Kipling Travel レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Lutter roser herfra! Lige fra den første kontakt og til selve afviklingen af rejsen oplevede vi en topprofessionel tilgang. Vores guide Bart Jordans er en yderst behagelig mand, med kæmpe viden og fo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nepal, Tibet, Bhutan og Indien på 3 uger - stramt program med mange skift, og alt spillede godt sammen. God sparring inden afrejse, god rejseplan, fine hoteller, og rigtigt gode lokale guides undervej... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tak for en fantastisk arrangeret rejse. Tak til super arrangement med Zara og især tak til motiverede portere hjælpere og guides. Tak Ibrahim og Hamaedi. ( obs stavning) uden jer havde det været s... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Tak for en super badeferie på Zanzibar :) Basen for vore ophold var Hotel Langi Langi hotel –inkl. morgenmad Super strand og gode restauranter i området og langs stranden Den rejse Kipling... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャーツアー提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Kipling Travel rejsebureau er specialiseret i rejser som kulturrejser, rundrejser, safarirejser, individuelle rejser, grupperejser med dansk rejseleder, trekking og bjergbestigning til Tanzania, Zanzibar, Kenya, Sydafrika, Nepal, Indien, Tibet, Bhutan, Marokko, Sicilien, Costa Rica, Borneo, Ecuador, Galapagos, Peru, og Argentina. OBS om Trustpilot: vi vasker eller sorterer aldrig Trustpilot anmeldelser, dette er alene vore rejsendes egne anmeldelser og vi står inde for enhver, pro som kontra.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 21

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Indientur med Kipling Travel/Marianne Nielsen…

Marianne Nielsen fra Kipling Travel har arrangeret den mest fantastiske rejse for 5 personer(20-70)år
Delhi, Jaipur, Ranthambore, Agra og Goa
Den var så oplevelsesrig, flotte bygningsværker, skønne hoteller
men vi så også og oplevede den enorme fattigdom som virkelig har sat sig på nethinden.
alt klappede fa A til Z .
Fantastisk at kunne have denne oplevelse som familie.
Så Kipling og Marianne får 5 stjerner med pil opad
Anna Margrethe Nielsen

2019年10月26日

Kære Anna,
Sikke herlig og dejlig tilbagemelding af Jeres Indienrejse og hvor er vi glade for alle jeres ord. Stor velkommen hjem og vi håber at se jer igen.

Tanzania - Zanzibar 15 nætter

Har lige været afsted på 2 uger til Tanzania/Zanzibar.
Ville gerne give 4,5 stjerne..men må "nøjes" med 4.
Selve safari delen var fantastisk, og at bo ude i Serengeti i telte, og kunne høre dyrene mellem teltene om natten var fantastisk.Zara tours som er Kipling Rejsers samarbejdspartner gør et godt job,
Vi var heldige og var bare 2 mennesker i en Landcruiser. Guiden var fantastisk og når man er ude på Serengeti, kommunikerer guiderne også med hinanden, så man får set alle dyrene. Vi mangler dog næsehorn, men kan jo ikke få det hele.
dog påregn en del kørsel frem og tilbage. Tror man måske skulle kigge lidt på kørslen den første dag. Virkede som om man kørte en time i den modsatte retning, for så at skulle lægge en time til transporten, når man skal til Serengeti.
Zanzibar: Vi mistede bagagen på rejsen fra Arusha til Zanzibar, da det lokale Precision Air, valgte at tage vores ( og andres ) bagage af flyet til Zanzibar. Det betød at vi måtte bruge ca.2½ time på at udfylde blanketter for mistet bagage. Desværre er rygtet, at det gør Precision Air ofte. Vi måtte gå 1½ døgn uden andet end det tøj vi gik i, minus toilet sager etc. Tips: pak lader og lidt ekstra tøj med, hvis I vælger Arusha - Zanzibar. Den lokale agent / Kipling var utroligt hjælpsomme og professionelle, og vi fik bragt bagagen til Langi Langi i Nungwi.
Hotellet er fint men man er lidt låst af, at der ikke rigtigt findes noget andet end hotellerne i Nungwi. Stranden er fantastisk, men man bliver hele tiden belemret af beach boys og andre, der prøver at prakke en skrammel og ture på.....Træls i længden. Fandt også at det var dyrere end vi regnede med, og at servicen ikke er i top.
Det bedste sted at spise er Rooftop/Carouche, som er restauranten tilknyttet Z hotel. Og det var tilmed en anelse billigere end Langi Langi, hvor jeg syntes maden var mindre tiltalende ift prisen. Der var for meget "we love you", og andet rasta gøgl over det.
Tol gengæld er Dhow Palace i Stone Town et fantastisk hotel. Ærger mig over vi ikke tog alle nætterne der, i stedet for Nungwi.

