Kipling Travel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lutter roser herfra! Lige fra den første kontakt og til selve afviklingen af rejsen oplevede vi en topprofessionel tilgang. Vores guide Bart Jordans er en yderst behagelig mand, med kæmpe viden og fo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nepal, Tibet, Bhutan og Indien på 3 uger - stramt program med mange skift, og alt spillede godt sammen. God sparring inden afrejse, god rejseplan, fine hoteller, og rigtigt gode lokale guides undervej... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tak for en fantastisk arrangeret rejse. Tak til super arrangement med Zara og især tak til motiverede portere hjælpere og guides. Tak Ibrahim og Hamaedi. ( obs stavning) uden jer havde det været s... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Tak for en super badeferie på Zanzibar :) Basen for vore ophold var Hotel Langi Langi hotel –inkl. morgenmad Super strand og gode restauranter i området og langs stranden Den rejse Kipling... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャーツアー提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Kipling Travel rejsebureau er specialiseret i rejser som kulturrejser, rundrejser, safarirejser, individuelle rejser, grupperejser med dansk rejseleder, trekking og bjergbestigning til Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sydafrika, Nepal, Indien, Tibet, Bhutan, Marokko, Sicilien, Costa Rica, Borneo, Ecuador, Galapagos, Peru, og Argentina. OBS om Trustpilot: vi vasker eller sorterer aldrig Trustpilot anmeldelser, dette er alene vore rejsendes egne anmeldelser og vi står inde for enhver, pro som kontra.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 20

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Netop kommet hjem fra 3 ugers…

Netop kommet hjem fra 3 ugers kultur-rundrejse i kaotiske, rodede, magiske Indien arrangeret af Kipling. De holdt alt de lovede, lette at få kontakt til og klarede de akutte ændringer lynhurtigt når fly blev aflyst og tog ikke kom. 100% anbefaling herfra

2023年2月10日

Kære Klavs,
Tusinde tak om de flotte ord om jeres rejse til Indien og hvor er det dejligt at høre om det spændende, skøre og interessante lande. Tusinde tak for ordene og velkommen hjem -
Vi håber at se jer igen

5つ星のうち4の評価

Zanzibar - Badeferie

Tak for en super badeferie på Zanzibar :)
Basen for vore ophold var Hotel Langi Langi hotel –inkl. morgenmad
Super strand og gode restauranter i området og langs stranden

Den rejse Kipling rejers havde solgt til os matchede den ferie vi fik
Hele rejsen fungerede fint, fly-transport til og fra hotel og opholdet på hotellet.
Vi vil bestemt booke rejser igen via Kipling Rejser,
God service, kompetent og venligt personale.

VH Lone

2023年1月30日

Kære Lone,
Tusinde tak for ordene om rejsen til Zanzibar med os og vi takker for de flotte ord og for tilbagemeldingen.
Og så håber vi at se jer igen på nye eventyr 🙏

Virkelig god planlægning

Virkelig god planlægning, som gjorde at vi oplevede mange interessante og forskellige ting. Alt fungerede perfekt. Vi følte os helt trygge hele vejen igennem.

2023年1月14日

Kære Helle,
Tusinde tak for de flotte ord, som vi er meget glade for. Dejligt I både var glade og selvfølgelig trygge, som er et vigtigt udgangspunkt hjemmefra og på rejsen.

Igen - mange tak for ordene og v
i håber at se jer igen

Mt Toubkal - vinterbestigning

Netop hjemvendt fra vinterbestigning af Mt Toubkal.
En hele vejen igennem super fed oplevelse. Bart er en fantastisk bjergguide og de lokale guider var outstanding. Sammenholdet på turen var unik. Alt i alt en speciel og fantastisk tur.
Har selvfølgelig bestilt det næste bjerg hos Kipling Travel 🏔🤩

2023年1月13日

Kære Hanne,
Det er sørme flotte og dejlige ord om vinterbestigningen af Toubkal. Tusinde tak, det er vi meget glade for - og vi glæder os il at se dig igen.

Tanzania Safari / Zanzibar

En fantastisk rejseoplevelse for livet, at komme så tæt på naturens dyr, ude på savannen, det er ikke bare vildt stort, men også en vild naturoplevelse i sig selv, og så med en helt fantastisk driver, kan virkelig anbefales.
Zanzibar det er Bounty, med snorkling ved de omkring liggende øer og nyde friske kæmpe krebs, hummer skal prøves samt opleve Stone Town.

