Super tevreden over kitchen4All Uden. We wilden een kookeiland en een bijkeuken. Omdat het kookeiland midden in de woonkamer zou komen begrepen ze direct dat het meer meubelstuk dan keuken uit moest s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Uitstekende samenwerking. Samen tot een prachtige keuken gekomen. Er wordt goed meegedacht en ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Ook de service is prima. Kortom helemaal tevreden.
Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf! Vanaf het eerste gesprek werd er goed met mij meegedacht en kwamen ze met creatieve ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht. Alles was tot in de k... ãã£ãšèŠã
We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met onze nieuwe keuken via Kitchen4All. De service in de winkel was heel prettig, waarbij ruim de tijd werd genomen en we van goede uitleg, adviezen en t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
Kitchen4All ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
⢠Actuele keukentrends
⢠Persoonlijke betrokkenheid
⢠Direct de scherpste prijs
⢠Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Veel hobbels onderweg
In mei 2025 stapte ik voor het eerst binnen bij Kitchen4All in Rotterdam. Nu, ruim zeven maanden later, volgt mijn review. Mijn ervaring is gemengd: er waren positieve punten, maar ook flinke tegenvallers. Hieronder mijn bevindingen per onderdeel. Voor wie snel wil lezen: zie de samenvatting onderaan.
Ontvangst in de winkel
De ontvangst was vriendelijk. Na kort rondkijken had ik een gesprek met Christiaan, waarin we in circa 30 minuten een eerste ontwerp maakten. Enkele dagen later ontving ik per mail 3D-impressies, puur visueel, zonder details of prijs. Daarna volgde een tweede afspraak voor het kiezen van apparatuur, aanrechtblad en prijsbepaling. Er werd aangegeven dat wijzigingen nog mogelijk waren, maar er werd ook druk gezet om alvast te tekenen. Dat heb ik gedaan: de reviews waren goed en de prijs vergelijkbaar met andere aanbieders. Dit lijkt een standaard werkwijze, maar nieuwe klanten moeten weten dat dit gebeurt. Tijdens dit gesprek kocht ik ook een PVC-vloer tegen een aantrekkelijke prijs.
Inmeten van de keuken
Na het tekenen kwam een inmeter langs. Geen bijzonderheden, behalve dat de inpandige lift te klein zou zijn voor levering. Er moest een verhuislift komen. Vertrouwend op K4A heb ik hiermee ingestemd. Zij regelden de lift, maar de kosten waren voor mij. Dit leek normaal.
Bestellen van de keuken
Na een eerste aanbetaling van â¬500 volgde na het inmeten een tweede. Begrijpelijk, want dan maakt K4A kosten. Je krijgt een PDF met alle onderdelen, tot op elk plankje hout. Voor een consument onbegrijpelijk, maar je moet per mail akkoord geven. Dat deed ik. Achteraf bleek dat de spoelbak niet klopte: afgesproken was gunmetal, maar op de lijst stond een RVS-variant. Omdat âRVSâ niet expliciet vermeld stond, heb ik dit niet opgemerkt. De gunmetal versie was duurder.
Levering van de keuken
De levering was in september. We hadden afgesproken dat dit in de middag zou gebeuren, maar K4A verplaatste dit zonder overleg naar de ochtend. Ik kon niet aanwezig zijn; mijn aannemer nam het over. Tijdens de levering ging veel mis. De verhuislift bleek niet stabiel en werd teruggestuurd. Uiteindelijk is alles via de inpandige lift naar boven gegaan, behalve het aanrechtblad, dat met vier man via de trap moest. Ik heb zelf verhuizers geregeld om te helpen. De extra kosten nam ik voor mijn rekening, maar de kosten voor de verhuislift heb ik bij K4A neergelegd (zie klachtenproces).
Ook bij de levering van de vloer waren er problemen: geen tijdsvak en geen voorafgaand telefoontje, waardoor de bezorger moest wachten.
Plaatsen van de keuken
Het plaatsen is gedaan door een aannemer die ik via K4A vond. De keuken is netjes geplaatst zonder grote problemen. De plaatsingskosten betaal je via K4A, terwijl voorbereidende werkzaamheden (leidingen, stroompunten) apart met de aannemer worden geregeld. Over het algemeen ben ik hierover tevreden.
Ophalen van verpakkingsmateriaal
Dit was uitstekend geregeld. Na plaatsing kon ik eenvoudig een afspraak maken met een bedrijf dat alles kwam ophalen. Contact verliep soepel, ze waren op tijd en namen alles netjes mee.
Klachtenproces en afhandeling
Ik heb twee klachten ingediend:
De kosten voor de verhuislift.
De levering van een RVS spoelbak in plaats van gunmetal.
Andere zaken zoals slechte communicatie heb ik laten zitten. Voor beide klachten moest ik per mail contact opnemen. De reactie van K4A was dat beide situaties mijn verantwoordelijkheid waren en dat er geen compensatie zou volgen.
Na overleg met mijn rechtsbijstand bleek juridisch het volgende:
Spoelbak: ik heb zelf akkoord gegeven, dus geen juridische stappen mogelijk.
Verhuislift: K4A heeft deze zelf geadviseerd en besteld, dus zij zijn verantwoordelijk. Na juridische stappen heb ik mijn geld teruggekregen, maar dit verliep helaas op een vervelende manier.
Conclusie
Mijn ervaring met Kitchen4All is gemengd. Positief waren de vriendelijke ontvangst, het eerste ontwerp en de nette plaatsing. Ook het ophalen van verpakkingsmateriaal was goed geregeld.
Daartegenover stonden echter flinke minpunten: druk om snel te tekenen, een onduidelijke orderlijst, fouten bij levering, gebrekkige communicatie en een teleurstellend klachtenproces. Vooral de verhuislift en de verkeerde spoelbak hebben veel frustratie opgeleverd en moesten via juridische stappen worden opgelost.
Kortom: Kitchen4All levert een mooie keuken voor een goede prijs, maar wees alert op details en bereid je voor op hobbels in het proces. Houd er rekening mee dat K4A actief vraagt om reviews op TrustPilot, wat mogelijk het hoge aantal positieve beoordelingen verklaart.

Uitstekende ervaring
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Kitchen4All Deventer, en onze ervaring was vanaf het eerste moment uitstekend. Het verkoopgesprek met Mark was goed, vlot en vooral duidelijk. Hij was volledig transparant in alle keuzes en mogelijkheden, waardoor we met vertrouwen onze beslissing konden nemen.
De begeleiding gedurende het hele traject verliep via Bas. Hij heeft alles nauwkeurig ingemeten, besteld en zorgde dat de servicevragen snel en adequaat werden opgepakt. De keuken is vervolgens geplaatst door Mark, en dat is écht ontzettend professioneel gedaan. Zijn vakmanschap en precisie zie je terug in ieder detail.
Tijdens de montage bleek dat één van de wanden niet helemaal haaks stond, iets wat vooral te wijten was aan onze stukadoor. Gelukkig is dit perfect opgelost met smetplinten, waardoor het eindresultaat prachtig strak is geworden.
Alle credits voor de professionele en klantgerichte werkwijze van zowel Bas, Mark Schoppema als Mark de monteur. Kitchen4All Deventer is voor ons een absolute aanrader!

Blije familie uit Epse
Wij zijn helemaal blij met de keuken de we besteld hebben bij Bas. Hij heeft ons goed geholpen en perfect advies gegeven over hoe we het beste de keuken konden samen stellen. Ook is hij persoonlijk komen inmeten! Top service!!

Erg prettig binnenkomen fijneâŠ
Erg prettig binnenkomen fijne gesprekken gehad wordt erg meegedacht naar de wensen en de details top keuken gekregen precies naar wat we wilden 23

Kitchen4All ããã®åç
Wij hebben bij Bram een prachtigeâŠ
Wij hebben bij Bram een prachtige showroom keuken gekocht. Zeer vriendelijk en netjes geholpen. Op de dag van levering ontvingen wij een keurig ingepakte keuken (alsof het een nieuwe was). De 2 heren bij levering tilde alles zeer zorgvuldig en waren ook opnieuw erg vriendelijk. De keuken was overcompleet qua alles wat erbij zat qua schroefjes etc en ook na betaling bleef Bram nog even in contact voor een stukje nazorg. Echt een aanrader! Bram en collega's ontzettend bedankt.

Fantastische ervaring!
Fantastische ervaring!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Alles is precies verlopen zoals afgesproken: de levertijd werd keurig gehaald en op de afgesproken datum geleverd. De plaatsing was, zoals beloofd, binnen één dag helemaal afgerond.
De service was echt top â vriendelijk, professioneel en er werd duidelijk met je meegedacht. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar wens.
Kortom: absolute aanrader! ððððð

Kitchen4All ããã®åç
In een woord, fantastisch!!!
Wat een geweldige ervaring! Bij Kitchen4all Hattemerbroek heb ik mijn keuken gekocht en ik kan niet anders zeggen: dit was de beste keuze die ik kon maken voor een keuken. Gerhard heeft mij vanaf het eerste moment fantastisch begeleid. Hij luisterde écht naar mijn wensen, dacht mee over slimme oplossingen en kwam met ideeën waar ik zelf nooit op was gekomen.
Het resultaat? Een keuken die niet alleen prachtig oogt, maar ook perfect aansluit bij wat ik zocht. De kwaliteit straalt er vanaf: solide materialen, strakke afwerking en alles klopt tot in de kleinste details. Het plaatsen verliep vlekkeloos en precies volgens afspraak. Geen stress, alleen enthousiasme!
Als je op zoek bent naar een keuken waarbij service, vakmanschap en persoonlijke aandacht samenkomen, dan moet je hier zijn. Gerhard en het team hebben mijn verwachtingen overtroffen. Super blij met het proces en het resultaat!!

PVC-vloer
Bij Kitchen4All heb ik een mooie pvc-vloer gekocht voor mijn appartement. In opdracht van Kitchen4All heeft BTC Beens uit Hasselt deze vloer gelegd. Enorm blij met het resultaat: het ziet er strak en keurig uit!
In het voortraject ben ik prima geadviseerd door Kitchen4All. Bovendien een mooie vloer voor een goede prijs. En Kitchen4All heeft met BTC Beens een prima bedrijf die zorg draagt voor het leggen van de vloer.

Kitchen4All ããã®åç
Erik de Vries heeft mij goed geholpenâŠ
Erik de Vries heeft mij goed geholpen en geadviseerd om een keuken samen te stellen die helemaal naar mijn wens is.

Kitchen4All ããã®åç
Geen samro installaties nieuwegein.
Vanwege goede reviews op i kook ben ik in zee gegaan met samro installaties nieuwegein.voor het voorwerk Ze hebben wat gedaan maar toen bijna al het geld binnen was komen ze niet meer en zijn ze niet te bereiken. I kook verteld dat er meer gedupeerde zijn graag contract opnemen dan kunnen we gezamenlijk actie tegen hem ondernemen. Ik wil gewoon deel geld terug of dat hij het afmaakt graag contact opnemen hij werkt nu niet voir i kook geensamroinstalatie@ hotmail.com

Top! Goed advies en service
Bram heeft ons fantastisch geholpen bij het uitzoeken en kopen van onze nieuwe keuken. We zijn erg blij met het eindresultaat, waar Bart Beens van BBS Montage voor gezorgd heeft. Van het begin tot het eind, zeer tevreden!

Snelle levering!
Fijne zaak, je wordt goed en vriendelijk geholpen. Deskundig. Ik kwam âenkelâ voor een keukenkast waar mijn apparatuur in moest. Was geen probleem. Kast is top geworden! Snelle levering en prijstechnisch goede keuze!

Kitchen4All ããã®åç
Goede service met eerlijk advies
Enorm goed geholpen door Bram die met ons meedacht en eerlijk advies gaf over wat wel/niet te doen. Erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Kosteloos vervangen handgrepen keuken
Een aantal jaar geleden hebben wij voor de 2e keer een keuken laten plaatsen door Kitchen4all. Na een aantal jaar werden de handgrepen kaal, deze zijn, na overleg, geheel kosteloos vervangen.

Kitchen4All ããã®åç
We hebben een hele fijne ervaring gehad
We hebben een hele fijne ervaring gehad bij Kitchen4All. BÃŒnyamin heeft ons ontzettend goed geholpen: hij dacht met ons mee en begreep precies wat we wilden, waardoor we niet lang hoefden te twijfelen. De sfeer in de winkel was bovendien heerlijk huiselijk, met eigengemaakte koekjes van de vrouw van de eigenaar. Super service en een prettige samenwerking. We kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Kitchen4All ããã®åç
Eerlijk advies en goede service
Prettige zaak. Niet opdringerig. Denken mee. Goed advies. Hierdoor hebben wij nu een prachtige keuken staan.

Plaatsing kookeiland
Plaatsing kookeiland
Naar verwachting verlopen!
We zijn tevreden:)

Keuken gekocht bij Kitchen4all AlmereâŠ
Keuken gekocht bij Kitchen4all Almere en perfect geadviseerd door Charell die vooraf mooie impressies had gemaakt. De keuken is precies zo geworden, netjes en vakkundig gemonteerd door Frank Visch, ook de bijbehorende leidingen, kortom, het project is perfect verlopen en we hadden er geen omkijken naar

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã