www.kinderenkoning.be レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

PAS OP. OPLICHTERS Heb een houten kinderpuzzel besteld, maar nooit ontvangen. Bericht ingesproken, mail gestuurd. Kreeg netjes een mail dt er iets mis was gegaan en dat het als nog zou worden nagezon... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

KinderenKoning is een internetwinkel gespecialiseerd in loopfietsen, loopwagens, loopauto's, driewielers, steps, skelters, hobbelpaarden, helmen, ... We richten ons vooral op designmerken van een hoogwaardige kwaliteit, zodat het speelgoed langdurig meegaat. De enkele van de topmerken die worden aangeboden zijn: Wheelybug, Early Rider, Wishbonebike, LIKEaBIKE, Kokua, Nutcase,...

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

PAS OP. OPLICHTERS

PAS OP. OPLICHTERS
Heb een houten kinderpuzzel besteld, maar nooit ontvangen. Bericht ingesproken, mail gestuurd. Kreeg netjes een mail dt er iets mis was gegaan en dat het als nog zou worden nagezonden, maar nu een maand later nog niets ontvangen. Kan ze niet meer bereiken, want hun voicemailbox is vol. Ja dat snap ik wel.

2024幎11月22日

4 paar babysokjes met rammelaar

4 paar babysokjes met rammelaar besteld, 1 babysokje ontvangen. Waardeloze service. Geen retourformulier ontvangen. Wil me geld terug, maar wacht nu al 3 weken. Geen reactie op mijn email. Waardeloze site. KOOP HIER NIETS. HET ZIJN OPLICHTERS UIT SINGAPORE!!
Wat bieden ze aan om er vanaf zijn: de helft van uw aankoopbedrag (eur 25), dan hoeft u het ook niet terug te sturen. Ik wil mijn volledige aankoopgedrag van deze internet criminelen!!!!

2024幎7月23日
5぀星のうち4の評䟡

Prima bedrijf!

Heel eerlijk, toen ik de meest recente reviews hier las schrok ik een beetje. Ik had namelijk al een bestelling geplaatst. Zeker nadat (ook) ik geen verzendbevestiging kreeg, werd ik argwanend. Echter, nadat ik gemaild had, kreeg ik keurig een track and trace en binnen 3 dagen was de bestelling binnen.

2020幎11月23日

Na 5 en halve week wachten nog steeds

Na 5 en halve week wachten nog steeds niets ontvangen. Op 29 maart bestelling gedaan, 2 weken voor Pasen (12 april). Er van uit gaande dat de leveringen die we meestal op enkele dagen krijgen wel iets langer kunnen duren omwille van de corona-epidemie. Geen pakjes bij Pasen. Ondertussen al 2 maal met de klantendienst gemaild en altijd hetzelfde excuus van de corona-epidemie. Ondertussen is het 5 mei en nog steeds zelfs geen melding dat het verzonden is. Als producten niet op voorraad zijn mag dit wel van het begin gemeld worden. Slechtste klantenservice ooit.

2020幎5月5日

Groot poppenhuis

Ondanks ik blijkbaar iets fout gedaan had met de bestelling heel vriendijk geholpen geweest en is het huis dirzct besteld geweest , nu een jaar later bijna is het nog steeds een topper in huis!! Heel goede kwaliteit , is heel kindvriendelijk en makkelijk in onderhoud , het is voor kids zeker een aanrader!!

2015幎4月24日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer degelijke Delsey boekentas tegen scherpe prijs!

Ik kocht in augustus vorig jaar een hippe Delsey trolley met verstevigde onderkant voor mijn 8-jarig dochtertje. Na 6 maand intensief gebruik (school) is deze nog niks veranderd! Denk dat ze eindelijk eens twee jaar met dezelfde trolley naar school kan. Kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook snelle levering trouwens!

2015幎3月2日

verzendfirma onbetrouwbaar

uw assortiment en website ok,vlug de nodige stappen gedaan om pakje te verzenden,maar de verzendfirma heeft alles in het honderd laten lopen!!!
bericht gekregen : die dag tussen dat uur en dat uur zou de levering plaatsvinden niemand gezien en ook geen bericht in mailbox en geen follow- up mogelijk via hun website.Volgende morgen zelf gebeld,laconiek antwoord " we komen vandaag ",geen opgave van uur mogelijk,wij hadden die dag andere afspraken,hun reactie hierop was:laat het dan leveren bij een bakker of slager in de buurt (die er niet zijn )Man aan telefoon was allesbehalve vriendelijk,(wij hebben heel veel pakjes te doen en de tijd dat je nu verliest met naar ons te bellen had je kunnen besteden aan het zoeken naar een nieuw leverings adres )
Voor wij naar onze afspraak konden,zijn we dus in de buurt moeten gaan zoeken naar iemand die de GANSE dag thuis was.

2015幎2月11日
www.kinderenkoning.be ロゎ

www.kinderenkoning.be からの回答

Beste Ria

Bedankt voor uw review. Wij vinden het heel vervelend dat onze transporteur, een externe partij, uw winkelervaring bij KinderenKoning heeft verstoord. Dit wordt uiteraard meegenomen in onze verdere samenwerking met onze transporteur.

Wij zijn evenwel blij dat u tevreden bent over uw ervaring met ons assortiment en onze website.

Met vriendelijke groeten,
Het KinderenKoning-team

Aanrader

Duidelijke website met voldoende product informatie. De mogelijkheid tot afhalen in Kontich is erg gemakkelijk. Bij het plaatsen van de bestelling was het niet duidelijk vanaf wanneer we het artikel konden afhalen, maar een mailtje met deze vraag was voldoende om een duidelijk & professioneel antwoord te krijgen.
Artikel voldoet aan de verwachtingen en zeer tevreden van de service & communicatie van kinderenkoning.be

2015幎1月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス