Kila Möbler レビュー 7,252

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bästa möbelflöretaget ever 💥🙏❤. Dels att dom har så mycket variation av bra möbler, lätt att beställa och lätt och snabbt att nå personalen hos er och inte minst er service i allt och inte att förgl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den 21/12 frågade jag om Kila Möbler kunde leverera en stol till Trollhättan innan Jul. Svaret var att det kan vi inte garantera. Jag gjorde en beställning och kl 11:39 den 23/12 hade jag hämtat min... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skickade efter en badenbaden med blåa tjockare dynor. Gick hur bra som helst. Meddelandet från leveransstället kom efter några dagar, så det var bara att hämta hem stolen. Nu har jag en fin/ mjuk st... もっと見る

企業情報

5. インテリア デザイナー
  6. 照明専門店
  7. リビングルーム用家具の店

当該企業による記述

Kila Möbler startades redan 1978 och har sedan dess utvecklats och har idag Sveriges största sortiment av utemöbler. Totalt finns hela 16 000 artiklar i sortimentet, utav dessa är 4000 inom kategorin sovrum. Önskar du att se några av produkterna har Kila Möbler även ett 3300 m² stort varuhus.

4.7

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Kila Möbler - servicemedvetna proffs på bl.a. trädgårdsmöbler!

Wow - Kila Möbler har givit oss bästa tänkbara service i samband med köpet av en Villacsoffa till vårt uterum. Blixtnabb återkoppling på mina maifrågor. Snabba och bra svar vid telefonkontakter. Mycket vänligt och informativt bemötande vid våra två besök i butiken. Tack Kim, Monica och Helena. Samt ett jättestort tack till de två killarna som punktligt levererade och bar in soffan hos oss häromdagen. Vi ger våra varmaste rekommendationer till Kila Möbler. 🌟🌟🌟🌟🌟

2025年3月23日
5つ星のうち1の評価

felaktiga varor och kräver betalt för saker man inte köpt

De skickar felaktiga varor och kräver betalt för dessa. Skickar inkassokrav och hotar med kronofogden. Extremt oseriösa. Undvik dem

2024年11月26日
Kila Möbler ロゴ

Kila Möbler からの回答

Hej Victor,

Jag kan se att vi skickat det du beställt, men på grund av en felaktig rekommendation på vår hemsida passade inte skyddet som tänkt. Detta ber vi hemskt mycket om ursäkt för. Felet åtgärdades så snart det kom till vår kännedom och vi skickade omgående ut en ny vara utan debitering. Den nya varan kostade egentligen mer än du ursprungligen betalade men vi debiterade ingen mellanskillnad som lite plåster på såren. Du godkände i samband med detta att returnera den första varan genom att lämna in paketet på ett valfritt ombud. Vi har de senaste 6 månaderna vid upprepade tillfällen försökt få kontakt med dig då den förbetalda returetiketten som skickats inte använts. Eftersom produkten inte kommit i retur har en faktura för denna skickats, dock till det lägre priset. Det är denna som gått vidare till inkasso då produkten krediteras i samband med returen. Givetvis kommer detta krediteras till fullo, både påminnelseavgift och ränta så snart produkten kommit oss tillhanda. Jag ser att vi fått svar på vårt senaste mail och kommer inom kort hämta produkten hemma hos dig enligt önskemål.

Kila Möbler

Fantastisk service!

Fantastisk service!! Hjälpsam kundservice personal, snabba svar och leverans. Köpte fel produkt men fick ändå sjukt snabb hjälp med retur. Önskar att fler företag kan anamma denna typ av professionella service. Kan varmt rekommendera Kila Möbler tack vare deras personal.

2024年8月15日
5つ星のうち1の評価

Dåligt bemötande

Köpte två korg-fåtöljer som kom i tid och fick ett trevligt bemötande. När nu fåtöljerna gått sönder på mindre än en säsong och jag ville reklamera dessa fick jag dock kalla handen. Utan följdfrågor och fler bilder fick jag veta att jag inte skött dem som man skall. Kommer ALDRIG MER köpa något här. Känns väldigt otryggt som kund.

2023年7月21日
Kila Möbler ロゴ

Kila Möbler からの回答

Hej Ulrika, tack för ditt omdöme!

Vi håller med om att det är tråkigt att fåtöljerna inte höll längre än 1 år men av bilderna du skickat oss framgår det tydligt att fåtöljerna används utomhus. Fåtöljerna du köpt är enbart för inomhusbruk, då varken material eller konstruktion klarar utomhusbruk. Det framgår tydligt på vår hemsida att det är inomhusfåtöljer du köpt. Om de hade gått sönder inomhus där de är avsedda att användas hade vi bytt ut fåtöljerna men eftersom det inte är där de används kan vi inte ta detta som en reklamation.

Önskar du nya fåtöljer kan vi erbjuda nya till kraftigt rabatterat pris, alternativt rabattera 2 andra modeller om du hellre önskar det.

Önskar dig en trevlig sommar!

5つ星のうち4の評価

vet inte om köpa sängben är att…

vet inte om köpa sängben är att betrakta som "upplevelse".. man klicka vad man vill ha och så kommer det så småningom..

Det som är viktigt i sammanhanget är hemsidans sökfunktion - jag sökte efter långa / höga ben... och det fanns!

2023年1月30日

Snabbt och smidigt

Det gick väldigt snabbt att få hem min bestållda produkt. Jag hade gärna sett fler alternativ att välja på, men då de är återförsäljare ligger "felet" inte hos Kila Möbler utan hos producenten.

2023年1月25日

Trustpilot エクスペリエンス