Kipling Travel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lutter roser herfra! Lige fra den første kontakt og til selve afviklingen af rejsen oplevede vi en topprofessionel tilgang. Vores guide Bart Jordans er en yderst behagelig mand, med kæmpe viden og fo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nepal, Tibet, Bhutan og Indien på 3 uger - stramt program med mange skift, og alt spillede godt sammen. God sparring inden afrejse, god rejseplan, fine hoteller, og rigtigt gode lokale guides undervej... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tak for en fantastisk arrangeret rejse. Tak til super arrangement med Zara og især tak til motiverede portere hjælpere og guides. Tak Ibrahim og Hamaedi. ( obs stavning) uden jer havde det været s... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Tak for en super badeferie på Zanzibar :) Basen for vore ophold var Hotel Langi Langi hotel –inkl. morgenmad Super strand og gode restauranter i området og langs stranden Den rejse Kipling... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャーツアー提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Kipling Travel rejsebureau er specialiseret i rejser som kulturrejser, rundrejser, safarirejser, individuelle rejser, grupperejser med dansk rejseleder, trekking og bjergbestigning til Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sydafrika, Nepal, Indien, Tibet, Bhutan, Marokko, Sicilien, Costa Rica, Borneo, Ecuador, Galapagos, Peru, og Argentina. OBS om Trustpilot: vi vasker eller sorterer aldrig Trustpilot anmeldelser, dette er alene vore rejsendes egne anmeldelser og vi står inde for enhver, pro som kontra.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 21

レビューを書く

Trygt at rejse med Kipling

Vi skulle have været til Indien på en skræddersyet tur. Covid-19 kom i vejen. Der var ingen problemer med tilbagebetaling af vores rejse. Vi klarede det med en enkelt telefon opringning. Super god service. Vi har tidligere rejst med Kipling og ser frem til at rejse med Kipling i forhåbentlig den nærmeste fremtid.

5つ星のうち5の評価

Sådan skal det gøres, fremragende service

Sådan skal det gøres, superservice og fremragende information om begrundelse (COVID-19) for aflysning af booket rejse til Peru og Nepal. De indbetalte depositum blev refunderet få dage efter aflysning uden nogen diskussion. Den service er der mange rejsebureauer det kan lære noget af.
Vil absolut vælge at lade Kipling Travel arrangere mit næste trekking / bjergbestigning eventyr, da Kiplings rejser altid har været usædvanlig veltilrettelagte. De har endvidere været i stand til på fornem vis at afhjælpe pludseligt og uforudsete opstået problemer, selv på vanskelig tilgængelige steder i afsides egne af verden.
På gensyn i bjergene.

5つ星のうち5の評価

Fin service ved Corona aflysning af rejse

Vi havde en rejse planlagt til Nepal i foråret. Den blev desværre aflyst pga Corona. Der var hurtig og fyldestgørende svar fra Kipling. Pengene fra rejsen kom hurtigt tilbage, da vi blev enige om, efter råd fra Kipling, om at aflyse i stedet for at udsætte.

Mvh

Tommy G

Super god behandling

Bestilling og vejledning i den forbindelse var i top. Opfølgende mail om mulig aflysning af turen pga. COVID-19 og til sidst kom tilbagebetalingen helt af sig selv og i rette tid, så vi kom desværre ikke afsted. Håber at vi snart kommer tilbage og kan give ***** for en godt afviklet tur.

Stor respekt

I har gjort et fantastisk stykke arbejde under denne krise. I har givet mig mulighed for at ombooke min rejse til næste år til samme pris, få refunderet pengene eller bestille en anden rejse. Alt har I håndteret hurtigt og effektivt. Den største respekt og beundring for jeres arbejde skal I have fra mig. Tak

5つ星のうち5の評価

Vi har været yderst tilfreds med…

Vi har været yderst tilfreds med Kiplings håndtering af vores rejse, som jo desværre blev aflyst pga Corona. Der var god kommunikation hele vejen og vi fik refunderet pengene ligeså snart, det var klart, at rejsen ikke kunne gennemføres. Hele vejen igennem fra planlægning til aflysningen har vi været super tilfreds med Kipling Travel og vil helt sikkert bruge Kipling, når det igen er muligt at komme af sted til Galapgos.

