat we niet direct alle 10 tafels op voorraad hadden, maar mooi dat we samen snel een oplossing hebben gevonden door één tafel in een andere maat te leveren. Succes met de inrichting van het nieuwe magazijn en graag tot een volgende bestelling.

Volgens afspraak geleverd

Vooraf gebeld of wat we wilde bestellen op voorraad was, daarna besteld en volgens afspraak geleverd.

2026幎3月25日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn dat u vooraf even heeft gebeld om de voorraad te controleren en dat we daarna volgens afspraak hebben kunnen leveren. Graag tot een volgende bestelling.

5぀星のうち5の評䟡

Werd goed op de hoogte gehouden en

Werd goed op de hoogte gehouden en mooi op tijd geleverd. Prima stoel. Mooie uitvoering

2026幎4月9日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden en dat de levering mooi op tijd was. Mooi ook dat de stoel bevalt en dat u tevreden bent over de uitvoering. Graag tot een volgende bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

De updates van verzenden en bezorgen

De updates van verzenden en bezorgen die zeer correct overeenkwamen met de tijd! Ook de bezorger die alles op de juiste plaats zonder morren voor ons neer wilde zetten, zeer vriendelijk en beleefd was.
Super fijn behandeld!

2026幎3月13日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de updates precies klopten en dat de bezorger alles netjes op de juiste plek heeft neergezet. We geven uw compliment graag aan hem door. Graag tot een volgende keer.

Prima kast

Prima kast. Prima levering. Alleen jammer dat er de dag van te voren geen mail is gestuurd over het tijdvak. Na een belletje meteen antwoord. Goede ervaring.

2026幎3月10日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kast en de levering en dat u het als een goede ervaring heeft ervaren.

Jammer dat u de dag vooraf geen e-mail heeft ontvangen met het tijdvak. Dat hoort wel duidelijk gecommuniceerd te worden. We nemen uw feedback mee om dit in het vervolg beter te doen.

Goede handeling .

Goede handeling .
Als je belt wordt er gekeken wat ze kunnen doen.
chauffeur levert het pakket netjes af.

2026幎2月26日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling en dat we telefonisch met u meedenken. Mooi ook dat de chauffeur het pakket netjes heeft afgeleverd. Graag tot een volgende bestelling.

5぀星のうち4の評䟡

Hulp bij inladen

Hulp bij inladen. Korrekt geholpen. Jammer geen bekertje voor een kop koffie voor weer lange rit terug naar huis. vr.gr. F.

2026幎3月3日

KickOffice からの回答

Jammer dat we u geen kop koffie hebben kunnen aanbieden voor de rit terug. Dat is zeker een gemiste kans! We nemen dit mee, zodat dit de volgende keer beter geregeld is. Graag tot ziens.

prettig contact

prettig contact, goed geholpen, prima stoel, optijd geleverd en afgehandeld

2026幎2月18日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het contact prettig was, dat u goed bent geholpen en dat de stoel prima bevalt. Mooi dat alles op tijd is geleverd en netjes is afgehandeld. Graag tot een volgende bestelling.

5぀星のうち1の評䟡

misleiding uit voorraad leverbaar

Allereerst stond uit voorraad leverbaar, daarna mail dat er vertraging was met paar dagen. Daarna dat er nog meer vertraging was van enkele weken. Al met al gebeld over levering en gezegd dat ik er niet blij mee was. Geen enkele respons op dat. Op deze manier kan ik dropshipping doen! Slechte ervaring

2026幎2月23日

KickOffice からの回答

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u dit als misleiding heeft ervaren. Dat is absoluut niet onze bedoeling.

We hebben u binnen 10 minuten na uw bestelling per e-mail laten weten dat niet alles op voorraad was en daarbij aangegeven dat we de artikelen in week 10 verwachtten en daarna zo snel mogelijk zouden leveren. Toen bleek dat er alsnog vertraging ontstond, hebben we u op de 26e opnieuw geïnformeerd dat de levering nu in week 12/13 zal plaatsvinden. Helaas lopen transporten op dit moment onvoorspelbaar uit door de onrustige situatie in het Midden-Oosten.

We zijn geen dropshipping partij: we leveren vanuit onze eigen voorraad en vaste keten. In dit geval zijn we wél afhankelijk van internationale aanvoer op een deel van het assortiment. Wat we wél beter hadden moeten doen, is actiever en duidelijker communiceren, zeker na uw telefoontje. Excuses dat u daar geen passende respons op heeft ervaren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。