2022年2月27日

Kære Kent,
Tusinde tak for ordene og den flotte melding. Det er vi meget glade for at høre - og ja - savannen er en helt særlig naturoplevelse (uden at glemme Zanzibar).
Velkommen hjem og vi håber at se jer igen

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service - det bedste rejsebureau ever

Vi bestilte i 2020 en kombinationsrejse, hvor en del af gruppen skulle på Kilimanjaro og resten skulle støde til senere til safari og Zanzibar. Vi kom pga. corona først afsted i 2022 og dagen før 1. gruppe rejser, er der corona i 2. gruppen. Kipling er yderst behjælpelig med at få afbestilt og booket ny rejseplaner ifht. at hele Kilimanjaro gruppen kan komme afsted og 1 hjem "før tid".
Undervejs bliver flere i DK forhindret grundet corona og igen træder Kipling til og hjælper med at endnu 1 kan komme hjem før tid.
Det er uden tvivl den bedste service jeg nogensinde har oplevet hos et rejsebureau.
Oven i dette kan må så lægge deres store viden og expertise i Afrika og bjerge, som gjorde at den tur de fik lavet til os var fantastisk skruet sammen. Zara Tours, som de bruger på Kilimanjaro er meget professionelt og man er trygt ved deres beslutninger på bjerget.
Vil fremadrette altid gå til Kipling Travel, som mit førstevag, når jeg skal ud at rejse igen.

2022年2月6日

Kipling Travel からの回答

Tusinde tak for ordene - de er meget meget flotte og forpligter samtidig!

Vi glæder os til forhåbentlig at se jer igen

Jordan rejsen Dane til Petra var en fantastisk tur

Jordan rejsen Dane til Petra var en fantastisk tur. Turen startede med 5 dages trek, som foregik langs den Jordanske trail, med start i Dana og gik mod Petra. Turen gik gennem et utroligt varierende ørken og klippelandskab, og man må sige sige vi havde det meste af tiden for os selv bortset fra et møde med nogle kameler. Undervejs blev der tilberedt faktisk mad i lejrene af vores crew, og den lokale guide gjorde et fint arbejde på turen og gav passende information om lokal historien undervejs. Mod slutningen af turen kom vi til den historiske by Petra og det Dødehav. Jeg havde ikke de store forventer til Petra, men blev vildt positivt overraskt over hvor stor og utroligt stedet var. Man kunne sikkert have brugt flere dage til at udforske hele den gamle by.

Alt overvejet var en god tur fyldt med overraskelser og fantastiske mennesker, både de med rejsende, men også de lokale var super flinke. Turen var godt organiseret og vil godt anbefale rejsen til andre.

2022年11月6日

Fantastisk bestigning af Kilimanjaro

Havde en helt igennem fantastisk oplevelse med bestigning af Kilimanjaro med mine 2 yngste sønner. Fantastisk servicering fra Kiplings side fra start til slut og vi var i trygge hænder som førstegangsrejsende på den slags rejse

2022年10月12日

Kære Henrik,
Tusinde tak for ordene om Kilimanjaro bestigning på Lemosho ruten.
Vi er meget meget glade for meldingen, ikke mindst også om trygheden for jer, som naturligt er et parameter på så stort et bjerg og rejse.
Mange tak og velkommen hjem - vi håber at se jer igen-

5つ星のうち5の評価

14 dages ferie i Tanzania og badeferie…

14 dages ferie i Tanzania og badeferie på zanzibar blev helt perfekt. Alt kørte på skinner, vi blev afhenter alle steder, fantastisk omend noget anstrengende safari tur, vidunderligt med alle de smukke dyr, dygtig guide der var tålmodig med vores familie på 7 medlemmer. Virkelig gode overnatnings steder og hoteller af fineste standart.
En rejse for livet.

2022年10月1日

Kære Janne,
Velkommen hjem og tusinde tak for de flotte ord om Tanzania safari og Zanzibar. Vi ved det er en mættet rejse på savannen og bare rigtig glade for jeres dejlige melding.
Endnu engang, tak for ordene og velkommen hjem - vi håber at se jer igen en anden god gang

Unik rejseoplevelse

Vi havde en perfekt og unik tur til Usbekistan for at opleve Silkevejens perler Khiva, Bukhara og Samarkand. Alt pakket og organiseret ved Kipling Travel. Det var en fantastisk tur, hvor alt gik som planlagt.

2022年10月13日

Kipling Travel からの回答

Tusinde tak for de flotte ord om Silkevejens perler med Khiva, Bukhara og Samarkand. Vi er i øvrigt helt enige, det er meget fantastiske oplevelser - så mange, mange tak for de flotte ord og velkommen hjem

5つ星のうち5の評価

Fantastisk tur med Kipling Travel i…

Fantastisk tur med Kipling Travel i Schweiz på Via Alpina. Turen var noget hårdere end ventet, men det var det hele værd - fantastisk natur. Det er dog muligt at afkorte flere af de længste etaper, hvis det ønskes. Enkelte skræmmende pas skal passeres, så lider du meget af højdeskræk, er det nok ikke lige turen for dig :-). Se evt YouTube. Vær opmærksom på, at de vandretider der fremgår af det officielle materiale, er regulære vandretider i et pænt tempo og dertil skal tillægges pauser. Rejste i starten af september og havde dejligt vejr, men ville nok ikke selv vælge at tage turen senere p.g.a usikkerheden med vejret.

2022年9月4日

Kipling Travel からの回答

Tusinde tak for de flotte ord om vandreferien Via Alpina i Schweiz - det er da bare dejligt at høre.
Tak for ordene og vandretider er taget ind - alle ordene og så håber vi ellers at se jer igen.

Fantastisk tur til Kili med Kipling

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Kipling! Vi besteg Kilimanjaro, hvor vi igennem Kipling fik meget erfarne guider tilkoblet. Det betyder utrolig meget for hele oplevelsen og var grunden til vi nåede toppen. Det samme gjorde sig gældende på Safari, hvor vi på grund af vores guide fik fantastiske oplevelser og vores guide var SÅ ihærdig efter at lede efter de specielle oplevelser at det var utroligt! Nogle andre fra andre bureauer oplevede det modsatte og sad i overfyldte biler der ofte kom for sent afsted om morgenen. Vi skulle videre med en bus så vores guide stod endda op klokken 5 om morgenen og kørte os en time hen til der hvor vi skulle med den og ventede endda på vi blev taget med. Han sørgede også for en madpakke til os. Kan stærkt anbefale at booke igennem Kipling og få fantastiske guider og styr på alt fra A til Z.

2022年8月29日

Kære Niklas,
Tusinde tak for de meget flotte ord, og vi er meget glade for baggrunden.

Og det gælder både for vores hold på Kilimanjaro og vores guider på safarirejserne.

Tusinde tak og velkommen hjem - vi håber at se jer igen

5つ星のうち2の評価

Safari og zansibar.

Vejene i nationalparkerne er livsfarlige at køre på, og der er alt for mange Safari biler som klumper sig sammen om dyrene som må flygte og tydeligvis er generet af tourismen, men der bliver heller ikke taget hensyn til dyrene.
Sidste halvdel af turen på zanzibar var super.

2022年8月9日

Kipling Travel からの回答

Hej Thomas og mange tak for evalueringen omend, den selvfølgelig ikke ligner normalen for safarierne, og det er vi selvfølgelig kede af at høre.
Vi håber du har udfyldt vores spørgeskema og her kommer alle dine ord, evaluering og betragtninger selvfølgelig med i sæsonens evaluering af rejserne, et evigt forestående arbejde hos os.

Velkommen hjem og igen, tak for ordene.

Service i top

Fantastisk, ærlig og vidende servide inden afrejse, samt virkelig gode lokale samarbejdspartnere på destinationen (safari i Tanzania og afslapning på Zanzibar).

2022年6月21日

Kære Niels,
Tusinde tak for de flotte ord om Tanzania safari og Zanzibar, det er virkelig dejligt at høre.