TIPS:
1.) Få fat i TZ shillings, da omregnings faktoren ofte er meget ringe, hvis man betaler i dollars.
2.) Tag en pose med vaskepulver med, da rensning og tøjvask er dyr og dårlig.
3.) Mange af de ture , der bliver tilbudt lokalt, er dyre og man ender et sted efterfølgende, hvor man så helst skal købe noget med , betalt med dollars.
3.)Toiletterne er rene, og der er bum gun de fleste steder, det er et stort plus.
4.)køb vand i butikkerne uden for hotellet, og betal med TZ shillings, hvilket er billigere.
5.)Desuden er det også billigere at tippe med 1000 TZ shilling ca 35-40 cent. i stedet for med dollars ( min 1 $ )
6.) medbring en kedel og the breve/pulver kaffe, da der kun findes el kedel på Langi Langi i værelserne med beach view. Resten af hotellerne er der intet. Kaffen er ikke noget at skrive hjem om, hvilket kan undre, da noget af den bedste kaffe gror i området??
7.) køb en stak billige engangs regn ponchoer. Det kan redde en og ens udstyr, hvis der kommer skybrud...
8.) prøv at lave online visum hjemmefra, så sparer man en masse tid ved indrejse til Tanzania. Vi brugte 3 timer på at komme igennem visum delen i Kilimanjaro.

God tur......

2019年10月24日

Hej Lars,
Grundig og virkelig informativ og flot tilbagemelding, som vi er rigtig glade for. Det er netop denne slags, som gør at vi kan bruge evalueringerne aktivt - sammen med vores interne og meget omfattende spørgeskema, det som skal til for at forædle og forsøge at gøre rejserne så gode, som overhovedet muligt.
Derfor en stor tak for jeres forrygende evaluering og vi håber bestemt at se jer igen.

Kilimanjaro

Fantastisk service og vejledning😊

2019年10月21日

Kipling Travel からの回答

Tusinde tak for de flotte ord
og Kilimanjaro - pokkers flot besteget!

Meget fin ferie

Meget fin ferie. Dejlige pensioner I havde fundet.
Lille hjertesuk: Det var temmelig svært at finde vores udlejningsbil i Catania.

2019年10月15日

Kære Peter,
Det var da dejligt at høre. Catanias ombygninger gør det til tider udfordrende lige at finde biludlejnings-selskaberne, så hjertesukket er bestemt hørt. Tak for ordene, ikke mindst med overnatningsstederne og vi håber at se jer igen.

En fantastisk rejse

En fantastisk rejse, en oplevelse ud over det sædvanlige. Eneste minus var nogle af de lokale guiders engelske, samt deres vurdering af, hvad vi ville finde interessant at høre mere om

2019年10月14日

Kære Margit,
Tusinde tak for de dejlige ord fra Tibet og vi tager alle ordene med os til evaluering af Tibetrejserne. Stor velkommen hjem og vi håber at se dig igen.

Rejse til Amalfikysten.

Rejse til Amalfikysten.
Vi boede på Villa Maria i syv nætter.
Dejligt område. heldige med solskin hver dag.
Hyggeligt værtspar. Vores ophold var med morgen og aftensmad.
Maria laver dejlig italiensk mad. Intet menukort og det var godt,så blev vi overraskede hver aften. Fire retter og forskellige ting hver aften.
Værelserne var gode med toilet og bad.
Dette sted kan anbefales.
Ud over stedet vil vi også anbefale Kipling Travel der er gode til at sammensætte en rejse. Fem stjerner til dem.

2019年10月13日

Kære Lis,
Amalfi og Villa Maria er sørme også lige til at blive helt glad over, så tak for de dejlige og meget flotte ord.
Velkommen hjem og vi håber at se jer igen

God og spændende rejse til Kina, Tibet og Nepal

Vi har netop været på en god og spændene tur til Kina, Tibet og Nepal. Desværre haltede det lidt med planlægningen/informationen undervejs og rejselederen skuffede. Vores næste tur bliver nok ikke med Kipling.

Kære Jens,
Mange tak for meldingen omend viselvfølgelig er ærgrelige over jeres ord. Tibet er et meget vanskeligt land at være rejsende i, det medgiver vi helt bestemt og tager alle jeres ord med os i evaluering af vore rejser til Tibet - og vi er glade for I synes det har været en spændende rejse.

En vel tilrettelagt tur

En vel tilrettelagt tur. Opfyldte fuldstændig de forventninger, vi var stillet i udsigt af et dygtigt personale ved Kipling.

Kære Henning,
Hvor er det dejlige ord og skønt I har haft en god rejse med os. Vi håber at se jer igen og i alle fald skal der også lyde en stor velkommen hjem

Fantastiske specialrejser

Fantastiske specialrejser.
De er dygtige til at finde steder til den slags rejser jeg vælger at tage på.
De er altid hurtige til vende tilbage og følge op på henvendelser.

Kære Bjarne,
Flotte ord og det som vi virkelig forsøger at efterstræbe - så tak ofr meldingen og vi håber bestemt at se dig igen.

Tingene fungerer

Tingene fungerer, eller bliver bragt til at fungere.

2019年9月30日

Kipling Travel からの回答

Tusinde tak for de flotte ord, det er da dejligt at høre.

5つ星のうち3の評価

For meget “landevejs-trek” i stedet for vandrestier

Vi tog til Nepal for at vandre i den smukke natur, men de fleste af de lovede “stier” viste sig at være landeveje - og med rigtig meget vejarbejde overalt. Det var en stor skuffelse. Alt i alt dog en god ferie i Nepal, som er et spændende og dejligt land.

Kære Helle og familie,
Mange tak for tilbagemeldingen med pro som kontra, som altid er vigtige parametre. Det er da ærgerligt med oplevelsen og det skal vi selvfølgelig beklage, men det er fuldstændig rigtigt med grusvejene i området, og som vi talte om i forhold til dels den svære sæson I skulle rejse i, grundet monsunen der så vidt muligt gerne skulle undgås udover at undgå for store stigninger og fald på ruterne. Det var de udslagsgivende faktorer for valg af vandreområdet.
Dejligt at høre med nepaleserne og landet - som bestemt er dejligt.
Velkommen hjem - og vi håber at se jer igen :-)

5つ星のうち5の評価

Skøn tur til Tanzania hvor alt bare gik…

Skøn tur til Tanzania hvor alt bare gik efter planen

Kære Mette,
Tusinde tak for de flotte ord med safarirejsen til Tanzania.
Stor velkommen hjem og vi håber at se jer igen

Sri Lanka

Dejlig ferie til Sri Lanka, men en ærgelig hjemrejse. Vi fik at vide, at vi skulle check-in på en tidligere afgang fra Colombo, men vi var ikke booket ind på flyet. Så vi fik en meget lang hjemrejse. Der må have været en misforståelse mellem Air India og Kipling Travel. Vi har ikke fået en forklaring.
Der var meget få turister i Sri Lanka. Hjerteskærende at se, hvor desperate de er. Vi følte os ikke utrygge på noget tidspunkt, men vores chauffør sagde, at det var for farligt at tage til Batticaloa på østkysten, så han ville ikke køre os dertil for at se fortet og fyrtårnet.
Når man køre rundt med chauffør skal man være klar over, at han ikke er guide. Vores chauffør kunne ikke fortælle ret meget om historie, men den politiske situation fik vi meget at vide om. De er generelt forbavsende dårlige til engelsk.

5つ星のうち5の評価

5 stjerner til Kipling Travel!!!!

Kipling Travel er gode til at sammensætte lige præcis den rejse, som passer til dig. De er super effektive, og vi følte os i gode hænder hele vejen igennem. De lokale guider og chauffører var ekstremt venlige, de gjorde rejsen til en kæmpe oplevelse - vi kunne bare læne os tilbage og tage imod alle de fantastiske sanseindtryk, som Indien byder på :o)

2019年9月1日

Fantastisk tur

Fantastisk tur - super guide!
Kommunikationen om turen inden rejsen kunne have været bedre. Det var uklart for mange af os at vi kom tilbage til vores hotel, hvilket havde konsekvens for ens pakning af rygsækken. Men bør skal ikke afholde nogen fra at rejse med Kipling!!!

2019年8月30日

MÅ altså "lige" sige Indien kalder

MÅ altså "lige" sige :):)
Den mest fantastiske og personlige hjælp , vejledning, og store engagement har jeg/vi fået
Tænk at der er en der lytter, hører alt til ønsker og tidligere oplevelser. Og så sætter en rejse sammen som vi er SIKRE på bliver en fantastisk rejse , der lige er som lavet til os :)
Indien kalder, tak Kipling Travel og Marianne for hjælp og stor tålmodighed .
Det er så anden gang vi rejser med Kipling , og ikke den sidste :)

2019年8月16日

Trustpilot エクスペリエンス