Yderst professionelt

Yderst professionel og tryg håndtering af aflysning af vores rejse til Uganda. Jeg blev løbende holdt ajour med effektiv kommunikation og fik pengene udbetalt med det samme.
Vi rejser med Kipling så snart verden er åben igen

5つ星のうち5の評価

Vi har fået en fantastisk service ved…

Vi har fået en fantastisk service ved Kipling Travel. Dette både da vi skulle booke og desværre aflyse vores drømmetur til Tanzania igen.
Selvom vi fik pengene udbetalt, så føler vi ikke at vores tur er aflyst, men udsat og vi vil helt sikkert vælge Kipling igen. Vi håber de overlever strabadserne!

5つ星のうち5の評価

Havde en fantastisk tur til Argentina

Havde en fantastisk tur til Argentina. 15 dage med start i Buenos Aires med Guide og så byen på kort tid. Derefter til Mendoza, smukt vinmarker, ridning i Andes bjergene og i vinmarker. Cykeltur mellem vingårde. Derefter til El Calafata, vandretur over Perito Moreno-gletsjeren, det var helt vildt. Vi så kælvninger og på hjemturen så vi Cowboys med deres kvæg. Vi fik også oplevelse af at se Flamingoer og emuer. Næste trip El Chalten vandre tur i tre dage helt vild oplevelse og fik glæden af at se Fitz Roy i solskin. Derefter fløj vi til Iguazu og så vand masser af vandfald og det var så smukt. En helt igennem fantastisk tur og det kunne kun lade sig gøre fordi Kipling Rejser havde arrangeret alt. Vi blev hentet og bragt og havde guide med på alle ture. Vi var i Peru med Kipling for tre år siden og det var samme oplevelse. Så vi kommer igen. Næste stop Chile

Sussie og Hanne

2020年4月29日

Kære Sussie,
Sikke dejlige ord - tusinde tak og hvor lyder det dejligt med Argentinarejsen (og Fitz Roy i solskin..... mv).
Vi skal beklage det meget sent fremsendte spørgeskema, men vi har haft lidt IT-udfordringer med at få det til at fungere.
Stor velkommen hjem og vi håber at se jer igen

5つ星のうち5の評価

SUPER god tilrettelagt ferie i Tanzania

SUPER god tilrettelagt ferie i Tanzania. Vores guide var perfekt for os. Det var som om han var castet specifikt til os. Vi har rejst med Kipling til Nepal og nu også Tanzania og vil klart anbefale dem og helt sikkert bruge dem igen.

2020年4月29日

Kære Rene,
Hvor er det dejligt at høre med Tanzania og Zanzibar rejsen - tusinde tak for de flotte ord. Vi er meget glade for at kunne hjælpe og rådgive ordentligt til jeres ønsker,, og håber at se jer en anden god gang.
Igen - mange tak og et stort (lidt sent) velkommen hjem

Super tilrettelagt rejse til Indien

Super tilrettelagt rejse til Indien , alt fungerede perfekt både før og under rejsen .
Service er i top hos Kipling Rejser, kan varmt anbefales 👍

2020年3月2日

Kære Erika,
Hvor er det dejligt at høre med Indien rejsen- tusinde tak.
Vi håber at se jer igen - mange hilsner

5つ星のうち2の評価

Overpriced compared to others

Overpriced compared to others, really bad accommodation quality, trapped on Zanzibar with bad food, high prices and taxi touts. Safari was good but having to pay 180usd tip on top of the price of the tour was crazy. Money grabbing at every opportunity.

2020年1月29日

Trustpilot エクスペリエンス