Vi håber at se jer igen 🙏

Vandretur Atlasbjerge og Toubkal

Vandretur Atlasbjerge og Toubkal
En helt igennem fantastisk tur i Atlasbjergene på og omkring Toubkal (6 dages tur). Vi bookede rejsen gennem Kipling Travel. Vi troede det var en grupperejse, men fandt ud af, at det blot var os 2 i "gruppen". Lars hos Kipling Rejser besvarede tålmodigt alle vores spørgsmål. I Marokko var det Toubkal Guide som stod for det. Der var styr på alt, lige fra vi blev hentet i lufthavnen, og til vi blev afleveret i lufthavnen igen. Vi fik en professionel og personlig guide - Mohammed Sarkozy og en mulddyrs chauffør/kok - Hamid. Der blev i den grad sørget for os og taget sig af os. Maden var til ug, og der var rigelig af den. Utrolig man kan lave så god mad under så primitive forhold. Mohammed var god til at tage turen i vores tempo, og vi fik masser af viden omkring området og befolkningen. Man kunne tydeligt mærke, at det var vigtigt for ham, at vi havde en oplevelsesrig og tryg tur. Det er tydeligt at mærke at Mohammed er en erfaren guide. Overalt hvor vi kom, mødte vi imødekommenhed og venlighed.
Vi kan varmt anbefale Kipling rejser og Toubkal Guide.

2022年5月29日

Hej Martin,
Tusinde tak for meldingen og ordene om Atlasbjergene og ikke mindst de to gode folk, Mohammad og Hamid
- og ikke mindst en stor velkommen hjem, vi håber at se jer igen

5つ星のうち5の評価

Fantastisk tur til gemte naturskatte i Nepal

Vi er lige kommet hjem fra en helt fantastisk tur til Nar og Phu dalene i Nepal. Skulle have været til Bhutan, men da landet stadig var lukket pga covid, foreslog Lars denne tur som alternativ, og det var et virkelig godt alternativ. Man kommer virkelig langt ind i gemte områder med meget få andre turister, og med den mest fantastiske natur og kultur. Super vejledning på flere online møder med Lars inkl. individuelle justeringer af turen. Vi havde en helt igennem fantastisk guide (Kularam Thamang), som er ekstremt dygtig, tog ansvar for både os 4 kunder samt sit team af portere og hans assisterende guide. Han var super opmærksom, informativ og tillidsvækkende, og han har meget høj fokus på sikkerhed for hele gruppen. Delte en masse viden om Nepal og områderne undervejs. Fik os forsvarligt og sikkert over Kang La pas, som flere andre grupper, som vi mødte, ikke lykkedes at komme over. Han fornemmede hurtigt hvem der skulle støttes i hvilke situationer - og havde en fin humor.
Vi rejser helt sikkert med Kipling Travel igen - og meget meget gerne med Kularam som guide, hvis Nepal skal besøges igen.

2022年4月24日

Kipling Travel からの回答

Sikke flotte ord, som vi er meget glade for - båd rent vejledningsmæssigt ift. en udfordring med delvis nedlukning og så et mindst lige så fint andet område (og land) med en akklimatiseringsplan med tid til at blive klar til passet - og selvfølgelig ikke mindst ude på stierne og med den fantastiske "Kula".
Tusinde tak for ordene og velkommen hjem.

NEPAL - TOP service, fleksibilitet og tillid👍

Vi har aldrig oplevet bedre service og fleksibilitet fra noget rejsebureau.
Trek sammensat efter vores behov - verdens bedste guide og bærer som sikrede alt under hele turen og justerede rute etc. efter vores behov, hvis vi havde brug for det. Der stod altid Kiplingmedarbejder klar til at hjælpe i Kathmandu, på turen og alle andre steder. Alle steder (lufthavn etc.) blev vi mødt af Kipling som sikrede transport og stod til rådighed for spørgsmål.
Tak til Lars for info og service inden turen og særligt vores guide Karsang Sherpa og vores bærer Lambabu- your the best…
Bedste trek ever - SÅ professionelt. Meget mere værd en 5 stjerner.

2022年3月30日

Kære Kenneth,
Tusinde tak for de flotte ord om jeres trekkingtur i Nepal. Det er virkelig dejlige ord og vi er glade for at høre om både Karsang og Lamababu -
Stor velkommen hjem og vi håber at se jer igen.

5つ星のうち5の評価

Kan på alle måder anbefales

Har to gange været afsted med Kipling på bjergbestigning (Toubkal vinterbestigning). Alting spiller. Logistikken er imponerende. Guiderne fantastiske. Prisen mere end rimelig. Kan kun anbefale Kipling på alle måder.

2022年2月20日

Kære Mikael,
Tusinde tak for de flotte ord, det er da virkelig dejligt at høre. Og velkommen hjem fra Atlasbjergene og Toubkal, det er også en af vore egne favoritter :-)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。